Unforgiven21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 γεια χαρα, θελω αν μπορειτε να μου πειτε καποιο προγραμμα που μπορω να φτιαξω δικη μου μουσικη, δηλαδη να βαζω νοτες η κατι τετοιο...οποιος ξερει ας πει....ευχαριστω
evoracing Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 FL Studio αλλά θέλει πολύ εξάσκηση και μαθήματα από Youtube..
vaiosgtr Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 κάποτε ειχα δοκιμάσει το FL Studio. μου φανηκε πολυ δυσκολο αλλα ριξε μια ματια (για ενα δευτερολεπτο διαφορα... ) 1
evoracing Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 κάποτε ειχα δοκιμάσει το FL Studio. μου φανηκε πολυ δυσκολο αλλα ριξε μια ματια (για ενα δευτερολεπτο διαφορα... ) 2 fast
Unforgiven21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 εγινε θα το δοκιμΑσω....να ρωτησω κατι αλλο εκτος θεματος, για να μην ανοιξω αλλο;;;
stergiosL2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Απο 'τι ξερω ειναι το τοπ για μενα , αλλα οπως σου ειπαν και πιο πανω θελει πολυ εξασκηση.
Unforgiven21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 εγινε παιδια σας ευχαριστω πολυ...ας κλεισει το θεμα...
Dharmakaya Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Cubase, Pro tools, Ableton live, Sonar, Logic, Reason και το Fl που σου προτειναν, το οποιο ειναι απ τα χειροτερα...ειδικα αν θες να κανεις και ηχογραφησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα