Tzimmys Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Παιδιά, γίνεται με κάποιον τρόπο, οι επαφές μου να αλλάξουν τρόπο εμφάνισης? Για παράδειγμα, αντί για 693 754 8996, να εμφανίζονται σαν 6937 548 996? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δεν ξερω αν μπορείς, αλλά ετσι όπως εμφανίζονται είναι το σωστο Το 693 754 8996 είναι σωστό γιατι το "693" προσδιορίζει την εταιρεία στην οποία ανήκει ο αριθμος ...όπως και τα παρακάτω Το +30 21 01234567 το "+30" την χώρα το "21" την Αθηνα Αντίστοιχα το 231 0123456 το "231" την Θεσσαλονίκη (την πόλη δηλαδή) ....και ούτω κάθε εξής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Σωστό ή λάθος, έτσι όπως το θέλω είναι ο τρόπος που λέω τα κινητά και τα θυμάμαι καλύτερα. Δοκίμασα και άλλους dialers πλυν του stock, αλλά no go.... Κάποια πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 αν μιλαμε για android και αν εχεις κανει backup τις επαφες σου στο google, θα μπορουσες νομιζω στο κινητο να προσθεσεις κενα δεν νομιζω να εχει προβλημα αν και δεν μπορω να το τεσταρω τωρα μιας και δεν το εχω το κινητο ή απο το google contacts να το κανεις παλι ετσι και να κανεις ενημερωση των επαφων στο κιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Αν προσθέσω κενά, δεν ξέρω αν θα μπορεί να τους καλέσει μετά. Δεν ξέρω καν αν με αφήνει. Αφού όμως, εγώ γράφω το κιν ολόκληρο και μετά από μόνο του χωρίζει τα νούμερα με τον τρόπο που είπα... Άρα, κάποιος τρόπος θα υπάρχει να λλάξει την εμφάνιση, ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Αν προσθέσω κενά, δεν ξέρω αν θα μπορεί να τους καλέσει μετά. Δεν ξέρω καν αν με αφήνει. Αφού όμως, εγώ γράφω το κιν ολόκληρο και μετά από μόνο του χωρίζει τα νούμερα με τον τρόπο που είπα... Άρα, κάποιος τρόπος θα υπάρχει να λλάξει την εμφάνιση, ε? δε μας λες και τί λογισμικό εχεις? To λέω γιατί στο iOS στο icloud έχει επιλογή για να φτιάξεις το format των επαφών ανάλογα με τη χώρα. αν και νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρη γιατί το έχω US format) ότι και στο ελληνικό format τα βάζει με 693 και μετά τα άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Χμ, Μαριλίνα, τρελή αφηρημάδα... Λοιπόν, android έχω... 4.04.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα