Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αυτά τα δεδομένα και συνηπολογίζοντας οποιες ασυμβατότηες / προβλήματα που ίσως να παρουσιάζει το sli μάλλον για 580 με βλέπω

Για TITAN δεν ξέρω ίσως όμως καταφέρω μεχρι τότε μια 690 :) εκτος και αν με προλάβει η καινούργια γενιά :P

Και η 690 sli ειναι. Κανε την υπέρβαση και πάρε 670 πουλώντας αυτήν που έχεις. Οταν με το καλό κανείς την αναβάθμιση παίρνεις άλλη μία 670.

Τώρα για την 690 vs 670 sli ειναι στα ίδια, με μειονέκτημα ίσως την περισσότερη κατανάλωση του

670 sli που αντισταθμίζονται από τις πολύ καλύτερες θερμοκρασίες.

Προσωπικά είχα δοκιμάσει gigabyte windforce x3 4gb δικιά μου + δανεικιά gigabyte windforce x3 2gb και έπαιζα με τα ίδια fps σε crysis 3 με την τωρινή μου 690.

Χωρίς να φτιάξω profile cuve στους ανεμιστήρες, στην μια περίπτωση ( 670 sli) δεν είχα ξεπεράσει τους 60c ενώ τώρα με την 690 φτάνει τους 80c.

Και όλα αυτά σε ένα απλό 500r με stock ανεμιστήρες.

Δημοσ.

Εμένα είχε έρθει με sata3 αλλά χωρίς usb3.0

Παράγγειλα απο Corsair το usb3.0 πριν 1 χρόνο νομίζω.

Επειδή όμως εγώ δεν πλήρωσα μεταφορικά γι' αυτό τα πήρα απο εκεί.

Εσύ κάνε το κόπο και παράγγειλε απο το Specialtech έτσι και αλλιώς η Corsair δεν έχει προς το παρόν Stock στα 2 αυτά parts

http://www.specialtech.co.uk/spshop/customer/Corsair-Obsidian-Series-800D-SATA-6Gbs-Upgrade-Kit--CC800D-SATA6KIT-pid-13463.html

http://www.specialtech.co.uk/spshop/customer/Corsair-Obsidian-Series-800D700D-Front-Panel-USB-30-Upgrade-Kit--CC800D-USB3KIT-pid-13462.html

Subtotal: £ 19.16

Discount: £ 0.00

VAT 20%: £ 3.82

Shipping: £ 13.95

VAT on shipping 20%: £ 2.79

ORDER TOTAL: £ 39.72

ps Αυτός ο κειμενογράφος όταν πατάς παράθεση είναι σκέτος μπελάς τελικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...