Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτιαχνα ενα pc απο την αρχη και τα ειχα συνδεσει ολα και ανοιγε κανονικα ( το βραχυκυκλωνα με το κατσαβιδακι) και οταν εβαλα και τα καλωδια για το power to reset και τα αντιστοιχα led , οταν εβαλα το power led προφανως το εβαλα αναποδα και αρχισε να μυριζει καμενο ( εκαψα σιγουρα το λαμπακι ) και μετα απο τοτε το εβγαλα κ δν το ξαναβαλα . Στην αρχη δεν ανοιγε μετα απο λιγο ανοιξε ξανα το συστημα αλλα δν εμφανιζοταν τπτ στην οθονη. λετε να καηκε ο επεξεργαστης ή η μιτρικη?

Δημοσ.

προφανως η μητρικη σου  τερματισε  τι τα ηθελες τα led του κουτιου;  αφου δουλευε ας το αφηνες,  αν ειναι καινουρια πηγενε την πισω, η μυρωδια απο το καμμενο απο που σου μυρισε;  απο πιο σημειο;

Δημοσ.

αποστάτες υπάρχουν μεταξύ κουτιού και μητρικής;;

μπιπ κάνει,ποστάρει;;

τι εννοείς το **βραχυκύκλωνες με κατσαβιδάκι,power button δέν έχει?

Δημοσ.

kazdas καλώς όρισες στο insomnia καταρχήν.

Τα Led του front panel και ανάποδα να τα συνδέσεις δε θα κάνεις κάτι το τραγικό στο hardware σου.

Το έχω κάνει αρκετές φορές και δεν είχα τέτοια προβλήματα.

Είσαι σίγουρος ότι έκανες μόνο αυτό και ότι από εκεί μύρισε το καμένο που αναφέρεις;

Eίναι η λεγόμενη στα ελληνικά κατσαβιδωτή εκκίνηση :P
Αν δεν έχεις power button ή θες να δοκιμάσεις αν λειτουργεί σωστά το κάνεις με κατσαβίδι.
  • Like 2
Δημοσ.

Μηπως εκανες καποιο λαθος και αντι να βραχυκυκλωσεις τα σωστα  ακουμπισες και αλλο? Μπορει να ειναι και απο στατικο ηλεκτρισμο το ειχα παθει παλια σε μνημη! αν και μας λες οτι μυρισε καμμενο ...

εχεις καποιο τροφοδοτικο να δωκιμασεις? Η εστω μυρισε :fear:  το παλιο(πιανει) και δες αν προερχετε απο εκει η μυρωδια!!! :X

Δημοσ.

λπν παιδια εχω αγανακτισει , εχω αλλαξει μιτρικη επεξεργαστη ραμ τροφοδοτικο και τωρα εχω ξανα γυρισει στην αρχικη κατασταση δλδ με την μιτρικη π ειχα , οχι δν εκανα τπτ περιεργο μονο το led power εβαλα στανταρ αναποδα και καηκε το λαμπακι . το καμενο δεν ξερω απο που μυρισε ειλικρινα . εντομεταξυ εκαψα την motheboard του δικου μου υπολογιστη πριν λιγο ( τουλαχιστον ξερω να την φτιαχνω ) και τωρα εχω βαλει ενα αλλο τροφοδοτικο και ακουω ενα μικρο μπιπ που δεν ακουγοταν παλια αλλα παλι τπτ στην οθόνη ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ 

Μηπως εκανες καποιο λαθος και αντι να βραχυκυκλωσεις τα σωστα  ακουμπισες και αλλο? Μπορει να ειναι και απο στατικο ηλεκτρισμο το ειχα παθει παλια σε μνημη! αν και μας λες οτι μυρισε καμμενο ...

εχεις καποιο τροφοδοτικο να δωκιμασεις? Η εστω μυρισε :fear:  το παλιο(πιανει) και δες αν προερχετε απο εκει η μυρωδια!!! :X

ισως να ηταν το τροφοδοτικο το αλλαξα

kazdas καλώς όρισες στο insomnia καταρχήν.

