gnsX Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Άντε να ανακαλύψει και το IMAP κάποια στιγμή. πςςςς ΙΜΑP,ακόμα αυτό ε; Εγώ λέω εκτός απο POP υποστηρίζει κι άλλα Βέβαια φάουλ αφού το θέλει ο κόσμος αλλά ΟΚ
Haldol Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 πςςςς ΙΜΑP,ακόμα αυτό ε; Εγώ λέω εκτός απο POP υποστηρίζει κι άλλα Βέβαια φάουλ αφού το θέλει ο κόσμος αλλά ΟΚ Δε κατάλαβα τι εννοείς. Αν λες κάτι σε φάση «τι το θες το IMAP αφού υποστηρίζει POP3» είσαι λάθος, καθότι το POP3 δεν υποστηρίζει συγχρονισμό αλλά μόνο downloading των emails. Υποστηρίζει βέβαια Exchange (που «τεχνικά» είναι ανώτερο του IMAP) αλλά καθότι proprietary τεχνολογία της MS με ‘περίεργη’ αδειοδότηση είναι άχρηστο. Ελάχιστοι email clients το υποστηρίζουν. Α, ναι, και επίσης, όταν διαχειρίζεσαι 10+ διαφορετικά emails, το webmail είναι το λιγότερο άχρηστο. Θέλεις αναγκαστικά κανονικό email client. 2
gnsX Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μιλάω για το Exchange,θα υποστηρίξει ΙΜΑΡ λένε πάντως
Haldol Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Το φαντάστηκα. Εξαιρετικό πρωτόκολλο το Exchange, αλλά δεν... απλά δεν. Για το IMAP το έχω ακούσει κι εγώ ότι «έρχεται» αλλά πολύ φοβάμαι ότι μας δουλεύει ψιλό γαζί η MS. Άμα διαβάσεις σχετικές δημοσιεύσεις θα δεις ότι οι ‘αιτίες’ για τις οποίες και καλά δεν υποστηρίζεται το IMAP είναι απλά του κώλου! Π.χ. ένας λόγος είναι ότι... «είναι παλιά τεχνολογία». Ενώ το POP3 ας πούμε, που υποστηρίζεται, βγήκε προχτές; Τρίχες! Απλά το IMAP είναι ανταγωνιστικό του Exchange, το οποίο και θέλει να pushάρει η MS. Πάντως εάν μας έδινε IMAP sync παίζει να μετέφερα 6-7 emails (σε owned domain μάλιστα) στο Outlook.com την ίδια ημέρα.
pantelis21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Και εμένα αυτό το μινιμαλιστικό στυλ μου τη δίνει απίστευτα.όταν έβαλα τα 8αριά μου φάνηκαν σα ξεπλυμενα 7αριά. Τώρα μου θυμίζει κ το ανέκδοτο με το gmail blue. Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
gnsX Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Να δεις εμάς πως μας φαίνεται η μανία με τα 7αρια όταν είναι ίδια Vista σε απόδοση. Το ζητάει το δούλεμά του ο κόσμος
XPHSTOS_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Επιτέλους! Το περίμενα καιρό.. Το βρίσκω εξαιρετικά όμορφο!
21century Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Φυσικά πρέπει να βελτιωθεί στα σημεία ώστε να καταστεί ανταγωνιστικό...
nhzt Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 μπορώ να φτιάξω το εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα πάνω στο calendar καθώς και διάφορες άλλες σημειώσεις και να συχρονίζεται με android κινητό? το λέω αυτό ώστε να μην χρειάζεται να έχω ξεχωριστή εφαρμογή στο κινητό μου... Άμα έχει και τσάμπα sms ειδοποίηση στο κινητό όπως της google τότε θα είναι καλή φάση. Αν έχεις Windows phone δεν χρειάζεται να στέλνει SMS , μόνο να έχεις σύνδεση με internet wifi ή G3/4 .Συγχρονίζεται αυτόματα και άμεσα και δε ειδοποιεί στο κινητό , διότι υπάρχει το ίδιο ημερολόγιο και στο κινητό. Εγώ το χρησιμοποιώ πολύ καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης αυτόματα από τις επαφές ενημερώνεται για γενέθλια . Γενικά ότι υπάρχει στο pc υπάρχει και στο κινητό μόνο με σύνδεση internet. Όπως και με το Skydrive που έχω σε cloud αρχεία office , φωτογραφίες , μουσική . Τα android αν δεν κάνω λάθος δεν εμφανίζουν σωστά .doc και excel ενώ σε windows phone μπορείς από κινητό να κάνεις και επεξεργασία. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να ανεβάσω όλα τα email του thunderbird (από διαφορετικά sccounts) στο καινούριο hotmail;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα