YodaBat Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Πρόσφατα έκανα μια αναβάθμιση στο pc μου και σκέφτηκα πως θα'ταν μια καλή στιγμή για να πιάσω το yt. Υπάρχει τίποτα που θα θέλατε να δείτε από PC και μόνο PC? 1
evoracing Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Το θέμα είναι εσύ τι ξέρεις... Εγώ θέλω ελληνικά tutorial για Cinema 4D. Πες μας τι ξέρεις και θα σου πούμε και εμείς με την σειρά μας.
YodaBat Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Το θέμα είναι εσύ τι ξέρεις... Εγώ θέλω ελληνικά tutorial για Cinema 4D. Πες μας τι ξέρεις και θα σου πούμε και εμείς με την σειρά μας. Το ποσταρα σε PC Games. Τι λες να φτιαχνω? Επισης προς το παρον ΔΕΝ θα υπαρχει commentary.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα Παρακαλώ υποβάλετε εκ νέου το θέμα σας, δίνοντάς του αυτήν την φορά έναν περιγραφικό τίτλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις