Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως να το μακρυνω?

αν έχει καμμιά "τσόντα" καλώδιο απο ηχεία.η από κάποιο fan υπολογιστή

το ίδιο πάχος έχουν.

Δημοσ.

Θα πρέπει να ξεχωρίσεις τελείως το καλώδιο, να δεις που καταλήγει, να το αποσυνδέσεις απ'τη μια άκρη και να το κολλήσεις με ευλάβεια. Ακόμα καλύτερα να το αντικαταστήσεις.

πρεπει μαλλον να ανοιξω την οθονη,αλλα δεν εχω καταφερει να καταλαβω πως βγαινει :P

αν έχει καμμιά "τσόντα" καλώδιο απο ηχεία.η από κάποιο fan 120mm

το ίδιο πάχος έχουν.

σωστο εχω φαν που δεν δουλευει

Δημοσ.

ιδεα.παιζει να ειναι απο την καμερα της οθονης????γιατι δεν μου δουλευε η καμερα

Το πλαίσιο εννοείς;

Δες που καταλήγει στη μητρική. Σε καμιά κάμερα ίσως...;

αυτο σκεφτηκα και γω.στην φωτογραφια τη δευτερη φαινεται που καταληγει(το κοκκινο-μαυρο καλωδιο στο κεντρο) αλλα δεν ξερω τι ειναι εκει

Δημοσ.

ιδεα.παιζει να ειναι απο την καμερα της οθονης????γιατι δεν μου δουλευε η καμερα

βρέθηκε και άλλο πρόβλημα.

Δημοσ.

Αποσύνδεσε τη, βεβαιώσου πως όλες οι άλλες συνδέσεις και καλώδια είναι οκ κ δοκίμασε.

Το νου σου να μην έχεις τη μπαταρία πάνω όσο βάζεις χέρι.

ευκαιρία είναι πάντως.

Κάτσε να δουλεύει ο υπολογιστής πρώτα...

• Like 1
Δημοσ.

αυτό δέν είναι καλώδιο κάμερας..κόκινο-μάυρο σημαίνει ρεύμα.. κάτι άλλο είναι

η κάμερα είναι με το μπέζ ύφασματενιο κάλυμα ακριβώς δίπλα

Δημοσ.

παιδιά το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με ένα acer aspire 3735z δεν έχει εικόνα ενώ με vga δουλεύει κανονικά και από ότι είδα στον πίνακα Ελέγχου την οθόνη του laptop την βρίσκει.

Δημοσ.

παιδιά το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με ένα acer aspire 3735z δεν έχει εικόνα ενώ με vga δουλεύει κανονικά και από ότι είδα στον πίνακα Ελέγχου την οθόνη του laptop την βρίσκει.

άνοιξε καινούριο θέμα..και θα σε "εξετάσουμε" και εσένα :P

• Like 2
Δημοσ.

Το κομμενο καλωδιο ειδα οτι φευγει απο το μικροφωνο της καμερας.Το θεμα ειναι γιατι δεν δουλευει καθολου η οθονη

Δημοσ.

δοκίμασε σε παρακαλώ απο την έξοδο vga του λάπτοπ σε εξωτερική οθόνη, και πές μας αν έχεις εικόνα φίλε!

είναι πολύ περιέργο.

**σε sony λάπτοπ αλλαγή οθόνης έκανε ένα παλικάρι και του έκαψε fuse επάνω στήν μητρική.

Δημοσ.

Ναι ξεχασα να το αναφερω.δεν δουλευει ουτε ετσι.Εκτος και αν πρεπει να το αλλαξω manual πραγμα που δεν μπορω να κανω αφου δεν λειτουργει η οθονη του λαπτοπ

και κατι αλλο που τωρα μου ηρθε.οκ εικονα δεν εχω.αλλα ηχο????ουτε ο ηχος δουλευει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...