Hal9000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μπορεί η Microsoft να προχώρησε σε ριζικές ανανεώσεις των υπηρεσιών της όπως το Outlook και το Skydrive, δείγματα της νέας εποχής για την εταιρεία, όμως μέχρι σήμερα η υπηρεσία ημερολογίου είχε ξεχαστεί.Η πρόσβαση στο ημερολόγιο του Outlook γίνεται μέσα από το μενού που βρίσκεται στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας. Έχει δοθεί έμφαση στην καλύτερη εμφάνιση του πιο χρήσιμου περιεχομένου, των ραντεβού σας αλλά και των γεγονότων στα οποία έχετε δηλώσει ότι θα παρευρεθείτε. Η προσθήκη και η επεξεργασία των γεγονότων γίνεται με ένα κλικ και με απλά gestures χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει νέο παράθυρο. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στην φόρτωση της υπηρεσίας από φορητές συσκευές όπως smarpthones και tablets, με το outlook.com να κάνει χρήση του Exchange ActiveSync ώστε να συγχρονίσει τα email σας, το ημερολόγιο και τις επαφές σας. Site: Office Blog 1
papahlamidas Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Άμα έχει και τσάμπα sms ειδοποίηση στο κινητό όπως της google τότε θα είναι καλή φάση.
haris013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 μπορώ να φτιάξω το εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα πάνω στο calendar καθώς και διάφορες άλλες σημειώσεις και να συχρονίζεται με android κινητό? το λέω αυτό ώστε να μην χρειάζεται να έχω ξεχωριστή εφαρμογή στο κινητό μου...
Antonis_V Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Η Microsoft με το Outlook.com άρχισε κάτι πολύ καλό! Αυτές οι αλλαγές και ενημερώσεις που έκανε, με κάναν να έχω σαν κύριο Ε-Mail το outlook.com. 6
SimplyBergman Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Το όλο μινιμαλιστικό στιλ που εφαρμόζει παντού η MS μου αρέσει πάρα πολύ, είναι μοντέρνο και πρακτικό. Πολύ καλά.
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Το όλο μινιμαλιστικό στιλ που εφαρμόζει παντού η MS μου αρέσει πάρα πολύ, είναι μοντέρνο και πρακτικό. Πολύ καλά. εμενα παλι αυτος ακριβως ο λογος ειναι που με κανει να μην θελω να βλεπω τις υπηρεσιες της.. ειδικα στο visual studio απλα δεν αντεχετε, ειναι δυνατον τετοια εργαλεια να εχουν εμφανιση tablet; 1
Haldol Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 εμενα παλι αυτος ακριβως ο λογος ειναι που με κανει να μην θελω να βλεπω τις υπηρεσιες της.. ειδικα στο visual studio απλα δεν αντεχετε, ειναι δυνατον τετοια εργαλεια να εχουν εμφανιση tablet; Εντάξει είναι μωρέ το VS'12. Απλά ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με τα W8. Άμα πέσει μαχαίρι στην κανονική έκδοση και δούμε καμιά για Modern UI θα γελάμε.
silmarien Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Όπως τα Android στην αρχή ήταν πατάτες χωρίς apps και full of bugs έτσι και τα Windows Phone σιγά σιγά θα αρχίσουν να εξελίσσονται. Πιστεύω μόνο καλό είναι αυτό για να υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών. 1
Nick789 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ακριβώς ότι είπε ο από πάνω. Κανείς δεν ξεκίνησε τέλειος. Σίγουρα τα windows phone έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσεις, αλλά μην ξεχνάτε ποια εταιρία "κρύβεται" από πίσω...
21century Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Νομίζω ότι κινείται προς την σωστή κατεύθυνση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα