adams24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 καλήμερα παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος κανένα δωρεάν keylogger χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στην υπολογιστή? πέρασα το revealer αλλά το Malwarebytes Anti-Malware πιάνει 3 malware και πρέπει να το καθαρίσω γιατί ψιλοαργει να μπει στην επιφάνεια εργασίας και το ποντίκι μου κάνει κάτι τρελά κωλύματα
rfc Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ολους τους keyloggers θα στους βρισκουν τα antivirius. Υπαρχει λυση και λεγεται exception
adams24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 το θεμα μου δεν ειναι αν τα βρισκουν λογικο ειναι να τα βλεπουν σαν ιο το θεμα ειναι να μην,εχουν ιο
rfc Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μα ειναι απο μονα τους, δε το ξερεις αν εχουν ή οχι, το ρισκαρεις αν τρεχει και κατι αλλο απο πισω. Παλιοτερα ειχα βρει μερικα τα οποια δε μου δημιουργουσαν προβλημα. Σε σενα δημιουργησε το συγκεκριμενο?
adams24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 ναι το συγκεκριμένο καθυστερούσε το μηχάνημα να μπει στην επιφάνεια εργασίας και είχε κολλήματα το ποντίκι στην κινήσει
rfc Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Κοιτα αυτο το συγκεκριμενο θεμα ειναι ψιλοχοντρουτσικο... γενικα τα keys σε καθυστερουν λιγο παντα..... και στο νετ. Οχι ομως τοσο εμφανες οσο μου τα περιγραφεις.
adams24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 ε ναι γιαυτό λέω να μην μου δημιουργεί πρόβλημα τώρα είμαι οκ καθάρισα άλλα δεν ξέρω τη να περάσω γιαυτό ρωτάω
rfc Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 κυκλοφορουσε ενας ελευθερος κωδικας keylogger φτιαγμενο σε vbs και δουλευε μια χαρα. Σου εστελνε και e-mail θυμαμε. Πρεπει να βρω το site. Ηταν παλιος ομως.... μιλαμε 2-3 χρονια. Αν θες επαγγελματικη δουλεια......... hardware keylogger σε usb 1
adams24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 οχι δεν θέλω επαγγελματική δουλειά απλά πράματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα