nik1234 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Παιδιά έχω μπερδευτεί λιγάκι .... Από ότι κατάλαβα η forthnet είναι η πιο φτηνή και αυτή θα βάλω . Έχει πόλυ καλές τιμές η forthnet .
platinum Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 και η wind είναι πολύ οικονομική. και απο ταχύτητες πολυ οκ...και αν θες και το παραπάνω βάλε vdsl (αν το υποστηριζει η περιοχή σου-μπορεις να το τσεκάρεις εδω: http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-vdsl/) με 10 ευρώ παραπάνω το μήνα...
amalis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 η online προσφορά της wind είναι συμπαθητική, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι το αστεράκι εκεί που λέει για έναν ολοκληρο χρόνο; δεν βρίσκω την επεξήγηση κάπου. @nik η forthnet έχει κι αυτή πολύ καλές τιμές και το vdsl με άλλα 10 ευρώ, αλλά πονεμένη ιστορία το να το υποστηρίζει η περιοχή σου, είμαστε όλοι σε αναμονή, όσοι δεν υποστηριζόμαστε. Αν μιλάς σε κινητά είναι μονόδρομος και ασύγκριτες οι τιμές όμως, 0,03/ λεπτό έναντι 0,17 της wind, και η hol εκεί παίζει η cyta Νομίζω λίγο πιο κάτω στα 0,15. γλυτώνεις περίπου 4 ευρώ το μισάωρο, οπότε η τιμή ξεφεύγει.
gridinio Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Από ότι βλέπω η forthnet έχει τις καλύτερες τιμές και από δίκτυο πάει μια χαρά .
mithrid Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 παιδες χτες ελαβα τηλεφωνικη προσφορα απο vodafone επειδη ειμαι παλιος συνδρομητης για πακετο κινητο(400'+40sms+300mb)+τηλεφωνια(απεριοριστες κλησεις προς σταθερα)+hol 24mbps στα 35ε με φπα. Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να κανω το μεγαλο βημα...δεν νομιζετε? Επειδη ομως ειχα τις ανυσηχιες μου(ακουσα στο παρελθον οτι πολλες παγιδες παιζονται δια τηλεφωνου και παραπληροφορησεις) τους ειπα οτι θα ενημερωθω απο τοπικο καταστημα και μου ειπαν ενταξει. Τι πρεπει να ζητησω ακριβως ωστε να πειστω οτι οντως θα γινει αυτο που με ενημερωσαν?Θελω πληροφοριες ορθης ενημερωσης και τι πρεπει να προσεξω ωστε να μην με πιασουν κωτσο.
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Προσωπικά αν με ρωτάς δεν θα εμπιστευόμουν το internet μου σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας το ιδιο υσχίει και για την wind, ειναι προσωπική άποψη ομως αν σε συμφέρει πήγαινε.
nik1234 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 παιδες χτες ελαβα τηλεφωνικη προσφορα απο vodafone επειδη ειμαι παλιος συνδρομητης για πακετο κινητο(400'+40sms+300mb)+τηλεφωνια(απεριοριστες κλησεις προς σταθερα)+ειhol 24mbps στα 35ε με φπα. Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να κανω το μεγαλο βημα...δεν νομιζετε? Επειδη ομως ειχα τις ανυσηχιες μου(ακουσα στο παρελθον οτι πολλες παγιδες παιζονται δια τηλεφωνου και παραπληροφορησεις) τους ειπα οτι θα ενημερωθω απο τοπικο καταστημα και μου ειπαν ενταξει. Τι πρεπει να ζητησω ακριβως ωστε να πειστω οτι οντως θα γινει αυτο που με ενημερωσαν?Θελω πληροφοριες ορθης ενημερωσης και τι πρεπει να προσεξω ωστε να μην με πιασουν κωτσο. Να κάνεις έρευνα αγοράς να δεις τι σε συμφέρει .....Τσέκαρε και τη νέα προσφορά της forthnet που έχει τα πάντα με 29,90 ευρώ και κινητά και σταθερά και ιντερνετ και tv ... 1
mithrid Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Να κάνεις έρευνα αγοράς να δεις τι σε συμφέρει .....Τσέκαρε και τη νέα προσφορά της forthnet που έχει τα πάντα με 29,90 ευρώ και κινητά και σταθερά και ιντερνετ και tv ... πολυ ενδιαφερουσα προταση η καινουρια προσφορα!σε ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωση.θα το τσεκαρω! Εν τω μεταξυ,στη vodafone ειναι οτι να ναι τελικα.Αλλα μου λεγανε απο το τηλ και αλλα στο καταστημα.Παλαβωσα και σκεφτομαι σοβαρα να φυγω απο την εταιρεια,μιας και μπηκα σε ταλαιπωρια εξαιτιας τους.Που θα μπορουσα να κανω καταγγελια για το ολο σκηνικο που βιωσα?
mithrid Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Παιδες μετα απο 1μηνα δεν κατασταλαξα καπου.Αποφασισα να γινουν καποιες αλλαγες. Θελω να κανω μια οικονομικη κινηση σχετικα με την επιλογη ιντερνετ και τηλεφωνιας(προιδεαστικα απο το πακετο της forthnet) και ειμαι προθυμος να διακοψω το συμβολαιο των 35ε που εχω στη vodafone(400λεπτα ομιλιας κτλ). Σκεφτομαι να το γυρισω σε καρτοκινητο(ποιο ειναι οικονομικο και δινει δωρεαν χρονο ομιλιας προς ολους με ανανεωση?) και να επιλεξω και εναν παροχο με απεριοριστα σταθερα και internet,ωστε να μην ξεπερασω τα 35ε το μηνα ΚΑΙ μακαρι χαμηλοτερη τιμη. Εχετε καποια γνωση/προταση?
morby Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Παιδες μετα απο 1μηνα δεν κατασταλαξα καπου.Αποφασισα να γινουν καποιες αλλαγες. Θελω να κανω μια οικονομικη κινηση σχετικα με την επιλογη ιντερνετ και τηλεφωνιας(προιδεαστικα απο το πακετο της forthnet) και ειμαι προθυμος να διακοψω το συμβολαιο των 35ε που εχω στη vodafone(400λεπτα ομιλιας κτλ). Σκεφτομαι να το γυρισω σε καρτοκινητο(ποιο ειναι οικονομικο και δινει δωρεαν χρονο ομιλιας προς ολους με ανανεωση?) και να επιλεξω και εναν παροχο με απεριοριστα σταθερα και internet,ωστε να μην ξεπερασω τα 35ε το μηνα ΚΑΙ μακαρι χαμηλοτερη τιμη. Εχετε καποια γνωση/προταση? Το οικονομικότερο καρτοκινητό νομίζω πως εδώ και καιρό είναι το F2G της Wind... μακράν όμως, δεν έχω περάσει ποτέ τα 10 ευρώ το μήνα με φουλ χρήση
mithrid Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Με λιγο ψαξιμο ομολογω οτι αποτελει ιδιαιτερο ενδιαφερον η online προσφορα της wind για adsl και απεριοριστα σταθερα στα 19,90ε.Γιατι ομως στα καταστηματα δεν δινουν αυτη την προσφορα?Υπαρχει περιπτωση να κρυβουν κατι βαση συμβολαιου? Και ενας συνδυασμος με wind f2g ή vodafone cu θεωρειται οικονομικο πακετο.Καποτε ειχανε με καθε ανανεωση και δωρο καποια λεπτα ομιλιας.Ισχυει ακομα ή αλλαξε κατι? Το οικονομικότερο καρτοκινητό νομίζω πως εδώ και καιρό είναι το F2G της Wind... μακράν όμως, δεν έχω περάσει ποτέ τα 10 ευρώ το μήνα με φουλ χρήση τ Εξαρταται και ποσο φουλ το χρησιμοποιεις ομως... σωστα?Μιλας καθε μερα ή επιλεκτικα?Πως χρησιμοποειεις τα 10ευρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα