bisop Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 παιδιά μια βοήθεια,έχω την 7950 που πήρα από amazon.fr και δεν ξέρω πως να την συνδέσω με το τροφοδοτικό.τα ελευθερα καλώδια που έχω είναι αυτά όπως φαίνονται και πρέπει κάποια να συνδέσω εδώ το θέμα μου είναι ότι δεν ταιριάζουν ακριβώς στις θύρες τις κάρτας
giokou Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Βάζεις το 6+2-pin PCIe και το ανταπτοράκι που περιέχεται στο πακέτο της gpu.
zapermania Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Απ'ότι βλέπω το τροφοδοτικό σου έχει 1x6pin+2 και ακόμα ένα σκέτο 6pin ενώ η κάρτα σου θέλει 2χ8pin.Τα καλώδια που θες είναι αυτά που γράφουν στο πλάι pci-e.Στα παρελκόμενα της κάρτας δεν έχει κάποιο μετατροπέα από molex σε 6 pin? Edit: Με πρόλαβε ο giokou
bisop Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 από το ανταπτοράκι πρέπει να τα συνδέσω και τα δυο η και το ένα αρκεί?
zapermania Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Και τα δυο molex.Νομίζω 6 έχει το τροφοδοτικό σου αν δεν κάνω λάθος.
bisop Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 ναι έξι έχει.ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα