iNFeRBoDeN Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Γεια σας παιδια εχω Windows 7 ultimate 32 bitκαι εχω ενα AntiVirus το "Avast" αλλα επηδη εχω χαλια PC η RAM μου ειναι 1GB και με αποτελεσμα να κολαει πολλη το PC Μου τωρα δεν εχω AntiVirus γιατι κολαει!μηπως ξερετε κανενα AntiVirus που να μην πιανει πολη χορω στην RAM να ειναι ελαφρη κατακαπιον τροπο!
giokou Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μήπως να προσθέσεις 2-3gb ακόμη ram, για να ανασάνει επιτέλους το σύστημά σου??? Λέω εγώ τώρα...
coolerman Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 σκέψου πως ελάχιστη μνήμη 1gb χρειάζεται το λειτουργικό πού έχεις. έχεις και antivirus μην περιμένεις πολλά.. τι σύστημα έχεις;;
iNFeRBoDeN Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 ναι θα παρω απλα θελω να δω αν μπορω να κανω κατι ετσι παιδες ο σκληρος μου ειναι 32gb ΤΗ ΝΑ ΚΛΑΣΗ ΤΟ pC MOY
SPARTIAN Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό που σου λέει ο φίλος giokou όπως επίσης και το avira και το Mcafee τα όποια κατατάσσονται στην κατηγορία ( ελαφριά antivirus )
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 ναι θα παρω απλα θελω να δω αν μπορω να κανω κατι ετσι Μπορείς. Να βάλεις windows xp. Απορώ εξαρχής γιατί έβαλες 7. Είτε στα xp είτε στα 7, μην βάζεις κανένα antivirus.
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 ναι θα παρω απλα θελω να δω αν μπορω να κανω κατι ετσι παιδες ο σκληρος μου ειναι 32gb ΤΗ ΝΑ ΚΛΑΣΗ ΤΟ pC MOY Αυτό θα έλεγα είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από το 1gb,δίσκοι με τέτοιο μέγεθος είναι αρχαίοι οπότε και πάρα πολύ αργοί. 1gb για λειτουργικό και antivirus είναι μια χαρά απλά δεν μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα χωρίς να χρειαστεί εικονική μνήμη από τον δίσκο και με τέτοιον δίσκο που έχεις...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ψηφοφορία και γενική συζήτηση: Ποιο antivirus προτιμάτε; 14/01/13 – 30/06/2013
Προτεινόμενες αναρτήσεις