SnipeR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Τότε που το pc-master έδινε "δισκέτα-δώρο" είχε ένα παιχνίδι που μου έχει μείνει μέχρι τώρα και έχω φάει όλο τον κόσμο να το βρω αλλά τίποτα. Ήταν 2D (καλά εννοείται αυτό), είχες ένα διαστημόπλοιο και προσπαθούσες να κάνεις κάτι αποστολές αν θυμάμαι καλά. Αντιμετώπιζες άλλα διαστημόπλοια, αγόραζες από πλανήτες διάφορα εξαρτήματα για το πλοίο σου (συγκεκριμένα θυμάμαι ένα που σου έδινε πολύ μεγάλη ταχύτητα και πήγαινες σε άλλο ηλιακό σύστημα πολύ γρήγορα). Το περιβάλλον ήταν το εξής: Το δισδιάστατο διάστημα, το διαστημοπλοιάκι μας στο κέντρο πάντα, ένας μίνι-χάρτης έδειχνε με κόκκινο τα διαστημόπλοια που ήταν εχθρικά και ήταν ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Αυτά Καλα αυτό το topic δεν το έγραψα γιατί περιμένω απάντηση, έχω την εντύπωση πλέον ότι αυτό το παιχνίδι μόνο εγώ το ξέρω!
metalfan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 An den kanv lauos les to ELITE...poy ontvs htan kataplhktiko paixnidi....
SnipeR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Oraios re typas oraios! Afto einai! Tha porotho pali mou fainetai! Ap'oti vlepo omos otan arxizei einai "kollimeno" nomizo ftaiei pou oi cpu einai grigores tora. Kati exo akousei gia antimetopisi tetoion provlimaton kserei kaneis tipota?
Johnnie Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Πω-πω τι μου θύμισες τώρα :!: :!: :!: Solar Winds : φοβερή πόρωση. Το παιχνίδι ήταν χωρισμένο σε δύο "επεισόδια". To πρώτο ήταν shareware και κυκλοφορούσε free, αλλά το δεύτερο έπρεπε να το αγοράσεις (το παιχνίδι τελείωνε στο δεύτερο επεισόδιο φυσικά :wink: ). Εγώ το 2ο "επεισόδιο" το είχα βρει αργότερα σε κάποιο site με abandonware. Τι να λέμε τώρα...άλλες εποχές 8) 8) 8)
Badge Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Ρε παιδιά... είναι αυτό που είχε ολόκληρο σενάριο ανάμεσα στα επεισόδια; Με μια πόλη που έκανες και καλά περιπολίες; Και μετά από κάθε αποστολή είχες και ολόκληρες συνομιλίες μέσω video-phone; ή άλλο είναι αυτό που λέω εγώ;
Panahs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Ποιός έχει δει την συνέχεια? Το Frontier? 8) 8) 8) :wink: :wink: 8) 8) 8) Τι παιχνιδάρες φτιάχνανε κάποτε...
-nick- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 file mou sniper an exeis problima epeidh i CPU einai grhgores xrhsimopoihse programma opos to MoSlo... tha to breis me ena search sto google eukola... nomizo einai kai sto http://www.the-underdogs.org
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.