giokou Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν εχω την εμπειρια της 7770, ομως εχω την εμπειρια της 7870XT σε 1280x1024 με 8xMSAA σε crysis3 vhigh και Tomb Raider στα ultra και η καρτα φτανει στα ορια της. Με 8xMSAA. Δεν νομιζω οτι θα τα πηγαινε εξισου καλα η 7770 μεχρι να με διαψευσεις giokou μιας και την εχεις (αν θυμαμαι καλα). Η οθονη θα αλλαχτει λογικα, αλλα δεν μπορω να καταλαβω την τρελα των 1920x1080 μιας και εχω παιξει σε τετοιες οθονες. Ο extra χωρος εργασιας ναι ειναι σημαντικος παραγοντας. Η ποιοτητα της εικονας αμφιβολη μιας και δεν εχω πιασει στα χερια μου "σωστη" 1080p οθονη (σκεφτομαι την dell ultrasharp για αναβαθμιση απ τα 1280x1024 παρεμπιπτοντως). Οποτε (οπως με προλαβε και ο απο πανω) πηγαινε κατευθειαν στην 7870. Μα κι εσύ έφερες ως παραδείγματα παιχνίδια άρτι αφιχθέντα και δίχως την δέουσα υποστήριξη σε drivers, τουλάχιστον προς το παρόν. Μη κολλάς σε τέτοια παιχνίδια. Υπάρχουν τόσα μα τόσα πολλά και δεν είναι σωστό να περιορίζεις έτσι τον ενδιαφερόμενο! Εγώ έχω την LG IPS234V-PN και είναι απλά εξαιρετική, ιδίως μετά από άψογη συμβίωση 4+ μηνών. Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα! Έχω ξεσκιστεί να παίζω παιχνίδια, γιατί ήμουν για πολύ καιρό με laptop... Στο μοναδικό που ζορίστηκα με την 7770 ήταν το Metro 2033. Μιλάμε για μεγαθήριο που γονατίζει κάρτες των 400 και 500€... Όμως στο medium η ποιότητα στα 1080p ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής. Εννοείται ότι δε σκέφτηκα καν να χαμηλώσω ανάλυση οθόνης... Μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας. Α και πες μου τώρα, ότι κατάλαβες τα 8x MSAA σε 1280x1024p, να πηδηχτώ απ' το παράθυρο!!!!!!! Τέλος, εγώ και αφοπλιστικά πολύς κόσμος δεν θεωρούμε απολαυστική εμπειρία το gaming σε τόσο μικρή οθόνη με τόσο χαμηλή ανάλυση. Άλλο οθόνες 17-19'' κι άλλο 23'' FullHD ακόμα και με την εξαιρετικά τίμια και αξιοπρεπή 7770. Γεγονός. Όσοι πέρασαν απ' τις πρώτες στις δεύτερες, μείνανε με το στόμα ανοικτό και γέμισαν με σίελους τα πατώματα! Επεξ/σία 5 Απριλίου 2013 από giokou
Steven Pro Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 @Milti Pepo Καταρχήν ευχαριστώ, ξέρεις εσύ... Στα ειδικότερα τώρα, πρέπει να προηγηθεί η αγορά οθόνης ή έστω να γίνει σχετικά γρήγορα έπειτα απ' την αγορά της σύνθεσης. Αυτό διότι με ανάλυση 1280Χ1024 ακυρώνεται η ακριβή και δυνατή κάρτα γραφικών, η οποία χωράει σε αυτό το budget των 760€. Πρέπει να πάρεις μια 23άρα με ανάλυση 1080p, για να έχει νόημα η νέα σύνθεση με ένα τέτοιο budget. Μιας και μου το ζήτησες, θα σου προτείνω μια σύνθεση μόνο κουτί. Είναι απ' το Site: http://www.computerbeast.gr/index.php">computerbeast στο κέντρο Αθήνας: Καταγραφή.PNG Μόνο που επιβάλλεται να πάρεις την κάρτα γραφικών ξεχωριστά, διότι είναι η καλύτερη σε αυτή τη τιμή και πραγματικά παίζει τα πάντα. Η εν λόγω κάρτα είναι επιπέδου ανώτερη κατηγορίας, αλλά σε προτσιτότατη τιμή kai συνεπώς value for money = ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ. >>> http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33447&cat=5 Την βάζεις μόνος σου, δεν είναι άλγεβρα!!! *** Με την πρακτικά ίδια: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33316&cat=5 γλιτώνεις ένα ποσό 12€. Όσον αφορά την υπέρβαση του συνολικού budget κατά 33€, πίστεψέ με αξίζει τρελά και θα έχεις ένα πολύ δυνατό σύστημα για τα ''δύσκολα παιχνίδια'' όπως θέλεις... Όμως τα παραπάνω δεν έχουν νόημα, αν δε πάρεις μια ανάλογη οθόνη. Αρχίζουν από 130€ οι 23άρες. Εσύ κρίνεις. Με αυτήν τη σύνθεση που προτείνεις και με 7870 θα μπορώ να παίξω το Assassin's Creed IV με άνεση;
giokou Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Εξαρτάται τι εννοείς εσύ, όταν λες ''με άνεση''. Πάντως σε γενικές γραμμές με την 7870Tahiti LE θα είσαι άνετος.
Milti Pepo Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Κόλλησες εσύ με το AC IV. Τελικά η 7870 κάνει για την οθόνη μου; Και να κάνω μια ερώτηση στον giokou:πάτησα Υπολογιστές αλλά μετά δεν είδα πουθενά το Pc Configurator > Innovator™ Desktop PC Configurator.
Ashmadia Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 θες να μπω στον κοπο να τραβηξω screenshot και να στις στειλω σε κανα pm? γενικα δεν ειναι μεγαλη η διαφορα αλλα ειναι διαφορα ειδικα στο δικο μου ματι που εχει την οθονη αυτη απο Geforce 5700LE και μετα 7600GS (τωρα φυσικα δεν αναφερομαι στην ποιοτητα τοσο, οσο στο ποσο καλα γνωριζω την οθονη μου ) Υ.Γ: Παρακαλω σε, dont do it Φαιδων! EDIT: Επειδη τωρα διαβασα σωστοτερα αυτο που εγραψες, ναι ειδα διαφορα απο no anti-aliasing με 8x. Νομιζα οτι ελεγες απο 4x σε 8x.
giokou Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Κόλλησες εσύ με το AC IV. Τελικά η 7870 κάνει για την οθόνη μου; Και να κάνω μια ερώτηση στον giokou:πάτησα Υπολογιστές αλλά μετά δεν είδα πουθενά το Pc Configurator > Innovator™ Desktop PC Configurator. Για την 7870 δεν τα ματαεξηγώ, έχω γράψει ήδη πολλά κι έγραψαν κι άλλοι. Διάβασε προσεκτικά και κρίνε, δική σου η τσέπη. Όσο για το e-shop, για δες την εικόνα. θες να μπω στον κοπο να τραβηξω screenshot και να στις στειλω σε κανα pm? γενικα δεν ειναι μεγαλη η διαφορα αλλα ειναι διαφορα ειδικα στο δικο μου ματι που εχει την οθονη αυτη απο Geforce 5700LE και μετα 7600GS (τωρα φυσικα δεν αναφερομαι στην ποιοτητα τοσο, οσο στο ποσο καλα γνωριζω την οθονη μου ) Υ.Γ: Παρακαλω σε, dont do it Φαιδων! EDIT: Επειδη τωρα διαβασα σωστοτερα αυτο που εγραψες, ναι ειδα διαφορα απο no anti-aliasing με 8x. Νομιζα οτι ελεγες απο 4x σε 8x. Σε χάνω ολίγον βρε φίλε. Σιγά τον κόπο, το να βγάλεις screenshot, πλάκα κάνεις ε? Τί εννοείς στο ΥΓ? Εκεί κι αν σ' έχασα λέμε! Ποια οθόνη έχεις?
Milti Pepo Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Α, απο το e-shop μου έλεγες. Εγώ νόμιζα οτι έλεγες για το computerbeast και μπερδεύτηκα. Θα πάρω 7870 και αν με το καλό σε λίγο καιρό πάρω καλύτερη οθόνη θα είμαι άρχοντας. Σας ευχαριστώ για όλα ειδικά τον giokou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Α και πες μου τώρα, ότι κατάλαβες τα 8x MSAA σε 1280x1024p, να πηδηχτώ απ' το παράθυρο!!!!!!! Το ΑΑ εκεί είναι που χρειάζεται, στις χαμηλές αναλύσεις. Όσο μεγαλώνει η ανάλυση, τόσο μικραίνει η ανάγκη για ΑΑ για να στρώσει τα πράγματα. Αν λοιπόν το καταλαβαίνεις κάπου, είναι σε τέτοια ανάλυση. Δεν λέει κανείς βέβαια ότι είναι "λογικό" να παιζεις σήμερα σε 1280 χ 1024, άλλο ζήτημα όμως αυτό. 3
TEOKOS Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Το ΑΑ εκεί είναι που χρειάζεται, στις χαμηλές αναλύσεις. Όσο μεγαλώνει η ανάλυση, τόσο μικραίνει η ανάγκη για ΑΑ για να στρώσει τα πράγματα. Αν λοιπόν το καταλαβαίνεις κάπου, είναι σε τέτοια ανάλυση. Δεν λέει κανείς βέβαια ότι είναι "λογικό" να παιζεις σήμερα σε 1280 χ 1024, άλλο ζήτημα όμως αυτό.Ωραίο post,εκπαιδευτικό ! Λείπει η βασική γνώση δυστυχώς
giokou Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Το ΑΑ εκεί είναι που χρειάζεται, στις χαμηλές αναλύσεις. Όσο μεγαλώνει η ανάλυση, τόσο μικραίνει η ανάγκη για ΑΑ για να στρώσει τα πράγματα. Αν λοιπόν το καταλαβαίνεις κάπου, είναι σε τέτοια ανάλυση. Δεν λέει κανείς βέβαια ότι είναι "λογικό" να παιζεις σήμερα σε 1280 χ 1024, άλλο ζήτημα όμως αυτό. Γιατί ακριβώς χρειάζεται και ειδικά στο τέρμα??? Χάνονται ανούσια πολλά fps, που κάνουν το εκάστοτε απαιτητικό παιχνίδι, playable ή όχι??? Όταν ακούω για 25-35fps με όλα τα φίλτρα στο τέρμα σε οθόνες 17'' και με κάρτες επιπέδου 7870, απλά μουρλαίνομαι! Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος, σε 1280x1024p είναι άσκοπη υπερβολή πάνω από 2-4x AA. Ωραίο post,εκπαιδευτικό ! Λείπει η βασική γνώση δυστυχώς Έτσι πιστεύεις? ΟΚ πάσο...
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Άλλo πράγμα έγραψα. Συνέδεσες το ΑΑ με την ανάλυση και είπα ότι υπάρχει σύνδεση αλλά ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Το πόσο ΑΑ θα βάλει και θα είναι playable εξαρτάται από την κάρτα του καθενός. Το που κάνει διαφορά το ΑΑ πάλι, όχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα