Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 καλησπερα θελω να κανω φορματ στον υπολογιστη μου το προβλημα μου ειναι πως αν βαλω αμεσως το dvd και κανω εγκτατσταση μου αφηνει παλια windows και καπια αρχεια αυτο που σκεφτικα ειναι να κανω διαμορφωση σκληρου δισκου και να το εγκταστησω μεσω bios αυτο γινετε; δλδ. να κανω διαμορφοση σκληρου σε αυτον που ειναι τα windows
vaiosgtr Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 τι windows θελεις να περασεις ? ισως υπαρχει καπου μια επιλογη. Σαν και εσενα εγω εβαλα το dvd για να περασω τα 7 και οντως μου αφησε και τα παλια μεσα. μετα ξαναεκανα την ιδια διαδικασια με περισσοτερη προσοχη και ειδα σε ενα παραθυρο ειχε ενα κουμπακι που ελεγε διαμορφωση
overpower Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Στην οθονη που διαλεγεις τον σκληρο, σου εχει επιλογες οπως διαμορφωση, αν εχεις partition να το διαγραψεις κτλ.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 τι windows θελεις να περασεις ? ισως υπαρχει καπου μια επιλογη. Σαν και εσενα εγω εβαλα το dvd για να περασω τα 7 και οντως μου αφησε και τα παλια μεσα. μετα ξαναεκανα την ιδια διαδικασια με περισσοτερη προσοχη και ειδα σε ενα παραθυρο ειχε ενα κουμπακι που ελεγε διαμορφωση vista
vaiosgtr Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Αστα μην τα περάσεις καλύτερασυμφωνω. καλυτερα να περασεις χp εαν δεν σηκωνει τα 7 ή τα 8 παρα τα vista βεβαια εγω ο ιδιος δεν εχω δουλεψει αλλα πολλοι που τα αγορασαν το μετανιωσαν
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 συμφωνω. καλυτερα να περασεις χp εαν δεν σηκωνει τα 7 ή τα 8 παρα τα vista βεβαια εγω ο ιδιος δεν εχω δουλεψει αλλα πολλοι που τα αγορασαν το μετανιωσαν Αστα μην τα περάσεις καλύτερα τα εχω ειδη και ναι ειναι χαλια μηπως ξερετε που μπορω να βρω δωρεαν 7 η 8;
NikosKallithea Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 τα εχω ειδη και ναι ειναι χαλια μηπως ξερετε που μπορω να βρω δωρεαν 7 η 8; δωρεάν 7 η 8 δεν υπάρχουν, βάλε linuxmint http://www.linuxmint.com/download.php
adams24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 για να μην σου αφήνει υπολείμματα πρέπει να κάνεις εκκινήσει απο το cd/dvd διαγραφή το υπάρχον διαμερίσματος και διαμόρφωση νέου και εκεί κάνεις νέα εγκατάσταση δωρεάν υπάρχουν τα πάντα αν ψάξεις απλά δεν ρωτάμε εδώ για σπασμένα κλπ κλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 για να μην σου αφήνει υπολείμματα πρέπει να κάνεις εκκινήσει απο το cd/dvd διαγραφή το υπάρχον διαμερίσματος και διαμόρφωση νέου και εκεί κάνεις νέα εγκατάσταση δωρεάν υπάρχουν τα πάντα αν ψάξεις απλά δεν ρωτάμε εδώ για σπασμένα κλπ κλπ εκανα εγκατσταση απο το BIOS και απο εκει ειχε και διαμορφωση δισκου το ξερω οτι υπαρχουν πολλα αλλα δε ξερω αν ειναι εμπιστα
adams24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 επομένως είσαι οκ για το φορματ? εγώ σου προτείνω να μείνεις xp η να πας στα 7 για λινουξ που σου ειπαν ποιο πανω αν τα βαλεις πριν τα βάλεις διάβασε τι είναι δεν έχουν καμιά σχέσει με τα win
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 επομένως είσαι οκ για το φορματ? εγώ σου προτείνω να μείνεις xp η να πας στα 7 για λινουξ που σου ειπαν ποιο πανω αν τα βαλεις πριν τα βάλεις διάβασε τι είναι δεν έχουν καμιά σχέσει με τα win το ξερω πως δεν εχου καμια σχεση μεταξυ τους για αυτο δεν τα διαγραφω γιατι τα περισσοτερα προγραμματα τρεχουν σε win τα xp δεν μου αρεσαν καθολου για αυτο τωρα ψαχνω για 7
Gigamestin Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 το ξερω πως δεν εχου καμια σχεση μεταξυ τους για αυτο δεν τα διαγραφω γιατι τα περισσοτερα προγραμματα τρεχουν σε win τα xp δεν μου αρεσαν καθολου για αυτο τωρα ψαχνω για 7 φίλε λογικά τα windows 7 starter θα τα σηκωνει ο υπολογιστης σου.αν θες ομως αναφερε μας και το συστημα σου για να σου πουμε.κα μην φοβασαι μπορεις να βαλεις Linux και να φορτωσεις virtual box με τις εφαρμογες των windows που θες και δεν τρεχουν στα linux
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα