Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τη κολώνα της ΔΕΗ δίπλα  :P

βασικα, ναι...

λοιπον εικονες

στην πρωτη εικονα ειναι η πριζα τυπου ?σουκο? [i dont know lol], το μπλε και το 'βαθυ πορτοκαλι ερχονται απο την κλεμα'

Crio4pL.jpg

στην δευτερη εικονα ειναι το πρωτο καλωδιο που ερχεται στο οικοπεδο, απο εκει παιρνουμε τα δυο δεξια

5Ib4qxB.jpg

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασε μονο το κοκκινο πρασινο και ξαναδοκιμασε. Εκτος και αν τα χρειαζεσε τα αλλα 2. Μηπως και σου κανουν καποιο crosstalking.......... κλεφτη :P  Δεν ειναι τηλ. καλωδια και ρουτερ κοντα σε μεγαλα πεδια ρευματος ετσι?

Δημοσ.

Ασε μονο το κοκκινο πρασινο και ξαναδοκιμασε. Εκτος και αν τα χρειαζεσε τα αλλα 2. Μηπως και σου κανουν καποιο crosstalking.......... κλεφτη :P  Δεν ειναι τηλ. καλωδια και ρουτερ κοντα σε μεγαλα πεδια ρευματος ετσι?

μπορει και να ειναι κοντα στον πινακα...

Γενικα δεν ξερω τπτ, δεν τα εχω φτιαξει εγω...

επισης το κοκκινο και το πρασινο απο ποια φωτογραφια...?

:lol:

Δημοσ.

Γενικα δεν ξερω τπτ, δεν τα εχω φτιαξει εγω...

Εμ πέσ'το άνθρωπε!

Σ'αυτή τη περίπτωση (ειδικά μιας & δε ξέρεις ούτε εσύ τι έχουν κάνει) θα σου πρότεινα να μη βάλεις χέρι.

Δε μπορείς να απευθυνθείς στο "μάστορα";

Δημοσ.

Εμ πέσ'το άνθρωπε!

Σ'αυτή τη περίπτωση (ειδικά μιας & δε ξέρεις ούτε εσύ τι έχουν κάνει) θα σου πρότεινα να μη βάλεις χέρι.

Δε μπορείς να απευθυνθείς στο "μάστορα";

μα ο μαστορας τα εκανε ετσι...

XD

Δημοσ.

Για τη πρωτη φωτο μιλαω. Το κοκκινο και πρασινο σου δινουν τηλ. Κιτρινο μαυρο βγαλτα εκτος.

Το καλωδιο που φερνεις το ιντερνετ ναναι καλο (utp) και απομακρυνε τα μαζι με το ρουτερ κοντα απο ρευματα.

Δημοσ.

okay 

επειδη δεν προκειτε να βρω ακρη με τον μαστορα [old people]

πες μου τι πρεπει να κανω [and be specific]

thanks

Δημοσ.

Για τη πρωτη φωτο μιλαω. Το κοκκινο και πρασινο σου δινουν τηλ. Κιτρινο μαυρο βγαλτα εκτος.

Το καλωδιο που φερνεις το ιντερνετ ναναι καλο (utp) και απομακρυνε τα μαζι με το ρουτερ κοντα απο ρευματα.

Δημοσ.

Πές του μάστορα να ενώσει το router με το dslam...

μετά τραβάς ethernet μέχρι το σπίτι... ρεύμα θα έχουν μπρίζες εκέι μέσα δε χρειάζεσαι πατέντες...

Δημοσ.

το εκανα και ξαναπηρα πισω το χαμενο μου mbps

:D

Πές του μάστορα να ενώσει το router με το dslam...

μετά τραβάς ethernet μέχρι το σπίτι... ρεύμα θα έχουν μπρίζες εκέι μέσα δε χρειάζεσαι πατέντες...

Ποιος σκαβει [την ασφαλτο] ειναι το θεμα...

αλλη μια ερωτηση τωρα που σας βρηκα

Ενα απο τα καλωδια ehternet [belkin cat6] περναει κοντα απο τον πινακα ρευματος.

Θα εχω προβλημα? 

Και αν ναι, πως θα το καταλαβω?

thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...