koulouri Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Eβαλα AC3filter και καποια αλλα, εκανα ενεργοποιηση απενεργοποιηση μεσα απο το media player classic το καθε φιλτρο 1 καθε φορα και το ρυθμιζα.Διαφορετικος ταινεις σε 5.1 ολες αλλες DTS αλλες AC3 Τα ηχεια οταν αλλαζω το matrix της logitech παιζουν, οποτε ειναι συνδεδεμενα!Τι να κανω;Καμια αλλη ιδεα;
jsiskos Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Άκου με προσεκτικά. Βάλε το ffdshow audio decoder. Πήγαινε στα properties του, ενεργοποίησε το "Mixer" και στο Output speakers configuration το οποίο βρίσκεται μέσα στο Mixer, επίλεξε το 3/2/1 - 6 channels. Έτσι θα έχεις 5.1 ήχο. Αυτά από μένα, ευχαριστώ.
koulouri Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ηταν η πρωτη μου προσπαθεια αυτη!! Αλλα τπτ.. Δεν εχω κανει εγκατασταση καποιους drivers στα win8 για τον ηχο.. Θα επρεπε;;παιζει ρολο;; Προσπαθησα μια αλλα εβγαλε σφαλμα και το αφησα!
jsiskos Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Εμ θα έπρεπε. Γράψε και τη σύνθεση του pc/laptop σου, γιατί έχει θολώσει η μαγική μου γυάλα και δε βλέπω καθαρά!
koulouri Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 http://www.evga.com/articles/00438/ η μητρικη και εκει πανω ειναι τα ηχεια, windows 8 και τα υπολοιπα δε νομιζω να εχουν σημασιαι7 920 , 6 gb ram, 5870 ATITωρα κατεβαζω drivers για τον ηχο! Σορρυ ειμαι ηλιθιος!δε φανταστηκα οτι χρειαζεται να κανω εγκατασταση τους drivers....λειτουργησε με τις ρυθμισεις απο AC3filter
jsiskos Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δεν πειράζει φίλε μου. Συγχωρείσαι εξαιτίας του ωραίου AVATAR!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα