Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά από χθες συμβαίνει κάτι περίεργο: αν αφήσω λίγη ώρα ανοιχτό τον υπολογιστή της υπογραφής (από 30 λεπτά το λιγότερο έως 2 ώρες τι περισότερο) κάτι παθαίνει, και κολένε όλα. Δεν λειτουργεί το internet, η taskbar κάτω δεν αποκρύνονται, τα παράθυρα το ίδιο σε σημείο που για να το κλείσω αναγκάζομαι να πατήσω παρατεταμένα το κουμπί power. Αυτό χωρίς να κάνω τίποτα σπουδαίο, απλά έχω ανοιχτό google chrome στο facebook, skype και δυο-τρεις άλλεσεφαρμογές του τυπου steam... Τι μπορεί να φταίει??

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από πότε έχεις να κάνεις format...?

και πόσο καιρό τον έχεις..?

και αν έχεις την κατάσταση αναμονής με την την αδράνεια να γίνονται στο ίδιο χρονικό διάστημα..?

δηλαδή σε πόση ώρα μπαίνει το sreen save και και σε πόση η αδράνεια..??

Δημοσ.

Τον έχω από το καλοκαίρι που πέρασε αλλά του έκανα format λίγο πρην τα χριστιύγεννα που του έβαλα windows 8 pro. Σε αναμονή τον έχω βάλει να μην μπαίνει ποτέ μόνος του το ίδιο ισχύει και για την αδρανοποίηση διότι τον αφήνω πολλές φορές να κατεβάζει προγράμματα ή ταινίες που θέλουν ώρες και δεν θέλω να κλείνει και να σταματάει η λήψη..

Δημοσ.

Άρα λίγο δύσκολο να είναι από software αν όλα έχουν γίνει σωστά από το format και εδώ...

Από θερμοκρασίες πως πάει...?

το καλοκαίρι το αγόρασε καινούριο η μεταχειρισμένο.....?

Δημοσ.

Ναι καινούριο και από τότε μέχρι προχθές δούλευε άψογα μόνο που κοινές φορές σπάνια άμα το άφηνα πολλές ώρες αναμένο κράσαρε και έκανε επανεκκίνιση αλλά αυτό από τότε που έβαλα τα windows 8 και μετά και πολύ σπάνια. Από θερμοκρασίες καλά είναι διότι δεν ζεστές έτσι πολύ σε σημείο όταν κλείνει η οθόνη καποιες φορές να σταματάει τελείως ο ανεμιστήρας...

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

από ύγεια δίσκου πώς πάει το λάπτοπ;;

κατεβάζεις Hard disk sentinel και  print screen shoot να δούμε "υγεια" σκληρού.

επίσης λές ότι "κατεβάζεις".έλενχο για ιούς έχεις κάνει τσέκ?

Δημοσ.

Antivirus δεν έχω, δηλαδή έχει αυτό το windows defender που έχει από μόνο του και δεν έχει βρει τίποτα... Όταν λεω κατεβάζω εννοώ torrents αυτά δεν έχουν ιούς συνήθως ε? Η υγεία όπως θα δείτε δεν είναι και στο φούλ, πάντως του έχω κάνει πρόσφατα defragmentation...

post-227980-0-09880300-1365094249_thumb.jpg

Δημοσ.

να φανταστώ έχεις ακόμα εγγυήση έτσι;;

ο σκληρός σου έχει πρόβλημα.

και η θερμοκρασία του είναι λίγο "τσιμπιμένη" πιστεύω.

Δημοσ.

όχι διότι έχω αλλάξει μνήμη ram και σκληρό. Μνήμη από 6 την έκανα 8GB και σκληρό έβαλα υβριδικό ποιο γρήγορο.

να φανταστώ έχεις ακόμα εγγυήση έτσι;;

ο σκληρός σου έχει πρόβλημα.

και η θερμοκρασία του είναι λίγο "τσιμπιμένη" πιστεύω.

Όταν λες πρόβλημα? Από τι μπορεί να το έπαθε? Θα αγοράσω άλλον, SSD μάλλον διότι είχα σκοπό από πριν να το κάνω εφόσον έχω ακούσει ότι έχουν μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα, όμως πως θα ξαναβάλω τα windows αφού αν ξέρω καλά είναι μόνο για έναν υπολογιστή??

