Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν σου έχουν δώσει κάποιο κωδικό κατά την αγορά τους από την πρώτη φορά...?

Ναι μου τον έστειλαν με mail. Όμως εγώ είχα αγοράσει την αναβάθμιση από 7 σε 8 τότε που ήταν η προσφορά με τα 15€

Δημοσ.

στο προηγουμενο ποστ εβαλα το λινκ που θες για win8

-----------------

με 2 delays δεν νομιζω να ειναι για πεταμα anyway θα δειξει

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία αν το είχαν προσφορά, εσύ μια φορά τα αγόρασες πάντως.....

Κάνε download και βάλε τον κωδικό σου...

Δημοσ.

Ήρθε σήμερα ο σκληρός και έκανα εγκατάσταση τα windows όμως δεν μπορούν λέει να ενεργοποιηθούν με το κλειδί που έχω διότι αυτό το κλειδί είναι μόνο για αναβάθμιση από windows 7 και όχι για καθαρή εγκατάσταση. Τι να κάνω τώρα??

Δημοσ.

παιδια κι εμενα ενα pc τρωει κατι σκαλωματα.να τονισω οτι προσφατα μου εβγαλε κατα την εκκινηση του μηχανηματος κατι για cmos(cosmos) δεν θυμαμαι και οτι εχασε την ημερομηνια/ωρα το μηχανημα και οτι καποιες φορες εχει προβλημα αν βαλω πολλα usb μαζι.

παρακατω εχω φωτος απο θερμοκρασιες και hd.

Untitled.jpg

Untitled2.jpg

το συστημα ειναι το παρακατω

Microsoft Windows 7 Ultimate

CPU Type    AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+

Motherboard Name    MSI K8N SLI Platinum (MS-7100)  (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)

System Memory    2560 MB  (PC3200 DDR SDRAM)

Video Adapter    NVIDIA GeForce 7300 GS  (256 MB)

Disk Drive    SAMSUNG SP2504C ATA Device  (250 GB, 7200 RPM, SATA-II)

Optical Drive    Optiarc DVD RW AD-7173A ATA Device  (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:18x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)

Δημοσ.

τελικά βρήκα λύση έβαλα πρώτα τα windows 7 με windows loader και μετά αναβάθμισα σε 8 και το δέχτηκε το κλειδί εφόσον είναι αναβάθμιση.

Δημοσ.

Πολύ σωστά έτσι ακριβώς φίλε Simos805... :-)

παιδια κι εμενα ενα pc τρωει κατι σκαλωματα.να τονισω οτι προσφατα μου εβγαλε κατα την εκκινηση του μηχανηματος κατι για cmos(cosmos) δεν θυμαμαι και οτι εχασε την ημερομηνια/ωρα το μηχανημα και οτι καποιες φορες εχει προβλημα αν βαλω πολλα usb μαζι.

παρακατω εχω φωτος απο θερμοκρασιες και hd.

Untitled.jpg

Untitled2.jpg

το συστημα ειναι το παρακατω

Microsoft Windows 7 Ultimate

CPU Type    AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+

Motherboard Name    MSI K8N SLI Platinum (MS-7100)  (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)

System Memory    2560 MB  (PC3200 DDR SDRAM)

Video Adapter    NVIDIA GeForce 7300 GS  (256 MB)

Disk Drive    SAMSUNG SP2504C ATA Device  (250 GB, 7200 RPM, SATA-II)

Optical Drive    Optiarc DVD RW AD-7173A ATA Device  (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:18x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)

Θες επείγον ένα τροφοδοτικό έχει σοβαρό πρόβλημα & άλλαξε και μια μπαταρία στην μητρική σου.  (cmos)

Και θα συμβούλευα να μην τον χρησιμοποιείς μέχρι να βάλεις ένα τροφοδοτικό......

ο σκληρός σου τώρα ξεκινάει την κάτω βόλτα αλλά δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά να τον παρακουλουθείς που και που...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...