Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες

Επειδή δυστηχώς το σύστημα της υπογραφής μου οπως ειναι φυσιολογικό εχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια του στα καινούργια παιχνίδια και περιμένοντας τους haswell θα γίνει τέλος του χρόνου η μεγάλη αναβάθμιση που θέλω.

Οσο αφορά την κάρτα γραφικών ειμαι σε σκέψη να πάρω αλλη μια asus gtx570 reference και να πορευθώ μεχρι τέλος του χρόνου με sli η να πάρω μια gtx580 μιας και οι 2 παίζουν σε καλές τιμες μεταχειρισμένες απλα δεν εχω αποφασίσει ακομα τι να κανω απο τα 2.

Πείτε μου την γνώμη σας :)

Δημοσ.

Δεν έχει και το καλύτερο airflow και φαίνεται έντονα όταν του βάλεις δεύτερη κάρτα γραφικών επάνω.

Ηταν ένας απο τους λόγους που πήγα σε νερό.

Δημοσ.

εγω ειμαι υπερ της μιας καρτας στα πισι. λιγοτερα προβληματα απο drivers, πολυ μικροτερες θερμοκρασιες, πολυ λιγοτερος θορυβος!!!

για αυτο θα προτεινα, με τα λεφτα των 2  570 (μια που εχεις, και μια που θελεις να παρεις..), καλυτερα να πας σε μια 670...!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω να στο πω αλλιώς. Πλέον τα παιχνίδια ζητάνε και μνήμη. Οχι πως μια 580 ή ένα sli με τις 570 δε θα κάνουν δουλειά, αλλά για πιο μελλοντικά πράγματα θα πήγαινα σε μία κάρτα πουχου gtx670 αφού πουλούσα την 570 και θα είχα

2GB ram

μικρότερες καταναλώσεις από ότι τη μαούνα την 580 και το sli 570

και καινούρια καρτούλα απο τη νέα σειρά της Nvidia.

Βέβαια όλα αυτά στο πως σκέφτομαι εγώ :)

***Δε ξέρω βέβαια και αν θες απαραίτητα Nvidia. Αλλιώς έχεις και το άλλο στρατόπεδο να δεις :)

edit: Μέχρι να κάνω το φραπεδάκι με έφαγε ο απο πάνω :-(

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ είμαι υπερ των single gpus, επαυξάνω σε ότι είπε ο cabdik.

Μια 670 είναι η σωστότερη επιλογή.

* Δε σε ιντριγκάρει κάτι απ' την αντίπερα όχθη, βλέπε amd, που είναι και εξαιρετικά vfm???

Δημοσ.

Πρώτον να ξεκαθαρίσω οτι ειμαι nvdiακιας και δεν αλλάζω στρατόπεδο :)

Η 670 ειναι σωστή επιλογή συμφώνω αλλα δεν θέλω να παω σε καινούργια γενιά μιας και τέλος του χρόνου που θα γίνει η αναβάθμιση το πιθανότερο ειναι να πάω σε κατι πολύ δυνατο σε 600 series , για αυτο και το ταβάνι μου ειναι η 580 η αλλη μια 570 για τώρα, + οτι να πάρω pci express 3 κάρτα ενω η motherboard μου ειναι 2...

Δημοσ.

Πρώτον να ξεκαθαρίσω οτι ειμαι nvdiακιας και δεν αλλάζω στρατόπεδο :)

Η 670 ειναι σωστή επιλογή συμφώνω αλλα δεν θέλω να παω σε καινούργια γενιά μιας και τέλος του χρόνου που θα γίνει η αναβάθμιση το πιθανότερο ειναι να πάω σε κατι πολύ δυνατο σε 600 series , για αυτο και το ταβάνι μου ειναι η 580 η αλλη μια 570 για τώρα, + οτι να πάρω pci express 3 κάρτα ενω η motherboard μου ειναι 2...

ΟΚ λοιπόν nVidiaκια! :P

Αν πουλήσεις την 570 και πάρεις μία 670, είσαι άρχοντας από θέμα επιπλέον χρημάτων και θα έχεις σαφέστατα ανώτερες επιδόσεις.

Με το pci e 3.0 μη μασάς, καμία απ' τις υπάρχουσες γενιές δεν το εκμεταλεύεται. ;)

Δημοσ.

Το θέμα ειναι ομως οτι το πιθανότερο ειναι να πάρω κατι πιο δυνατό απο την 670 οταν γίνει η αναβάθμιση οποτε θα ειναι δώρο άδωρο να πάρω τώρα την 670 και μετα να ξανα πάρω κάρτα :)

Δημοσ.

Αν κάνεις τέτοια αλλαγή προς το τέλος του χρόνου (ΤΙΤΑΝ? μόνο έτσι θα περίμενα :lol:) τότε η συμβουλή μου είναι η εξής

Πάρε όποιον απο τους 2 συνδυασμούς σου έρθει ποιο φτηνός, ανάλογα τι θα πετύχεις στις αγγελίες. Οπότε

gtx570 ~180

gtx580 ~240

δηλαδή θα δώσεις 240-180~60ευρώ και πας σε 580 αφού δώσεις τη 570 σου και μέχρι τέλος του χρόνο θα την παλέψει :P.

Τώρα όσο για το Pci3 κάτσε να καλύψουμε πρώτα το pci2 :P

Δημοσ.

Αν κάνεις τέτοια αλλαγή προς το τέλος του χρόνου (ΤΙΤΑΝ? μόνο έτσι θα περίμενα :lol:) τότε η συμβουλή μου είναι η εξής

Πάρε όποιον απο τους 2 συνδυασμούς σου έρθει ποιο φτηνός, ανάλογα τι θα πετύχεις στις αγγελίες. Οπότε

gtx570 ~180

gtx580 ~240

δηλαδή θα δώσεις 240-180~60ευρώ και πας σε 580 αφού δώσεις τη 570 σου και μέχρι τέλος του χρόνο θα την παλέψει :P.

Τώρα όσο για το Pci3 κάτσε να καλύψουμε πρώτα το pci2 :P

Με αυτά τα δεδομένα και συνηπολογίζοντας οποιες ασυμβατότηες / προβλήματα που ίσως να παρουσιάζει το sli μάλλον για 580 με βλέπω

Για TITAN δεν ξέρω ίσως όμως καταφέρω μεχρι τότε μια 690 :) εκτος και αν με προλάβει η καινούργια γενιά :P

• Like 1
Δημοσ.

Ξέχασα να πω ευχαριστώ για τις απαντήσεις :P

Μιας και μπήκε στην συζήτηση και το 800D εχεις πάρει karmen τα upgrades για Link.png Site: http://www.corsair.com/obsidian-series-800d-700d-front-panel-usb-3-0-upgrade-kit.html">usb 3 και Link.png Site: http://www.corsair.com/en/pc-cases/corsair-computer-case-accessories/obsidian-series-800d-sata-6gbps-upgrade-kit.html">sata ?

Και αν ναι απο που γιατι το επίσημο site τα εχει φθηνά σχετικά αλλα τα μεταφορικά νομίζω βγαίνουν πιο ακριβά και απο τα 2 :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...