JOHNYS22031990 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 μου εχουν να αναθεσει αυτο το project θελω να ρωτησω πως παίρνουμε δεδομένα από διαφορετικές affiliate platforms θα πρέπει να έχουμε τρόπο κάθε ένα ΧΜΛ να καταλήγει στο ίδιο (δικό μας) φορμάτ. πως θα κανω να καταληγουν στο ιδιο φορματ. το project ειναι αυτο ® Ένα eshop βγάζει μέσω affiliate platforms όπως το linkshare.com (το clickbanner είναι πολύ μικρό) τα προϊόντα του σε XML. ® Η πλατφόρμα των affiliates μοιράζει το ΧΜΛ ® Εμείς θέλουμε να πάρουμε τα δεδομένα από το αρχείο και να τα βάλουμε σε μία βάση δεδομένων. Επειδή θα παίρνουμε δεδομένα από διαφορετικές affiliate platforms θα πρέπει να έχουμε τρόπο κάθε ένα ΧΜΛ να καταλήγει στο ίδιο (δικό μας) φορμάτ.
thanasis00 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Έχω φτιάξει έναν παρόμοιο xml parser σε php, για να γεμίσω μια βάση drupal με nodes. Στη δική μου περίπτωση είχα 3 διαφορετικά xml, τα οποία είχαν διαφορετική δομή μέσα, αλλά πάνω κάτω τα ίδια στοιχεία. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αποφασίσεις ποια πεδία χρειάζεσαι (τα οποία θα είναι κοινά σε όσα xml έχεις) και να ασχοληθείς με αυτά πρώτα. Έχοντας σωστή υποδομή στη βάση σου, θα γλιτώσεις πολύ κόπο και χρόνο. Φτιάχνοντας τη "βάση" του parser σου (τα κοινά στοιχεία), μετά μπορείς πολύ εύκολα να προχωρήσεις στην αποθήκευση των extra στοιχείων που δεν είναι κοινά στα xml. P.S. Πες μας και σε τι γλώσσα θα το υλοποιήσεις, αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις σε κάποιο cms ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία...
JOHNYS22031990 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ SITE σε ενα android app kai se ena facebook app λογικα στο σιτε με php kai sto android me java i vlakeies leo ginete se java dn xero
thanasis00 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δεν έχει σημασία, αφού εσύ θα τα αποθηκεύσεις σε βάση δεδομένων, όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα. Εσύ σε τι γλώσσα θα γράψεις τον parser? Πάντως δεν είναι κάτι τρομερό... Μπορείς να το φτιάξεις πολύ εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα