Προς το περιεχόμενο

Format

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

θελω να κανω φορματ στον υπολογιστη μου το προβλημα μου ειναι πως αν βαλω αμεσως το dvd και κανω εγκτατσταση μου αφηνει παλια windows και καπια αρχεια αυτο που σκεφτικα ειναι να κανω διαμορφωση σκληρου δισκου και να το εγκταστησω μεσω bios αυτο γινετε; δλδ. να κανω διαμορφοση σκληρου σε αυτον που ειναι τα windows

Δημοσ.

τι windows θελεις να περασεις ?

ισως υπαρχει καπου μια επιλογη. Σαν και εσενα εγω εβαλα το dvd για να περασω τα 7 και οντως μου αφησε και τα παλια μεσα. μετα ξαναεκανα την ιδια διαδικασια με περισσοτερη προσοχη και ειδα σε ενα παραθυρο ειχε ενα κουμπακι που ελεγε διαμορφωση ;)

Δημοσ.

Στην οθονη που διαλεγεις τον σκληρο, σου εχει επιλογες οπως διαμορφωση, αν εχεις partition να το διαγραψεις κτλ.

Δημοσ.

τι windows θελεις να περασεις ?

ισως υπαρχει καπου μια επιλογη. Σαν και εσενα εγω εβαλα το dvd για να περασω τα 7 και οντως μου αφησε και τα παλια μεσα. μετα ξαναεκανα την ιδια διαδικασια με περισσοτερη προσοχη και ειδα σε ενα παραθυρο ειχε ενα κουμπακι που ελεγε διαμορφωση ;)

vista

Δημοσ.

Αστα μην τα περάσεις καλύτερα

συμφωνω. καλυτερα να περασεις χp εαν δεν σηκωνει τα 7 ή τα 8 παρα τα vista

βεβαια εγω ο ιδιος δεν εχω δουλεψει αλλα πολλοι που τα αγορασαν το μετανιωσαν

Δημοσ.

συμφωνω. καλυτερα να περασεις χp εαν δεν σηκωνει τα 7 ή τα 8 παρα τα vista

βεβαια εγω ο ιδιος δεν εχω δουλεψει αλλα πολλοι που τα αγορασαν το μετανιωσαν

Αστα μην τα περάσεις καλύτερα

τα εχω ειδη και ναι ειναι χαλια

μηπως ξερετε που μπορω να βρω δωρεαν 7 η 8;

Δημοσ.

για να μην σου αφήνει υπολείμματα πρέπει να κάνεις εκκινήσει απο το cd/dvd  διαγραφή το υπάρχον διαμερίσματος και διαμόρφωση νέου και εκεί κάνεις νέα εγκατάσταση

δωρεάν υπάρχουν τα πάντα αν ψάξεις απλά δεν ρωτάμε εδώ για σπασμένα

κλπ κλπ

Δημοσ.

για να μην σου αφήνει υπολείμματα πρέπει να κάνεις εκκινήσει απο το cd/dvd  διαγραφή το υπάρχον διαμερίσματος και διαμόρφωση νέου και εκεί κάνεις νέα εγκατάσταση

δωρεάν υπάρχουν τα πάντα αν ψάξεις απλά δεν ρωτάμε εδώ για σπασμένα

κλπ κλπ

εκανα εγκατσταση απο το BIOS και απο εκει ειχε και διαμορφωση δισκου

το ξερω οτι υπαρχουν πολλα αλλα δε ξερω αν ειναι εμπιστα

Δημοσ.

επομένως είσαι οκ για το φορματ? εγώ σου προτείνω να μείνεις xp η να πας στα 7 για λινουξ που σου ειπαν ποιο πανω αν τα βαλεις πριν τα βάλεις διάβασε τι είναι δεν έχουν καμιά σχέσει με τα win

Δημοσ.

επομένως είσαι οκ για το φορματ? εγώ σου προτείνω να μείνεις xp η να πας στα 7 για λινουξ που σου ειπαν ποιο πανω αν τα βαλεις πριν τα βάλεις διάβασε τι είναι δεν έχουν καμιά σχέσει με τα win

το ξερω πως δεν εχου καμια σχεση μεταξυ τους για αυτο δεν τα διαγραφω γιατι τα περισσοτερα προγραμματα τρεχουν σε win

τα xp δεν μου αρεσαν καθολου για αυτο τωρα ψαχνω για 7 :)

Δημοσ.

το ξερω πως δεν εχου καμια σχεση μεταξυ τους για αυτο δεν τα διαγραφω γιατι τα περισσοτερα προγραμματα τρεχουν σε win

τα xp δεν μου αρεσαν καθολου για αυτο τωρα ψαχνω για 7 :)

φίλε λογικά τα windows 7 starter θα τα σηκωνει ο υπολογιστης σου.αν θες ομως αναφερε μας και το συστημα σου για να σου πουμε.κα μην φοβασαι μπορεις να βαλεις Linux και να φορτωσεις virtual box με τις εφαρμογες των windows που θες και δεν τρεχουν στα linux

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...