Προς το περιεχόμενο

iPad 4 bleeding...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έφεραν ένα ipad 4  το οποίο  μόλις το άνοιξα είχ στην στημέση της οθόνης light bleeding...

Δεν θα έλεγα οτι είναι τραγικό το φαινόμενο ή ότι ενοχλεί κάπου (μονο στο μαυρο φόντο φαίνεται έντονα) αλλα

είναι ορατό....

Ειναι το wifi και έτσι παει κανονικα για service; το αντικαθιστούν; έχει αντιμετοπίση κανει κάτι τέτοιο;;

Βασικά αγοράστηκε πριν 12 μέρες αλλά το άνοιξα για πρώτη φορά τη Δευτέρα...

Επεξ/σία από Atapia
Δημοσ.

Πήγαινέ το στο istorm και δες τί θα σου πούνε. Λογικά θα το αντικαταστήσουν με ανακατασκευασμένο. 

Το bleeding κανονικά δεν είναι στη μέση της οθόνης, είναι πάνω ή κάτω ή γύρω γύρω κάπου στο τέλος της οθόνης προς το πάνελ. 

Δημοσ.

όπως το κρατάω σε portrait mode βρίσκεται στο κέντρο αριστερά και λίιιγο πιο πάνω..

Ανακατασκευασμένο;;;;;

δηλ.;;

Δημοσ.

Δηλαδή εδώ στην Ελλάδα δεν τα επισκευάζουν, απλά διαπιστώνεται το πρόβλημα και σου δίνουν άλλο (χωρίς κουτί και αξεσουάρ, μονο συσκευή), το οποίο έχει περάσει από διπλό έλεγχο, έχουν αλλαχτεί τα καπάκια και το ΙΜΕΙ.

Σαν καινούριο δηλαδή αλλα όχι σφραγισμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θα μου το αλλάξουν με καινούργιο;;; bulk...

το ανακατασκευασμένο σημαίνει και χρησιμοποιημένη μπαταρία;;;

αν προκειτε για κάτι τέτοιο μπορω δηλαδή να ζητησω ν κρατησω τη μπαταρία μου

(που ακομα δεν εχει ούτε μία φόρτιση) και να την βάλουν στο ανακατασκευασμένο;;

Επεξ/σία από Atapia
Δημοσ.

Δε θα μου το αλλάξουν με καινούργιο;;; bulk...

το ανακατασκευασμένο σημαίνει και χρησιμοποιημένη μπαταρία;;;

αν προκειτε για κάτι τέτοιο μπορω δηλαδή να ζητησω ν κρατησω τη μπαταρία μου

(που ακομα δεν εχει ούτε μία φόρτιση) και να την βάλουν στο ανακατασκευασμένο;;

οχι δε σημαίνει με χρησιμοποιημένη μπαταρία, όλα καινούρια τα βάζουν τα ανταλλακτικά. Μην τρελλαίνεσαι. 

• Like 1
Δημοσ.

αφου τα βάζουν όλα καινούργια, το ανακατασκευασμένο που έγκειται στη μητρική;;;

Το ανακατασκευασμένο μπορεί να είναι και ένα iphone/ipad το οποίο αγόρασε κάποιος και δεν του άρεσε και στις 2 μέρες το πήγε πίσω. Η πολιτική τους είναι ότι και με τέτοια και πάλι αλλάζουν καπάκια και ΙΜΕΙ και τα περνάνε από διπλό έλεγχο και τα δίνουν ως ανακατασκευασμένα. Δεν έχουν κανένα θέμα. Απλά στις λέξεις κολλάμε. 

Δημοσ.

Οπότε φαντάζομαι πως και το δικό μου θα πάει για ανακατασκευή και θα δωθεί σε κάποιον άλλο..

Και για να κάνουμε κουβέντα...

Ας πούμε πως το δούλευα ένα μήνα, η μπαταρία του θεωρητικά είναι καινούργια..

Αυτοί όταν θα το επισκευάσουν για να το στείλουν αλλού ως refurbished θα κοτσάρουν την ίδια μπαταρία η θα την αλλάξουν;;

:devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...