Δημοσ.

όχι διότι έχω αλλάξει μνήμη ram και σκληρό. Μνήμη από 6 την έκανα 8GB και σκληρό έβαλα υβριδικό ποιο γρήγορο.

Όταν λες πρόβλημα? Από τι μπορεί να το έπαθε? Θα αγοράσω άλλον, SSD μάλλον διότι είχα σκοπό από πριν να το κάνω εφόσον έχω ακούσει ότι έχουν μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα, όμως πως θα ξαναβάλω τα windows αφού αν ξέρω καλά είναι μόνο για έναν υπολογιστή??

"ειδικός" δεν είμαι στους σκληρούς, ίσως από αστοχία υλικού/ υψηλές θερμοκρασίες/κλπ γίνονται.

έχει πέσει "επιδημία" τωρα τελευταία με σκληρούς δίσκους.

καί εγκατάσταση λειτουργικού σε ssd μπορείς να κάνεις εύκολα,δέν είναι κάτι δύσκολο.

Δημοσ.

οκ, το ξέρω ότι είναι εύκολο να κάνω εγκατάσταση, αλλά λέω ότι απ' όσο ξέρω όταν αγοράζεις ένα λειτουργικό (διότι τα windows 8 τα αγόρασα τότε που ήταν η προσφορά με τα 15€) μετά δεν μπορείς να το βάλεις σε πάνω από 1 υπολογιστή, οπότε θα πρέπει αν τα αγοράσω πάλι??

Δημοσ.

οκ, το ξέρω ότι είναι εύκολο να κάνω εγκατάσταση, αλλά λέω ότι απ' όσο ξέρω όταν αγοράζεις ένα λειτουργικό (διότι τα windows 8 τα αγόρασα τότε που ήταν η προσφορά με τα 15€) μετά δεν μπορείς να το βάλεις σε πάνω από 1 υπολογιστή, οπότε θα πρέπει αν τα αγοράσω πάλι??

φυσικά και μπορείς να τα ξανά βάλεις (κάπου έχει αναφερθεί εδώ μέσα ότι μπορείς μέχρι 3 φορές) δέν είμαι σίγουρος.

αν έχεις το κλειδί(win 8) μήν φοβάσαι τπτ. ^_^

Δημοσ.

οκ τότε θα πάρω έναν 500άρι SSD...

Μήπως ξέρετε να μου πείτε τι ταχύτητα να πάρω και τι μάρκα? Το laptop μου έχει σύνδεση SATA 1. Θέλω τον καλύτερο για αυτή τη σύνδεση αλλά να μην υπερβαίνει τις ταχύτητες της σύνδεσης ώστε να μην πληρώσω παραπάνω άδικα.

Δημοσ.

Μήπως ξέρετε να μου πείτε τι ταχύτητα να πάρω και τι μάρκα? Το laptop μου έχει σύνδεση SATA 1. Θέλω τον καλύτερο για αυτή τη σύνδεση αλλά να μην υπερβαίνει τις ταχύτητες της σύνδεσης ώστε να μην πληρώσω παραπάνω άδικα.

βάλε ένα ερώτημα εδώ Link.png Site: http://www.insomnia.gr/forum/25-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82/">αγορά Ssd

θα σε κατατοπίσουν πλήρως.

καλές εταιρίες(αξιόπιστες) είναι η samsung 830/840/ocz vertex 4/intel/crusial m4

Δημοσ.

Τον έχω από το καλοκαίρι που πέρασε αλλά του έκανα format λίγο πρην τα χριστιύγεννα που του έβαλα windows 8 pro. Σε αναμονή τον έχω βάλει να μην μπαίνει ποτέ μόνος του το ίδιο ισχύει και για την αδρανοποίηση διότι τον αφήνω πολλές φορές να κατεβάζει προγράμματα ή ταινίες που θέλουν ώρες και δεν θέλω να κλείνει και να σταματάει η λήψη..

Αν επεξεργαζεται κατι ο υπολογιστης, οση ωρα και να το αφησεις δεν θα μπει σε αδρανεια αν δεν τελειωσει αυτο που κανει. Σε αυτην την περιπτωση, δεν θα σταματησει η ληψη αν τον αφησεις πανω απο 1 ωρα, ισως βγει το screensaver μονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...