dimopou Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 έχω υπολογιστή με vga καρτα γραφικών και θέλω να μάθω αν υπάρχει vga καρτα γραφικών που να υποστηρίζει έκδοση του directx μεταγενέστερη της 9.0c την οποία υποστηρίζει η τωρινή μου. ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Υπάρχουν,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να της σηκώσει το μηχάνημα που έχεις τώρα. Τρέξε το speccy περίμενε να βγάλει όλες της πληροφορίες και κάνε τα όλα μαζί αντιγραφή επικόλληση σε ένα μήνυμα να δούμε τι έχεις και τι μπορείς να βάλεις.
dimopou Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 από δευτέρα μπορώ να το κανω αυτό που θα παω σπίτι. η mb μου είναι η asus p4s8x πάντως, δεν ξέρω αν αυτό ειναι αρκετό cpu pentium4
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Το θέμα είναι ότι βάζεις (καλλίτερη) κάρτα γραφικών για να παίξεις (καλλίτερα) παιχνίδια,αν δεν αντέχει ο επεξεργαστείς σου καλή κάρτα γιατί απλά «σέρνετε» πίσω από αυτήν,πετάς τα λεφτά σου,αν το τροφοδοτικό σου δεν την αντέχει επειδή δεν δίνει αρκετό ρεύμα,τα ίδια. Πες μια όλα τα στοιχεία και έχει αρκετούς γνώστες το φόρουμ που θα μπορέσουν αν σου βρουν μια κατάλληλη κάρτα.(αν αξίζει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα