Jason 93 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Εχω εδω και καποιους μήνες ενα πρόβλημα κατα την περιηγηση μου στο ιντερνετ. Υπάρχουν συγκεκριμένες ιστοσελίδες (μεταξυ αυτών και το ινσομνια) που οταν τις ανοίγω στην αρχη, φορτώνουν για παραπάνω απο το κανονικό και μετά κολλάει όλο το σύστημα για 20 περίπου δεύτερα μέχρι να ακουστεί ο ήχος της κρίσιμης διακοπής των windows και να ξεκολλήσει φορτώνοντας κανονικά την σελίδα. Αν γίνει μια φορά οστώσο, μετά φορτώνει όλες τις σελίδες κανονικά. Επίσης το ίδιο κόλλημα γινεται και όταν πατάω το εργαλείο κειμένου στο photoshop cs5 (με το cs6 είναι όλα οκ). Προφανώς είναι θέμα software αφου σε linux δεν το παθαίνω αλλα τί μπορει να φταίει; Πληροφορίες: Εχω Windows 7 sp1 64bit το παθαινω και σε chrome και σε firefox. κανω ανασυγκρότηση συχνα δεν εχω ιούς Εχω εγκατεστημενη την java 7 update 6
nikomas50 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Κάνε μια αναβάθμιση της Java 7 update 17 μήπως φταίει αυτή.
Jason 93 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Το ειχα υποψιαστει οτι μπορει να εφταιγε η java γι' αυτο και το ανεφερα. Τελικα οντως αυτο εφταιγε. η εκδοση που ειχα ηταν πολυ buggy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα