21century Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μάλλον πάλι για χρήμα σκέφτονται να βγάλουν από τους ίδιους και τους ίδιους... 1
pantelis21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ευτυχώς που κάτι τέτοιες πατάτες δε τις καταπίνουμε αμάσητες...ακόμα!!! Ελπίζω να αρχίσει να ξεπερνιέται το facebook σιγά σιγά. Φακελώνομαι οικειοθέλως ως προς τα ευαίσθητα προσωπικά μου δεδομένα (σχέση, πολιτική, χόμπι, ενδιαφέροντα, κουλτούρα κτλ κλτ κλτ)...
nakos22 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 <p>Να δείτε που αν σου δινει +1 κιλό μπανάνες στο πιθικοville με την εγκατάσταση, θα δούμε πολλούς χρήστες να το εγκαθιστουν τελικά...</p> Sent from my iPhone using Insomnia 1
aris1986 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Αδιάφορο... Μακάρι να παραμείνει στα androido- κινητά των 500+ βάλε για να μην γεμίσουν και τα φτηνά android αυτό το αίσχος. Είπαμε...
Chemical Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Και τα windows 8 την ίδια (στο περίπου) λογική έχουν, live.com launcher, μονο που το live ειναι λίγο υποανάπτυκτο.
nickritni Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Όλοι εσείς δηλαδή που σχολιάζετε αρνητικά δεν έχετε ούτε την facebook εφαρμογή στο κινητό σας..? Χαλαρώστε λιγάκι μωρέ..οποιος δεν το θέλει απλά δεν ασχολείται !!! εχεις απόλυτο δικιο φιλε μου.
mhtsar Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Αντι να κανουν κατι για τα παιχνιδια τους που ειναi τα περισοτερα flash player και δεν παιζουν στα android smartphones κοιτανε αλλα και αλλα τι να πω...
kospetros Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 δεν μπορω να συμφωνισω περισσοτερο , μονο τα παιχνιδια ειναι που κρατανε ζωντανο το facebook ....!
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 και φυσικα με αυτο το πραγμα στην εισοδο της συσκευης μου η μπαταρια της θα διαρκει κανα 20 λεπτο.... !
bohemis09 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ολα τα παιδάκια του γυμνασίου ονειρεύονται ενα κινητο σαν αυτο..δείτε που φτάσαμε. Sent from my iPhone using Insomnia 2
xteliox Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Θα σκασω αν δεν το πω! Η εικονα πιο gay friendly δεν γινεται! ( ως αστειο εννοειται το λεω, δεν εχω τιποτα εναντιον των gay)
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.home Bγηκε αλλα προς το παρον δεν υποστηριζεται για ελλαδα. Εμενα βασικα λεει incompatible Α και βγηκε και στους xda για το Note 2 τουλαχιστον.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2232207 Το εβαλα, eye candy σιγουρα αλλα δεν ειναι για κυριος launcher γιατι του λειπουν πολυ βασικα πραγματα. Εφυγε σε 5 λεπτα Επεξ/σία 13 Απριλίου 2013 από stormrain 1
littlelouievegos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Το εβαλα και εγω χθες. Ενα εχω να πω. Πλεον κατεχει το ρεκορ της γρηγοροτερης απεγκαταστασης εφαρμογης απο οποιο smartphone ειχα στην κατοχη μου evaaa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα