viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 λοιπον οτι λεει ο τιτλος τουτεστιν τι θα πρεπει να ελέγξω / κοιταξω...? οποια βοηθεια, more than welcome λιγο ινφο ακομα το καλωδιο απο την κολωνα εσπασε στα 2 εκ τον οποιον το 1 πηγε στο ρουτερ [αποσταση 1 μετρο απο το κουτι του οτε] thanks
άδικος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ε; Ποια κολώνα; Έξω; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2013 από άδικος
άδικος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Πως έκανες την ένωση εκεί στο router; Από αυτό στέλνεις μετά με ethernet (πόσων μέτρων/τύπου) στον/ους υπολογιστή/ες;
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ε; Ποια κώλωνα; Έξω; σσσσσχεδον XD επισης εχω ενα gigabit δικτυο και ενα acess point τι να κοιταξω? thanks
άδικος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 τι να κοιταξω? Αυτά που σε ρώτησα: Πως έκανες την ένωση εκεί στο router; Από αυτό στέλνεις μετά με ethernet (πόσων μέτρων/τύπου) στον/ους υπολογιστή/ες;
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Αυτά που σε ρώτησα: στο κουτι που ειναι πισω απο την κολωνα [αυτο που ερχεται σε εμενα δλδ]. δεν ξερω ποσα μετρα gigabit καλωδιο εχω. Το θεμα ειναι οτι εχω χασει ενα mbps...
άδικος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ναι, εκεί πως διαχώρισες το καλώδιο και έκανες ενώσεις; Μόνος έβαλες χέρι; Τι κατηγορία καλώδιο και στο περίπου μήκος...
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 στο κουτι που ειναι πισω απο την κολωνα [αυτο που ερχεται σε εμενα δλδ]. δεν ξερω ποσα μετρα gigabit καλωδιο εχω. Το θεμα ειναι οτι εχω χασει ενα mbps... Ε,ψάξε γύρο εκεί στην κολόνα θα έχει πέσει.... Αν δεν περιγράψεις πως τα είχες πριν και τι αλλαγές έκανες και αν δεν δόσεις και μια της πληροφορίες που δίνει το router για την ποιότητα της γραμμής δεν κάνουμε δουλειά.
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ναι, εκεί πως διαχώρισες το καλώδιο και έκανες ενώσεις; Μόνος έβαλες χέρι; Τι κατηγορία καλώδιο και στο περίπου μήκος... το κα΄λωδιο που ερχεται το εσπασα στα δυο με κλεμα. το καλωδιο που παει απο το κουτι στο ρουτερ ειναι cat5e και εχει μηκος 35 εκατοστα Ε,ψάξε γύρο εκεί στην κολόνα θα έχει πέσει.... Αν δεν περιγράψεις πως τα είχες πριν και τι αλλαγές έκανες και αν δεν δόσεις και μια της πληροφορίες που δίνει το router για την ποιότητα της γραμμής δεν κάνουμε δουλειά. το ρουτερ δεν δινει πληροφοριες
WalkerSW Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Για πιο λόγο εκανες κάτι τέτοιο? πριζες τηλεφωνου μέσα στο σπίτι δεν έχεις?
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Για πιο λόγο εκανες κάτι τέτοιο? πριζες τηλεφωνου μέσα στο σπίτι δεν έχεις? εχω αλλα ηθελα να καθαρισω τον χωρο... βαζω φωτο σε μερικες ωρες thanks
rfc Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ε καλα εισαι απιστευτος τυπος. Κανονικα επρεπε να το πας στη πλατεια μιας και ηθελες να καθαρισεις το χωρο. Ρευμα πως παιρνεις εκει που τοχεις?
άδικος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ρευμα πως παιρνεις εκει που τοχεις? Από τη κολώνα της ΔΕΗ δίπλα 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα