Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις. Ελεγα να ανοιξω αλλο θεμα αλλα καλυτερα να το συνεχισουμε απο εδω. Μιλησα μαζι της personally,και μου ειπε πρεπει να εχει αυθεντικα windows και office γιατι λεει οτι ερχονται μερικες φορες στο φροντιστήριο και κανουν ελενχο :/ Εγω δεν πιστευα οτι συμβαινει κατι τετοιο αλλα επεμενε οτι πρεπει να παρει αυθεντικα.

Οποτε μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω τα φθηνοτερα Windows 7 και τα φθηνοτερα Office??? Η τιμη πριν το κουτι ηταν 280κατι ευρω οποτε θα βαλω ενα των 30-40€ γιατι η γυναικα ηδη θα βγει εκτος budget :/ Οποτε καταληγουμε ποσο pc ~310€ + οσο φθηνοτερα βρουμε Windows 7 + Office.

Δημοσ.

Αυτό που σου είπε για το φροντιστήριο μη σου φαίνεται καθόλου περίεργο. ειδικά τελευταία έχουν σκυλιάσει.

Windows ας πάρει αυθεντικά ~90eura αλλά office μπορεί να δει κάτι σε open office και να μην πληρώσει τα έξτρα.

Δημοσ.

Thanks karmen,ειχα ξεχασει τα open office :) Οποτε μια χαρα* γυρω στα 400 θα πανε ολα μαζι. Μια χαρα. Ποια ειναι η αποψη σου για αυτα που ειπα για το corsair 200R ΣΟΥ !?!? :P

*ΤΙ 90€ ρε ειμαστε με τα καλα μας!?!??! Αν ειναι ποτε δυνατον !!! >.<

Δημοσ.

Αν ήτανε μου δε θα σου μιλούσα τώρα. Θα είχα τις εισπράξεις του και θα έκανα ηλιοθεραπεία σε κανένα εξωτικό νησί, να πίνω το παγωμένο μου κοκτέιλ και 5-6 άτομα να μου κάνουν αέρα :P

επίσης just για ενημέρωση

....και ενα αλλο που διαβασα ειναι οτι στις απο πανω θεσεις για fans δεν εχει dust filter με αποτελεσμα να μπαινει Απειρη σκονη!!

Οι πάνω θέσεις είναι θέσεις ΕΞΑΓΩΓΗΣ αέρα. Αν βάλεις φίλτρο πιο πολύ πρόβλημα δημιουργείς παρά που λύνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το office το θελει για spreadsheets/data analysis/solver etc. να το διδάξει δηλαδη τοτε καλυτερα να αποφυγει τις free εναλλακτικες, καλυτερα να κοψει απο αλλου και να το παρει. Για τα windows και για τα office δεν υπαρχει κατι για επαγγελματιες/φροντιστηρια ετσι ωστε να τα παρει φτηνοτερα?? Το academic MSDN program η κατι τετοιο ριξτε μια ματια αν ειναι για επαγγελματικη χρηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...