pmav99 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Το πρόβλημα το έχει στο scid ή στο scid-vs-pc? Εγώ το δεύτερο χρησιμοποιώ και είναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Το πρόβλημα το έχω στο scid. Το scid-vs-pc δεν το βρήκα στα αποθετήρια του Debian. Αν είναι τόσο καλό να το κάνω εγκατάσταση χειροκίνητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αν αποφασίσεις να κτίσεις το scid-vs-pc αν και φαντάζομαι ότι θα έχουν οδηγίες στο site, μπορείς να δεις εδώ τι χρειάζεται για να γίνει η εγκατάστασή του σε ArchLinux https://aur.archlinux.org/packages/sc/scid_vs_pc/PKGBUILD Και το eboard λέει ότι συνδέεται στο fics http://www.bergo.eng.br/eboard/ όπως και το raptor http://code.google.com/p/raptor-chess-interface/ . Πιο παλιά πρέπει να τα είχα βάλει και τα δύο, αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες για να σου πω. Και το babaschess (o καλύτερος client imho, αλλά windows only) παίζει με wine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Το eboard όπως και το xboard τα έκανα εγακτάσταση μια μέρα που ήμουν με το laptop που έχω για δοκιμές και πειράματα. Η διανομή ήταν Salix ή Slax δεν θυμάμαι. Και με τα δύο είχα πρόβλημα στο να καταλάβω πως δουλεύουν! Δεν βρήκα κάποια πληροφορία online και επειδή δεν ξέρω αν ήταν κάποιο πρόβλημα με τη διανομή δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Το wine το απορρίπτω προς το παρόν. Θα δοκιμάσω να βάλω το scid-vs-pc και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piktis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 μην ξεχάσεις να προσθέσεις σκακιστές στο scid γιατί από μόνο του δεν αρκεί να βάλεις οπωσδήποτε τον crafty απλό προγραμματάκι για online παιχνίδι είναι και το eboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 χμμ η stockfish ενταντια στην crafty ποια ειναι η καλυτερη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 βάλτες να παίξουν μερικές παρτίδες και πες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denbootarei Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 stockfish!!! H καλύτερη open-source μηχανή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 οταν παιζω στο chesscube και ειμαι να τους κανω ματ ( σε 5 λεπτο )και εχω μερικους spectators μπορω να τον πιασω κουβεντα με τον spec και οταν τελιωνει ο χρόνος μου τον κανω ματ ... επειδη εχω και ελληνες τους μιλω στα ελληνικα .. και να απορει ο αλλος τι κανει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 είσαι τεράστιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ογκολιθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denbootarei Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 οταν παιζω στο chesscube και ειμαι να τους κανω ματ ( σε 5 λεπτο )και εχω μερικους spectators μπορω να τον πιασω κουβεντα με τον spec και οταν τελιωνει ο χρόνος μου τον κανω ματ ... επειδη εχω και ελληνες τους μιλω στα ελληνικα .. και να απορει ο αλλος τι κανει ... Αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό ακομα δεν εχεις δει τιποτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης μπορείς να κάνεις το ίδιο όταν χάνεις. Που ξέρεις; Μπορεί να βαρεθεί κανένας και να κάνει abort. Θα κερδίζεις και ELO... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 χαχα ... ναι !! ωραια ιδεα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα