viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Από τη κολώνα της ΔΕΗ δίπλα βασικα, ναι... λοιπον εικονες στην πρωτη εικονα ειναι η πριζα τυπου ?σουκο? [i dont know lol], το μπλε και το 'βαθυ πορτοκαλι ερχονται απο την κλεμα' στην δευτερη εικονα ειναι το πρωτο καλωδιο που ερχεται στο οικοπεδο, απο εκει παιρνουμε τα δυο δεξια
rfc Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ασε μονο το κοκκινο πρασινο και ξαναδοκιμασε. Εκτος και αν τα χρειαζεσε τα αλλα 2. Μηπως και σου κανουν καποιο crosstalking.......... κλεφτη Δεν ειναι τηλ. καλωδια και ρουτερ κοντα σε μεγαλα πεδια ρευματος ετσι?
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ασε μονο το κοκκινο πρασινο και ξαναδοκιμασε. Εκτος και αν τα χρειαζεσε τα αλλα 2. Μηπως και σου κανουν καποιο crosstalking.......... κλεφτη Δεν ειναι τηλ. καλωδια και ρουτερ κοντα σε μεγαλα πεδια ρευματος ετσι? μπορει και να ειναι κοντα στον πινακα... Γενικα δεν ξερω τπτ, δεν τα εχω φτιαξει εγω... επισης το κοκκινο και το πρασινο απο ποια φωτογραφια...?
άδικος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Γενικα δεν ξερω τπτ, δεν τα εχω φτιαξει εγω... Εμ πέσ'το άνθρωπε! Σ'αυτή τη περίπτωση (ειδικά μιας & δε ξέρεις ούτε εσύ τι έχουν κάνει) θα σου πρότεινα να μη βάλεις χέρι. Δε μπορείς να απευθυνθείς στο "μάστορα";
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Εμ πέσ'το άνθρωπε! Σ'αυτή τη περίπτωση (ειδικά μιας & δε ξέρεις ούτε εσύ τι έχουν κάνει) θα σου πρότεινα να μη βάλεις χέρι. Δε μπορείς να απευθυνθείς στο "μάστορα"; μα ο μαστορας τα εκανε ετσι... XD
rfc Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Για τη πρωτη φωτο μιλαω. Το κοκκινο και πρασινο σου δινουν τηλ. Κιτρινο μαυρο βγαλτα εκτος. Το καλωδιο που φερνεις το ιντερνετ ναναι καλο (utp) και απομακρυνε τα μαζι με το ρουτερ κοντα απο ρευματα.
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 okay επειδη δεν προκειτε να βρω ακρη με τον μαστορα [old people] πες μου τι πρεπει να κανω [and be specific] thanks
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 or λεξεις κλειδια για να αρχιζω να ψαχνω? thanks
viper2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Αυτα που σου εγραψα.... εκανες κατι? απο το σουκο ή απο την κλεμα? thanks
rfc Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Για τη πρωτη φωτο μιλαω. Το κοκκινο και πρασινο σου δινουν τηλ. Κιτρινο μαυρο βγαλτα εκτος. Το καλωδιο που φερνεις το ιντερνετ ναναι καλο (utp) και απομακρυνε τα μαζι με το ρουτερ κοντα απο ρευματα.
LuNaTiC Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Πές του μάστορα να ενώσει το router με το dslam... μετά τραβάς ethernet μέχρι το σπίτι... ρεύμα θα έχουν μπρίζες εκέι μέσα δε χρειάζεσαι πατέντες...
viper2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Για τη πρωτη φωτο μιλαω. Το κοκκινο και πρασινο σου δινουν τηλ. Κιτρινο μαυρο βγαλτα εκτος. Το καλωδιο που φερνεις το ιντερνετ ναναι καλο (utp) και απομακρυνε τα μαζι με το ρουτερ κοντα απο ρευματα. το εκανα και ξαναπηρα πισω το χαμενο μου mbps Πές του μάστορα να ενώσει το router με το dslam... μετά τραβάς ethernet μέχρι το σπίτι... ρεύμα θα έχουν μπρίζες εκέι μέσα δε χρειάζεσαι πατέντες... Ποιος σκαβει [την ασφαλτο] ειναι το θεμα... αλλη μια ερωτηση τωρα που σας βρηκα Ενα απο τα καλωδια ehternet [belkin cat6] περναει κοντα απο τον πινακα ρευματος. Θα εχω προβλημα? Και αν ναι, πως θα το καταλαβω? thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα