rfc Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Φιλεμ μιλαμε για εκατονταδες πισια τωρα αλλα... προσεχω οπως και ναχει
mikegad Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 κόπος δεν είναι πάντως να κρατήσει κάποιος σταθερό το ανεμιστηράκι. Ειδικά αν χρησιμοποιεί κανείς κομπρεσέρ αέρα (όπως εγώ καμιά φορά) ,μπορεί να γίνει και καμιά εκτόξευση
panos0100 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 παιδια εγω οταν λεω τα καθαριζω τα ανεμιστηρια, τα βγαζω απο το κουτι τελειως τα ξεβιδονω τα αποσυνδεω απο την μητρικη ή απο το τροφοδοτικο, αναλογως που ειναι συνδεδεμενα και μετα τα καθαριζω συνηθως εξω στο μπαλκονι ή στην οικοδομη απ εξω να παιρνουνε και οι γειτονες καθαρο αερα
panos0100 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 ναι αλλα ετσι δεν ειναι καλυτερα; να τα βγαζουμε ολα τα παρελκομενα ακομα και ολες τις καρτες απο μεσα και να της φυσαμε, τωρα αν θεωρειται σωστο να φυσαμε γενικα το κουτι οπως κανουνε οι τεχνικοι του πλαισιου ας το κανουμε ετσι (ασχετο για τους τεχνικους του πλαισιου)
mikegad Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 καρτες ναι ,αλλα ανεμιστηρες εγω προσωπικα δεν ξεβιδωνω εκτος και αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος. Με το κομπρεσερ γινονται σαν καινουρια ,λες και τα εβγαλες απο το κουτι ,χωρις ιχνος σκονης
panos0100 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 ναι ναι ειναι παρα πολυ καλο, αλλα στην περιπτωση που δεν εχει καποιος ειναι το πινελο σαν δευτερη λυση εγω εχω ενα 450w 18E το πηρα ειναι εξερετικα καλο
panos0100 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 ναι πανω σε αυτο θελω να ρωτησω το τροφοδοτικο πως το καθαριζουμε; το ανοιγουμε απο μεσα; γιατι κραταει ταση αν το ανοιξεις απο μεσα, τελος παντων επειδη θελω να το καθαρισω πως γινεται; Πρόσεχε μην φυσάς στο τροφοδοτικό.
mikegad Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 γιατι; έλα ντε? στο τροφοδοτικό ειδικά που είναι και πιο στριμόκωλα τα πράγματα ,μόνο αν το φυσάς κάνεις δουλειά
karmen1983 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 ναι πανω σε αυτο θελω να ρωτησω το τροφοδοτικο πως το καθαριζουμε; το ανοιγουμε απο μεσα; γιατι κραταει ταση αν το ανοιξεις απο μεσα, τελος παντων επειδη θελω να το καθαρισω πως γινεται;Δεν το ανοιγεις απο μέσα εκτός αν θες να βρεθείς χωρίς εγγύηση και τα μυαλά στα κάγκελα. γιατι;Για να μην κρυώσει μάλλον
panos0100 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 και πως το καθαριζουμε τοτε; ενταξει πιστευω αν το αφησεις καποια ωρα θα ξεφωρτισει και δεν θα εχει ρευμα, αλλα πως καθαριζεται; Δεν το ανοιγεις απο μέσα εκτός αν θες να βρεθείς χωρίς εγγύηση και τα μυαλά στα κάγκελα. Για να μην κρυώσει μάλλον
karmen1983 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Το φυσάς κρατώντας τον ανεμιστήρα και ξεσκονίζεται μία χαρούλα. Οταν λέω φυσάς εννοώ με κάποιο Blower από μία απόσταση και όχι με φου φου απο το στόμα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα