Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδία!!!είμαι νέος στο forum και δεν ξέρω αν είμαι στην σωστή ενότητα γι'αυτό που θα πώ.οι διαχειριστές ας μεταφέρουν το θέμα στην σωστή ενότητα αν χρειάζεται.θα ήθελα μια μικρή βοήθεια αν μπορείτε!!
Εχω αγοράσει το συγκεκριμένο extender(TP-LINK TL-WA730RE) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Το πηρα γιατι σε ορισμένα σημεία του σπιτιού μου δεν έχω σήμα (εχω router Thomson TG585 v7 forthnet).Εβαλα το δισκακι συνδεοντας το ενσυρματα σε pc αλλα στο τελευταιο βημα δεν κανει συνδεση,μου λεει να ελενξω το router η' κατι τετοιο. Δεν μπορω να μπω στο menu του extender μεσω καποιου brownser πχ chrome.Δεν κάνει επέκταση το σήματος,δεν κάνει τίποτα. Οταν τετλιωνω με το δισκακι κ σταθεριποιητε το ασυρματο λαμπακι στο extendet μου σβηνει το router και κανει επανεκινηση. Μιλισα με το κατ/μα που το πηρα και μου ειπαν κατι για να ναι στο ιδιο υποδικτυο,ιδιο gatway και κατι για DHCP. Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα ειμαι ασχετος με αυτα,αν μπορει καποιος να πει τα βηματα,κατι.Τι πρεπει να κανω.
συνδεθηκε απ οτι λεει αλλα καθε φορα που παω να συνδεσω μια συσκευη στο extender κανει επανεκινηση το router!!Μπορει να μου πει καποιος γιατι γινεται αυτο??

Ευχαριστω για το χρονο σας!!

Αν μπορείτε βοηθήστε με. 

Ευχαριστώ για την υπομονή σας!!!
φιλικά
Κυριάκος

Επεξ/σία από oxman7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καθε φορα που μια συσκευη παει να συνδεθει κανει επανεκινηση το router μου!!

Ξερεις κανεισ κατι να με βοηθησει??

Επεξ/σία από oxman7
Δημοσ.

τα παμε ενα ενα.

α.το thomson εχει Ip 192.168.1.254 οποτε το extender θα πρεπε να το βαλεις να ειναι πχ 192.168.1.253 γιατι τα tp link νομιζω ειναι 192.168.1.254 απο την μανα τους οποτε δεν πρεπει να εχεις την ιδια Ip.

επισης πριν κανεις οτιδηποτε δες αν υπαρχει firmware update για το ρουτερ και περασε το.το cd δεν το χρειαζεσαι.οτι ειναι να κανεις θα το κανεις μεσα απο το Interface του ρουτερ.υπαρχουν και οι πρωτες οδηγιες για το πως ναμπεις στο ρουτερ στο manual του.επισης ασχετο λιγο αλλα τι firmware φοραει το Thomson που εχεις?το γραφει με το που μπεις στο thomson.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχε 7.2.2.7 και το εκανα 8.2.7.8

οταν παει να συνδεθει το extender σβηνει το router και κανει επανεκινηση!!

εβαλα και αλλο router thomson TG585 v8 δειχνει να κανει συνδεση η λυχνια του extender αναβοσβηνει και μετα μενει σταθερη (λεει οτι ετσι κανει συνδεση) δε σβηνει το router αλλα οταν παω να κανω συνδεση στο internet με συσκευη δεν κανει συνδεση!!

Επεξ/σία από oxman7
Δημοσ.

ειχε 192.168.0.254 και την εκανα για την εμβελεια του ρουτερ 192.168.1.250.συνδενεται κανινικα μου βγαζει κανονικα τη συνδεση (μενει σταθερο το λαμπακι του εξτεντερ) αλλα οταν το σβηνω και το αναβω το εξτεντερ και οταν παω να συνδεσω μια συσκευη στο εξτεντερ για να παρω ιντερνετ κανει επανεκινηση το ρουτερ.

Δημοσ.

αλλαξε firmware στο ρουτερ η δοκιμασε αλλο καναλι η δοκιμασε αλλο κλειδωμα.τα thomson κανουν κατι κουλα μερικες φορες.και το tp link επισης βαλε το τελευταιο firmware update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...