Προς το περιεχόμενο

keylogger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήμερα παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος κανένα δωρεάν keylogger χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στην υπολογιστή? πέρασα το revealer αλλά το Malwarebytes Anti-Malware πιάνει 3 malware  και πρέπει να το καθαρίσω γιατί ψιλοαργει να μπει στην επιφάνεια εργασίας και το ποντίκι μου κάνει κάτι τρελά κωλύματα

Δημοσ.

Ολους τους keyloggers θα στους βρισκουν τα antivirius. Υπαρχει λυση και λεγεται exception

Δημοσ.

το θεμα μου δεν ειναι αν τα βρισκουν λογικο ειναι να τα βλεπουν σαν ιο το θεμα ειναι να μην,εχουν ιο

Δημοσ.

Μα  ειναι απο μονα τους, δε το ξερεις αν εχουν ή οχι, το ρισκαρεις αν τρεχει και κατι αλλο απο πισω. Παλιοτερα ειχα βρει μερικα τα οποια δε μου δημιουργουσαν προβλημα. Σε σενα  δημιουργησε το συγκεκριμενο?

Δημοσ.

ναι το συγκεκριμένο καθυστερούσε το μηχάνημα να μπει στην επιφάνεια εργασίας και είχε κολλήματα το ποντίκι στην κινήσει

Δημοσ.

Κοιτα αυτο το συγκεκριμενο θεμα ειναι ψιλοχοντρουτσικο... γενικα τα keys σε καθυστερουν λιγο παντα..... και στο νετ. Οχι ομως τοσο εμφανες οσο μου τα περιγραφεις.

Δημοσ.

ε ναι γιαυτό λέω να μην μου δημιουργεί πρόβλημα τώρα είμαι οκ καθάρισα άλλα δεν ξέρω τη να περάσω γιαυτό ρωτάω

Δημοσ.

κυκλοφορουσε ενας ελευθερος κωδικας keylogger φτιαγμενο σε vbs και δουλευε μια χαρα. Σου εστελνε και e-mail θυμαμε. Πρεπει να βρω το site. Ηταν παλιος ομως.... μιλαμε 2-3 χρονια. Αν θες επαγγελματικη δουλεια......... hardware keylogger σε usb

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...