Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κόπος δεν είναι πάντως να κρατήσει κάποιος σταθερό το ανεμιστηράκι.

Ειδικά αν χρησιμοποιεί κανείς κομπρεσέρ αέρα (όπως εγώ καμιά φορά) ,μπορεί να γίνει και καμιά εκτόξευση

Δημοσ.

παιδια  εγω οταν λεω τα καθαριζω τα ανεμιστηρια, τα βγαζω απο το κουτι τελειως  τα ξεβιδονω τα αποσυνδεω απο την μητρικη ή απο το τροφοδοτικο, αναλογως που ειναι συνδεδεμενα και μετα τα καθαριζω συνηθως  εξω στο μπαλκονι  ή στην οικοδομη  απ εξω να παιρνουνε και οι γειτονες καθαρο αερα

Δημοσ.

ναι αλλα ετσι δεν ειναι καλυτερα;  να τα βγαζουμε ολα τα παρελκομενα ακομα και ολες τις καρτες απο μεσα και να της φυσαμε,  τωρα αν θεωρειται σωστο να φυσαμε γενικα το κουτι οπως κανουνε οι τεχνικοι του πλαισιου

ας το κανουμε ετσι (ασχετο για τους τεχνικους του πλαισιου)

Δημοσ.

καρτες ναι ,αλλα ανεμιστηρες εγω προσωπικα δεν ξεβιδωνω εκτος και αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος.

Με το κομπρεσερ γινονται σαν καινουρια ,λες και τα εβγαλες απο το κουτι ,χωρις ιχνος σκονης

Δημοσ.

ναι ναι ειναι παρα πολυ καλο, αλλα στην περιπτωση που δεν εχει καποιος  ειναι το πινελο σαν δευτερη λυση

εγω εχω ενα 450w  18E το πηρα   ειναι εξερετικα καλο

Δημοσ.

ναι πανω σε αυτο θελω να ρωτησω το τροφοδοτικο πως το καθαριζουμε;  το ανοιγουμε απο μεσα;  γιατι κραταει ταση αν το ανοιξεις απο μεσα, τελος παντων επειδη θελω να το καθαρισω πως γινεται;

Πρόσεχε μην φυσάς στο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

γιατι; 

έλα ντε?

στο τροφοδοτικό ειδικά που είναι και πιο στριμόκωλα τα πράγματα ,μόνο αν το φυσάς κάνεις δουλειά

Δημοσ.

ναι πανω σε αυτο θελω να ρωτησω το τροφοδοτικο πως το καθαριζουμε;  το ανοιγουμε απο μεσα;  γιατι κραταει ταση αν το ανοιξεις απο μεσα, τελος παντων επειδη θελω να το καθαρισω πως γινεται;

Δεν το ανοιγεις απο μέσα εκτός αν θες να βρεθείς χωρίς εγγύηση και τα μυαλά στα κάγκελα.

γιατι;

Για να μην κρυώσει μάλλον :P
Δημοσ.

και πως το καθαριζουμε τοτε;  ενταξει πιστευω αν το αφησεις καποια ωρα θα ξεφωρτισει και δεν θα εχει ρευμα, αλλα πως καθαριζεται;

Δεν το ανοιγεις απο μέσα εκτός αν θες να βρεθείς χωρίς εγγύηση και τα μυαλά στα κάγκελα.

Για να μην κρυώσει μάλλον :P

Δημοσ.

Το φυσάς κρατώντας τον ανεμιστήρα και ξεσκονίζεται μία χαρούλα.

Οταν λέω φυσάς εννοώ με κάποιο Blower από μία απόσταση και όχι με φου φου απο το στόμα σου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...