Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση: Θέλω καθαρίσω το εσωτερικό του κουτιού (όχι τα ανεμιστηράκια αλλά τα υπόλοιπα) έχω ακούσει ότι δεν τα καθαρίζεις όπως να 'ναι γιατί είναι ευαίσθητα. Ισχύ; και αν ναι πως μπορώ να τα καθαρίσω; Μπορώ ή χρειάζεται ειδικό;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείς με πινελάκι να βγάλεις τα πολλά και ένα πιστολάκι μαλλιών μετά (στο κρύο).

Το πινέλο στεγνό και όχι με λαδομπογιά :P και το πιστολάκι μετά στο ράφι που το είχε αφήσει η κοπέλα σου.

ps Το pc κλειστό εννοείται.

• Like 1
Δημοσ.

Nα συμπληρώσω τον κύριο απο πάνω όταν θα φυσάς προς τα fans να τα κρατάς μην τα αφήνεις να γυρίζουν. Αυτό ισχύει για όλα τα fans gpu cpu κτλ..

Δημοσ.

Μπορείς με πινελάκι να βγάλεις τα πολλά και ένα πιστολάκι μαλλιών μετά (στο κρύο).

Το πινέλο στεγνό και όχι με λαδομπογιά :P και το πιστολάκι μετά στο ράφι που το είχε αφήσει η κοπέλα σου.

ps Το pc κλειστό εννοείται.

....

dejavu

Nα συμπληρώσω τον κύριο απο πάνω όταν θα φυσάς προς τα fans να τα κρατάς μην τα αφήνεις να γυρίζουν. Αυτό ισχύει για όλα τα fans gpu cpu κτλ..

You're dead...

• Like 1
Δημοσ.

παιδια γιατι με τον φυσιτιρα δεν γινεται δουλεια εγω ετσι το καθαριζω το pc αλλα γιατι να κραταμε τα ανεμιστιρικια οταν φυσαμε δεν χαλανε ετσι;  εγω δεν τα κραταω τι θα γινει;  

Δημοσ.

εε οχι πριν το ξεκινησεις με τον φυσιτιρα θα δεις απο που γυριζει  αν παει λαθος ενοειται σταματας

Δημοσ.

βασικα αυτο με το να μη γυρνανε ειναι μυθος και ισως και να ισχυε παλαιοτερα. Ο σκοπος ειναι οτι οταν γυρνανε παραγουν ρευμα προς τη μητρικη πλακετα και υποτιθεται μπορει να καψεις καποιο κυκλωμα αλλα υπαρχει προστασια και δε συμβαινει αυτο.

Δημοσ.

μεγάλος μύθος. Ενταξει και εγω τα κραταω για καλο και για κακο αλλα απο οσο ξερω νομιζω οτι οι μητρικες εχουν διοδους πανω χωρις να ειμαι σιγουρος  οτι εχουν με αποτελεσμα να μην αγουν οταν το ρευμα θα ερθει απο την αναποδη κατευθυνση 

παντως κρατατα για καλο και για κακο!!!

Δημοσ.

Πολυ καλη η ιδεα με το πιστολακι, απορω πως δε το 'χα σκεφτεί.

Εντιτ. Το πινελακι που βαφει τα μαλλια της κανει ε? :-D

Δημοσ.

Εγω παντως που τα καθαριζω με ενα bosch φυσερο 600W και γυριζουν σα τρελλα, δεν ειχα ποτε προβλημα. Και ετσι και αλλιως τα γυρναω.

Δημοσ.

Εγω παντως που τα καθαριζω με ενα bosch φυσερο 600W και γυριζουν σα τρελλα, δεν ειχα ποτε προβλημα. Και ετσι και αλλιως τα γυρναω.

Στην θέση σου θα πρόσεχα μην έρθει κάποιο στο κεφάλι μου με μανία παρά αν θα επιστρέψει ρεύμα στην mobo.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...