itlover Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Γεια σας!τον τελευταιο καιρο το laptop μου κανει πολυ εντονο θορυβο!δεν ξερω γιατι και ζεστενεται πολυ μετα απο 1-2 ωρες χρησης! τι μπορει να φταιει? συγκεκριμενα ο θορυβος ακουγεται απο το ανεμηστηρακι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonardosw Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Γεια σας!τον τελευταιο καιρο το laptop μου κανει πολυ εντονο θορυβο!δεν ξερω γιατι και ζεστενεται πολυ μετα απο 1-2 ωρες χρησης! τι μπορει να φταιει? συγκεκριμενα ο θορυβος ακουγεται απο το ανεμηστηρακι! Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ πάντως εδώ και μια εβδομάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zapermania Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μάλλον έχει μαζέψει σκόνες-τρίχες κλπ.Το έχεις ανοίξει να το καθαρίσεις ποτέ?Βάση cooler χρησιμοποιείς?Χρήση σε κρεβάτι-χαλί-πάτωμα καθόλου? Εάν πάρεις την απόφαση να το ανοίξεις για να το καθαρίσεις πάρε να αλλάξεις και θερμοαπαγωγικές πάστες μια και καλή και μετά θα είναι άλλος άνθρωπος το laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itlover Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 οχι δεν τον εχς ανοιξει εδω και 6 χρονια!ημουν και ειμαι ασχετη αλλα τωρα ψαχνομαι και ρωταω!!κ το εβαζα σε κρεβατι και χαλι κτλ το τι θα εχει μεσα!!! αν του αλλαζα ανεμηστηρακι? υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα εκτοσ απο το ανεμηστηρακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zapermania Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ε τότε σίγουρα θα έχει μαζέψει πολύ πράγμα μέσα για αυτό και σου κάνει αυτά τα 'περίεργα'.Καλά κάνεις και ρωτάς και ψάχνεσαι! Δεν νομίζω να χρειάζεται αλλαγή το ανεμιστηράκι,απλά άνοιγμα καθάρισμα-φύσημα για να φύγουν οι σκόνες και ότι άλλο έχει μαζευτεί εκεί και προαιρετικά αλλαγή θερμοαπαγωγικής πάστας στον επεξεργαστή.Εάν κάτσεις και ασχοληθείς,το λύσεις κλπ,το να αλλάξεις πάστα δεν είναι κάτι τρομερό. Εάν σου φαίνονται βουνό όλα αυτά αλλά αισθάνεσαι σίγουρη με τα χέρια σου,έχεις υπομονή και θες να μάθεις και 5 πράγματα παραπάνω go for it.Εάν νομίζεις ότι είναι πάρα πολλά για αρχή (που όντως,δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου) βρίσκεις κάποιο τεχνικό και στο κάνει.Πριν ξεκινήσεις (εάν το κάνεις εσύ) διάβασε καλά κάποιους οδηγούς και how to για να είσαι πιο άνετη με το τι θα συναντήσεις. Εάν θες πες μας τη μάρκα και το μοντέλο του laptop σου μήπως μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει περαιτέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 αφού ζορίζεται λογικό να κάνει θόρυβο.. έσενα αν σού κλείσουν τήν μύτη θα μπορείς να ανασάνεις;; θα έχει μαζέψει,τα "αντερά" του λύσιμο από την κάτω πλευρά,αλλαγη πάστας σε gpu/cpu και καλό καθάρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itlover Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 χαχα!! ειναι hp presario cq60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zapermania Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Εδώ είσαι -> Έχει και άλλα 3 part που πάει βήμα-βήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itlover Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 πω πω!! σε ευχαριστω παρα πολυ! βρηκα και στο plaisio παστα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timo63 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 6 χρονια τ αντερα του θα χει μαζεψει μεσα .....http://farm2.staticflickr.com/1439/5203774442_1a34dbb984_z.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itlover Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 ααα τι τραβαει .......θελει καθαρισμααααα!απορω πως δουλευει ακομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 πριν το ανοίξει ίσως αν το φυσήξει με ένα πιστολάκι σε ενα βενζινάδικο απο πίσω στη ψύκτρα ίσως βοηθήσει..μαζεύει σκόνη η ψυκτρα και το ανεμιστηράκι γι αυτό.. εγώ πάντως αυτό κάνω στο δικό μου ανα διαστήματα και δεν έχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zapermania Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 πριν το ανοίξει ίσως αν το φυσήξει με ένα πιστολάκι σε ενα βενζινάδικο απο πίσω στη ψύκτρα ίσως βοηθήσει..μαζεύει σκόνη η ψυκτρα και το ανεμιστηράκι γι αυτό.. εγώ πάντως αυτό κάνω στο δικό μου ανα διαστήματα και δεν έχει θέμα. Εάν είχε να καθαρίσει το laptop 1-2 χρόνια μπορεί και να βοηθούσε αυτό που λες,αλλά τώρα που είναι 6 χρόνια θα έχει μαζέψει πολύ πράμα μέσα οπότε το μόνο που θα κάνει με το φύσημα είναι να βγάλει μια ποσότητα σκόνης και όλη την υπόλοιπη να την μοιράσει μέσα σε ολόκληρο το laptop.Εκτός από αυτό,θα χρειαστεί ούτως ή άλλως να το ανοίξει καθώς πρέπει σε κάποιο στιγμή να αλλάξει και πάστα στον επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGKERKYRA Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Σε βενζινάδικο δεν το προτείνω μπορεί να κάνει ζημιά. Οπωσδήποτε λύσιμο, καθάρισμα και αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας. Προαιρετικά λιπαντικό αντισκουριακό στο ρότορα του ανεμιστήρα. (για μένα must στη συγκεκριμένη περίπτωση) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thrakiotis4 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 o αερας με πιεση μεταφερει και την υγρασια του μεσα στο laptop η στο pc καλητερα σκουπα η ρουφιγμα με ενα καλαμακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα