malmsteen1984 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 παίδες κάποιο πρόβλημα έχει ο σκληρός μου. έχω τον samsung 830 256gb και πριν από λίγο παρατήρησα το εξής: όπως πατάω έναρξη-ο υπολογιστής μου (έχω win7) και κοιτάω τους σκληρούς μου, ενώ όλοι έχουν από ένα πράσινο τσεκ αυτός έχει ένα κόκκινο χ. τι μπορεί να σημαίνει αυτό? κοιτάω και στο hard disk sentinel και βλέπω το εξής: λέει υγεία 100% αλλά στις 27/3 και 3/4 η υγεία του πήγε μόνο για εκείνες τις δύο μέρες στο 0!!!! τι κάνω? έβγαλε πρόβλημα? όχι τίποτε άλλο αλλά το πήρα και από το mrsmith το οποίο έχει κλείσει σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Τον είχες κάνει cloning ποτέ ? κατέβασε το samsung magician και ξεκίνα απο το firmware update και μετά τα υπόλοιπα. Φυσικά backup για να είσαι κ έτοιμος για φορματ.
malmsteen1984 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 cloning? τι είναι αυτό? το έχω το samsung magician. δεν το έκανα firmaware update φοβούμενος μην γίνει καμιά στραβή. αφού λειτουργούσε ρολόϊ. θα το ψάξω. και ξεκινάω και backup κάτι λίγα δεδομένα που έχω στον ssd edit: πως γίνεται το firmware update? απλά πατάω το κουμπί και το κάνει? κάτι μου γράφει για κίνδυνο να χάσει δεδομένα κλπ
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ok αφου δεν το ξερεις σίγουρα δεν το εκανες .. το firmware update στον SSD ειναι MUST !! δεν χάνεις τίποτα.
malmsteen1984 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 ok θα το κάνω fw μπας και φύγει το κόκκινο και επανέλθει. βγαίνω έξω τώρα και όταν επιστρέψω θα το κάνω με την ησυχία μου. πωπω έφαγα ένα άγχος!! θα ενημερώσω αργότερα
malmsteen1984 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 μόλις το τσέκαρα και μου έγραψε ότι έχω το τελευταίο firmware. άρα δεν είναι θέμα firmware. επίσης να αναφέρω ότι έκλεισα τον υπολογιστή και όταν τον άνοιξα μετά από αρκετές ώρες είχε φύγει το κόκκινο χ από το εικονίδιο του ssd και η υγεία στο 100% τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? πρέπει να ανησυχώ μήπως κάποια στιγμή τα φτύσει εντελώς? ή απλά έτυχε?
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Έλεγξε τα καλώδια σου και αν έχεις κ κανένα backup άλλαξε το,αρχικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα