Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατοικος γαλατσιου,νεος,ομορφος με συνδεση vodafone και χωρις γνωσεις για πακετα ιντερνετ ζητα προσφορες οικονομικες  για νεα συνδεση ιντερνετ στο σπιτι(χρηση αποκλειστικα για downloading torrents και κανα youtube),χωρις να ειναι απαραιτητη η τηλεφωνια αλλα απαραιτητη η καλη ασυρματη δικτυωση σε καθε γωνια του σπιτιου.

Αν υπαρξει μικρη αποκλιση τιμης σε προσφορες με τηλεφωνια ευπροσδεκτες.

Στις αναφερομενες τιμες να ξεκαθαριστει να ειναι τελικες και το κοστος ενεργοποιησης,μιας και δεν υπαρχει τηλεφωνο στο σπιτι.

Μονο σοβαρες προτασεις ;) :D

• Like 1
Δημοσ.

Νέε και όμορφε πρέπει να βρεις κανένα φίλο από Γαλάτσι και να ρωτήσεις γιατί από περιοχή σε περιοχή διαφέρουν τα πράγματα ή τουλάχιστον να μάθεις πόσο 'καλή' γραμμή έχεις.Εγώ με Forthnet Πεύκη είμαι πολύ καλά.Όσο αυτό για την ασύρματη δικτύωση σε κάθε γωνία του σπιτιού,κράτα μικρό καλάθι γιατί τα router που δίνουν οι περισσότεροι πάροχοι δεν είναι για πολλά πολλά.Εάν θες κάτι καλό πραγματικά καλό θα πρέπει να το πληρώσεις.

Δημοσ.

Νέε και όμορφε πρέπει να βρεις κανένα φίλο από Γαλάτσι και να ρωτήσεις γιατί από περιοχή σε περιοχή διαφέρουν τα πράγματα ή τουλάχιστον να μάθεις πόσο 'καλή' γραμμή έχεις.Εγώ με Forthnet Πεύκη είμαι πολύ καλά.Όσο αυτό για την ασύρματη δικτύωση σε κάθε γωνία του σπιτιού,κράτα μικρό καλάθι γιατί τα router που δίνουν οι περισσότεροι πάροχοι δεν είναι για πολλά πολλά.Εάν θες κάτι καλό πραγματικά καλό θα πρέπει να το πληρώσεις.

Kι εγώ Νέα Ιωνία με Forthnet μια χαρά είμαι. Και με το ίντερνετ κανένα πρόβλημα, για τσέκαρέ το.,..

Δημοσ.

για το Γαλάτσι πρέπει να απαντήσει κάποιος από την περιοχή για την ασύρματη δυκτίωση του σπιτιού σου αυτό που έχω να πω είναι ότι  κατεβάζω σε φουλ ταχύτητα στο ισόγειο από το ρούτερ της αδερφής μου στον δεύτερο. το thomson που δίνει η forthnet

Δημοσ.

Κοίτα έχω ακούσει πως και η Wind παίζει καλά και έχει αρκετά οικονομικά πακέτα 

Δημοσ.

Bλεπω οτι η ερευνα αγορας εχει ανταποκριση :-D Χαιρομαι :-)

:confused:  τι τουτο? 

τι δεν καταλαβες καμαρι μ?τη χιουμοριστικη περιγραφη ή τι ψαχνω? B)

Kι εγώ Νέα Ιωνία με Forthnet μια χαρά είμαι. Και με το ίντερνετ κανένα πρόβλημα, για τσέκαρέ το.,..

εχω ακουσει καλα λογια για forthnet,αλλα νομιζω οτι ειναι τσιμπημενη η τιμη.Αν θυμαμαι καλα μου ειπαν τελη ενεργοποιησης 72ε! :fear: οποτε παω σε κατι ποιο φθηνο αναγκαστικα.

Κοίτα έχω ακούσει πως και η Wind παίζει καλά και έχει αρκετά οικονομικά πακέτα 

εγω ακουσα πως το ρουτερ ειναι χαλια,αλλα γενικα παει καλα η ταχυτητα.εχουμε τιποτα προσφορες και τελη?

[Λογοκριθέν μήνυμα σε Greeklish]

ωραιο ακουγεται,αλλα να σου πω την αληθεια με λιγο ψαξιμο εμαθα οτι η hol σου βγαζει λιγο τη χολη
σε θεμα ταχυτητας(αποσυνδεσεις συνεχεια) και χαλια ρουτερ.Βεβαια,δεν τη δοκιμασα να εχω προσωπικη αποψη,αλλα μου το ειπαν γνωστοι μου στην κυψελη.

Γενικως και αποτι καταλαβα πρεπει να επισκεφτω γειτονες για να εχω αποψη και αυτο μου ειναι δυσκολο γιατι μου ειναι αγνωστοι και δεν θελω να τους τρωω το χρονο με προσωπικες επιλογες(οσο και αν ειναι απαραιτητο).

Οποτε,τι κανουμε....???

Δημοσ.

τσέκαρε το για τις τιμές, υπάρχει διαφορετικό τέλος ενεργοποίησης για υφιστάμενη γραμμή από ότι για νέα, σε όλες τις εταιρίες. 

η forthnet λέει 34,90 και 69,90, η wind 36,17 και σε υποσημείωση χαμηλά βλέπεις οτι για νέα είναι 72,35. ρώτα τα γενικά για αυξηση συνδρομής μετά τον χρόνο κλπ, γιατί διαβάζω διάφορα, και δεν τα λένε όλα

Δημοσ.

η wind δινει απεριοριστο 24αρι ιντερνετ με 15 Ε/μήνα...Πρέπει να είναι ότι πιο οικονομικό παίζει...Τωρα για τα τελη ενεργοποιησης νομίζω όλοι πανω κάτω την ιδια τιμή έχουν...

Δημοσ.

μαλιστα....οποτε με αποκλειστικη χρηση ιντερνετ χωρις χρηση σταθερου υπαρχουν

η forthnet 22,90ε*12μηνες=274,8+69,9τελος ενεργοποιησης=344,7ε

η wind 15ε*12μηνες=180ε/χρονο + 72,35ε τελος ενεργοποιησης(λιγο σφαχτης κατα την αποψη μου,εκτος και αν μπορεσει να συμψιφιστει με το παγιο καθε μηνα)=252,35ε

στην cyta αν επιλεξω vdsl(υπαρχει διαθεσιμοτητα αποτι ειδα) αποκταω 35mbps με 23ε το μηνα για ενα χρονο και τελος ενεργοποιησης 20ε για νεους συνδρομητες.δηλαδη (23*12)+20=296ε

οποτε η cyta συμφερει απο αποψη ταχυτητας,δεν νομιζετε ή ειναι παρατολμο?

φιλε thomasvenue μπορεις να μου πεις αν ισχυει αυτη η προσφορα σου και ποσα ειναι τα τελη ενεργοποιησης?

υγ.Παιδες επειδη εχω μπερδευτει λιγακι....εξηγηστε μου κατι..στο σπιτι που θα μπει το ιντερνετ εμαθα οτι υπηρχε τηλεφωνο απο τον πρωην νοικιαρη,αλλα οταν εφυγε προ 3ετιας διεκοψε και το τηλ.απο τοτε δεν ενεργοποιηθηκε καποιος αριθμος.

αυτο σημαινει οτι η συνδεση που θα μπει τωρα θεωρειται νέα ή υφισταμενη?

Δημοσ.

αν δεν υπάρχει τηλ ενεργό, δλδ αν δεν σου έρχεται λογαριασμός είναι νέα σύνδεση.

η wind σου δίνει 20e το small πακέτο, τα 15 που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι αν έχεις και κινητό στην wind.

για την ταχύτητα πρέπει να έχεις μια ιδέα για το τι ταχύτητες μπορεις να πιάσεις στην περιοχή σου, αν και δεν μπορεις να το ξερεις ακριβώς γιατι παιζει και το σπιτι και η εταιρία και ολα, αλλα ό,τι μπορείς να μάθεις τελος παντων για να μην πληρώνεις άδικα παραπανίσια λεφτά, αν πχ δεν πιανεις πάνω από 15 δεν εχει σημασια αν εχεις καπ στα 24 η στα 50.

Δημοσ.

αν δεν υπάρχει τηλ ενεργό, δλδ αν δεν σου έρχεται λογαριασμός είναι νέα σύνδεση.

η wind σου δίνει 20e το small πακέτο, τα 15 που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι αν έχεις και κινητό στην wind.

Δεν έχεις δίκιο φίλε μου: ορίστε το λινκ της προσφοράς:

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/

Εγώ τόσα πληρώνω συν 2 ευρώ για να έχω 2 ώρες δωρεαν σε σταθερα και υπεραστικά...

Απλώς αν έχεις και κινητό με συμβολαιο τότε έχεις παραπάνω έκπτωση...

Δημοσ.

μια χαρά ταχυτητες-κατεβάζω torrents σε χρόνο dt- & ελάχιστες αποδυνδέσεις...γενικά πολύ ευχαριστημένος και από ποιότητα και ιδιαιτερα από τιμές ;) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...