Τα Led του front panel και ανάποδα να τα συνδέσεις δε θα κάνεις κάτι το τραγικό στο hardware σου.

Το έχω κάνει αρκετές φορές και δεν είχα τέτοια προβλήματα.

Είσαι σίγουρος ότι έκανες μόνο αυτό και ότι από εκεί μύρισε το καμένο που αναφέρεις;

Eίναι η λεγόμενη στα ελληνικά κατσαβιδωτή εκκίνηση :P
Αν δεν έχεις power button ή θες να δοκιμάσεις αν λειτουργεί σωστά το κάνεις με κατσαβίδι.

μονο αυτο εκανα

αποστάτες υπάρχουν μεταξύ κουτιού και μητρικής;;

μπιπ κάνει,ποστάρει;;

ναι υπαρχουν . εννοω αυτο με το κατσαβιδακι οταν δεν γραφει η μιτρικη πιο ειναι τι το δοκιμαζεις και βλεπεις πιο ειναι το power 

προφανως η μητρικη σου  τερματισε  τι τα ηθελες τα led του κουτιου;  αφου δουλευε ας το αφηνες,  αν ειναι καινουρια πηγενε την πισω, η μυρωδια απο το καμμενο απο που σου μυρισε;  απο πιο σημειο;

δεν νομιζω να τερματισε η μιτρικη αλλα ουτε κ ο επεξεργαστης αλλα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι εγιναι

εβγαλα τις ραμ μολις και κανει τα γνωστα μπιπ οποτε η μιτρικη πιστευω ειναι κομπλε. 

Δημοσ.

To LED ξαναλέω δεν θα άναβε απλά. Δεν παίζει να κάηκε ή το LED ή η μητρική σου, πόσο μάλλον ο επεξεργαστής σου απο μία ανάποδη συνδεσμολογία στο LED.

Σκέψου τι ακριβώς έκανες και μύρισες καμένο, γιατί το LED να σου κάνει τέτοια ζημιά από μόνο του απλά δε παίζει.

Το ότι η μητρική αντιδράει δείχνει ότι είναι ζωντανή. Βγάλε τα όλα έξω απο το κουτί και ξαναδοκίμασε εκτός κουτιού πλέον με το κατσαβίδι σου και πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

To LED ξαναλέω δεν θα άναβε απλά. Δεν παίζει να κάηκε ή το LED ή η μητρική σου, πόσο μάλλον ο επεξεργαστής σου απο μία ανάποδη συνδεσμολογία στο LED.

Σκέψου τι ακριβώς έκανες και μύρισες καμένο, γιατί το LED να σου κάνει τέτοια ζημιά από μόνο του απλά δε παίζει.

Το ότι η μητρική αντιδράει δείχνει ότι είναι ζωντανή. Βγάλε τα όλα έξω απο το κουτί και ξαναδοκίμασε εκτός κουτιού πλέον με το κατσαβίδι σου και πάλι.

τα χω βγαλμενα ηδη και δοκιμαζω αλλα ολα λειτουργουν και δεν γινεται τπτ παλι το led παντως καηκε προφανως αλλα καμια σημασια δεν εχει

αφου ειναι κομπλε ο επεξεργαστης κ η μιτρικη ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι παιζει 

και η οθονη παιδια ειναι κομπλε και το καλωδιο της να ξερετε σε περιπτωση που σκεφτειτε κατι τετιο

Δημοσ.

Πρόσεξε εκατοστό προς εκατοστό το Hardware σου. Τα Pcb απο την μπροστά και την πίσω μεριά. Δες αν κάπου εμφανίζεται κάποια μαυρίλα έστω και μικρή απο το κάψιμο που λες. Κάτι κάπνισε για να μυρίσεις, άρα θα άφησε τα ίχνη του.

Βγάλε και τη μπαταρία μπας και λάλησε αλλά πιο πολύ ψάξε το hardware.

Ενα πολύ μεγάλο long shot εδώ

Μήπως δεν έχεις κουμπώσει καλά το 24πιν και έκανε καμια σπίθα;

Αν δεν έχει κουμπώσει καλά έχει τα συμπτώματα που αναφέρεις το pc. Η κάρτα γραφικών παίζει και να μη γυρνάει καν ο ανεμιστήρας της (αν έχεις)

Τσέκαρε καλώδια. Τσέκαρε pcb

Δημοσ.

Πρόσεξε εκατοστό προς εκατοστό το Hardware σου. Τα Pcb απο την μπροστά και την πίσω μεριά. Δες αν κάπου εμφανίζεται κάποια μαυρίλα έστω και μικρή απο το κάψιμο που λες. Κάτι κάπνισε για να μυρίσεις, άρα θα άφησε τα ίχνη του.

Βγάλε και τη μπαταρία μπας και λάλησε αλλά πιο πολύ ψάξε το hardware.

Ενα πολύ μεγάλο long shot εδώ

Μήπως δεν έχεις κουμπώσει καλά το 24πιν και έκανε καμια σπίθα;

Αν δεν έχει κουμπώσει καλά έχει τα συμπτώματα που αναφέρεις το pc. Η κάρτα γραφικών παίζει και να μη γυρνάει καν ο ανεμιστήρας της (αν έχεις)

Τσέκαρε καλώδια. Τσέκαρε pcb

τα χω τσεκαρει απο χθες 100 φορες ειναι ΤΕΛΕΙΟ ( μονο τν δικια μ μιτρικη εκαψα χαχααχ και ξερω που ακριβως τν εκαψα ) εχω βγαλει κ εχω ξαναβαλει μπαταρια και τν εχω αλλαξει κ ολας , η καρτα γραφικων λειτουργει κανονικα δλδ το ανεμιστιρακι της αλλα βαζω το καλωδιο και στην μιτρικη και παλι δν διχνει τπτ η οθονη τι αλλο? αυτα

οταν μυρισε κατι χ8ες νομιζω απτο τροφοδοτικο ηταν απλα ενταξει δεν ειμαι σιγουρος βεβεα το εχω αλλαξει

Δημοσ.

Αν δεν μύριζες καμένο όπως λες θα σκεφτόμουν παρασφιγμένη ψύκτρα αλλά το καμένο χτυπάει καμπανάκι.

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έγινε ή που μπορεί να ακούμπησες. Ψάξε και δες μήπως εντοπίσεις κάτι.

οταν μυρισε κατι χ8ες νομιζω απτο τροφοδοτικο ηταν απλα ενταξει δεν ειμαι σιγουρος βεβεα το εχω αλλαξει

Βάλε άλλο τότε βρε αν έχεις και δες. Μη τα λες ένα ένα αυτά...
Δημοσ.

βρε εχω βαλει λεω αλλο τωρα .  

Αν δεν μύριζες καμένο όπως λες θα σκεφτόμουν παρασφιγμένη ψύκτρα αλλά το καμένο χτυπάει καμπανάκι.

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έγινε ή που μπορεί να ακούμπησες. Ψάξε και δες μήπως εντοπίσεις κάτι.

Βάλε άλλο τότε βρε αν έχεις και δες. Μη τα λες ένα ένα αυτά...

βρε εχω βαλει λεω αλλο τωρα . εεε λες να ξεβιδωσω λιγο τν ψυκτρα για να δουμε . εντομεταξυ το χω κ δουλευει καμια ωρα κομπλε ακουγεται αλλα οθονη γιοκ

Δημοσ.

Γράψε λάθος δεν έφτασε το μάτι μου μέχρι το " το έχω αλλάξει" λολ Sorry ^_^

Ναι δοκίμασε και την ψύκτρα να την χαλαρώσεις λίγο μπας και....

Δημοσ.

Γράψε λάθος δεν έφτασε το μάτι μου μέχρι το " το έχω αλλάξει" λολ Sorry ^_^

Ναι δοκίμασε και την ψύκτρα να την χαλαρώσεις λίγο μπας και....

τπτ και με τν ψυκτρα ρε εχω μεινει χαζος . δεν μπορω να βρω καπιο λαθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...