Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω ενα αλγοριθμο και θελω να τον περασω σε προγραμμα Prolog για να λειτουργησει.

Το προβλημα ειναι πως δεν ξερω ποιο προγραμμα χρειαζομαι.

Δημοσ.

μου εχουν δωσει εναν αλγοριθμο που τον εφτιαξαν με prolog και θελω να τον περασω σε προγραμμα να δω αν λειτουργει.

ειναι υλοποιηση ενος παιχνιδιου τριλιζας

Δημοσ.

Μέσα σε τι πρόγραμμα θες να το βάλεις;;

Ή δεν έχεις τίποτα και απλά θέλεις να τρέξεις με κάποιον τρόπο αυτόν τον αλγόριθμο;;

Δημοσ.

δεν εχω κατι. απλα τον αλγοριθμο. προκειται για πτυχιακη για χρειαζομαι ενα προγραμμα prolog για να το τρεξω.

Δημοσ.

Wow, που λέει και ο έλληνας,πες μας τώρα ότι θα γράψεις πτυχιακή πάνω στον προγραμματισμό/αυτοματισμό...

Δημοσ.

Δεν βλέπω που κολλάει με προγραμματισμό αυτό αλλά τέλος πάντων,αυτό που μετατρέπει τον «αλγόριθμο» σε εκτελέσιμο αρχείο λέγετε compiler και αυτό είναι που ψάχνεις,το θέμα είναι ότι αν δεν έχεις τον ίδιον με αυτόν με το οποίο γράφτηκε το αρχικό μπορεί να έχει πολλά προβλήματα και ίσως να μην τρέξει καν.
Αν μπορείς λοιπόν ρώτα με ποιο στάνταρ γράφτηκε ή άνοιξε το αρχείο με το σημειωματάριο για να ψάξεις για στοιχεία με το τι γράφτηκε ή απλά δοκίμασε με τον ποιο δημοφιλή

https://www.google.gr/search?q=prolog&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a

(μετά της δυο σελίδες του wiki ,ελληνικά+αγγλικά, η πρώτη σελίδα είναι αυτή που ψάχνεις)

Δημοσ.

σ, ευχαριστω πολυ. Δεν μπορω να μαθω σε τι προγραμμα γραφτηκε γι αυτο θα το κατεβασω και θα δοκιμασω.

Πρεπει να ειναι ακριβως η ιδια εκδοση και για windows? Δηλαδη αν γραφτηκε σε windows 7 με το αντιστοιχο προγραμμα θα πρεπει να κατεβασω κι εγω το ιδιο;

το κατεβασα αλλα δεν βλεπω να λειτουργει. κανονικα θα επρεπε να εμφανιζονται γραφικα και να βλεπω τις διαδικασιες σωστα;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να ξέρω τι προγραμμάτισε ο άλλος,μπορεί ο κώδικας να είναι μόνο να βγάζει αποτελέσματα σαν νούμερα ή σε αρχείο και να μην έχει γραφική αναπαράσταση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...