firstroad Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 χθες αντίκρισα αυτό το έκτρωμα http://www.microsoftstore.com/store/mseea/el_GR/pdp/productID.263157800?lang=greekγια όσους δεν κατάλαβαν, η Microsoft ζητάει να πληρώσεις για το ελληνικό πακέτο γλώσσας, δηλαδή την ελληνική εμφάνιση του MS Office (Ο ορθογραφικός έλεγχος είναι ακόμα δωρεάν), και το ακόμα χειρότερο είναι πως αρκετές από τις "γνωστές" γλώσσες είναι δωρεάν Arabic, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Dutch, English, French, German, Hebrew, Italian, Japanese, Korean, Portuguese (Brazil), Russian, Spanish οπότε αν δεν ξέρεις μία ξένη γλώσσα, αναγκάζεσαι να πληρώσεις το ποσό των 19,99 € για να μεταφράσεις το Microsoft office Εγώ πιστεύω πως αυτό είναι άδικο και μία καθαρά εμπορικής αιτίας κίνηση από την Microsoft και χθες έψαξα αρκετά για να βρω τα ελληνικά πακέτα γλώσσας και σας τα παραθέτω Σημείωση: Τα αρχεία δεν τα ανέβασα εγώ οπότε δεν ξέρω για πόσο θα είναι διαθέσιμα 32bit 64bit
mpasketpro Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Οσο προλαβετε πριν το εντοπισουν. Ωραιος φιλε να 'σαι καλα αλλα δυστυχως το θεμα μαλλον θα κλεισει
nikomas50 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω αν το προσέξατε, στα €19,99 συμπεριλαμβάνεται και ο..... ΑΦΜ !!!!! Κρίμα να μη συμπεριλαμβάνεται και το ΕΕΤΗΔΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα