Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί πετάξαν στον κάδο...έναν ολόκληρο υπολογιστή....από τι φαίνεται από τα αρχεία και όλα αυτά που έχει μέσα είναι από κάποια εταιρεία ρούχων....ο σκληρός είναι full....έτσι ο υπολογιστής σέρνεται....και εδώ ξεκινάει το πρόβλημα....όταν μπαίνω μέσα στον σκληρό C: εκτός από τα program filew,windows και documents and settings βλέπω και κάποιους άλλους φακέλους...με περίεργα ονόματα....όταν πατάω διαγραφή μου βγάζει ένα περίεργο μήνυμα....!!!!Τι πρέπει να κάνω για να τα διαγράψω...και να αδειάσει ο σκληρός;;;;

Δημοσ.

Μας τα πες όλα, το ένα σημαντικό πράγμα όμως που θα μπορούσε να δώσει κάποιο στοιχείο, δεν μας το λες....

Πες μας τι λέει το μήνυμα να δούμε μπας και καταλάβουμε τι πρόβλημα υπάρχει.

Ή δοκίμασε εκκίνηση με δισκάκι windows και σβήσε τα πάντα με μια φρέσκια εγκατάσταση.

Δημοσ.

τελικά δούλεψε. το προγραμματάκι που μου έδωσες...τώρα πάω στο επόμενο βήμα....αλλά ο mikegad με πρόλαβα....πως θα σβήσω ότι υπάρχει στο σκληρό...και να μείνουν μόνο τα προγράματα τα αρχικά(outlook,windows media player κλπ.);;;;....για να περάσω τα δικά μου αρχειάκια...έχω βάλει ήδη το ccleaner αν σε βοηθάει...!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...