Προς το περιεχόμενο

Gordian Knot

wizard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ GORDIAN KNOT ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΟΥ ΣΕ DIV-X ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΑΡΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ 2 CD 700 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΡΧΕΙΟ 660 ΜΒ! ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΙΝΙΑ) ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ 3 CD ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΕΙΟ 600 ΜΒ!!! ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ SITE ΜΟΥ http://users.ntua.gr/ge01128, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ DVD2DIVX.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Δημοσ.

ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ.

ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ. ΤΗΧ

Δημοσ.

Eisai sigouros oti akoloutheis auta pou les ston odigo sou? Apo oti erixa mia matia den eida na exei kapoio provlima.

To mono pou prosexa einai oti den kaneis compressibility check. Gia dokimase na kaneis kai na epilexeis analisi wste to load --> na exei oso pio konta sto 100% ginetai tou compressibility.

Pes mas kai ena paradeigma. As poume ti bitrate sou evgale gia kapoia sigekrimeni diarkeia? Dwse kapoia stoixeia tis tainias pou les. Analisi, bitrate, diarkeia, tipos ixou, gia posa cd.

Δημοσ.

Σε εμένα τέτοια "κουλά" μου έκανε όταν είχα πρωτοβάλει το DivX 5 και οφείλονταν στο ότι το GordianKnot 0.26 που χρησιμοποιούσα τότε δεν συνεργαζόταν με το DivX 5.

Εσύ με ποιά έκδοση του GordianKnot δουλεύεις? Εγώ με τα μεταγενέστερα του 0.26 (τώρα πχ είμαι στο 0.28.5.2) δεν έχω τέτοια προβλήματα...

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, το πρόβλημα που σας είπα μου το παρουσιάζει με όλα τα dvd που έχω μετατρέψει.

Απλώς το συγκεκριμένο που ανέφερα (Ο Πιανίστας) ήταν ένα παράδειγμα.

Όσον αφορά τον οδηγό από το doom9 δεν έχει διαφορές με τη διαδικασία που ακολουθώ, με τη μόνη διαφορά ότι επιλέγει Divx 3.11.

Georgeadams, χρησιμοποιώ το 0.26, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν αυτά που μου είπες κατεβάζω τώρα την τελευταία έκδοση. Θα κάνω δοκιμή με αυτο και θα επιστρέψω. Ευχαριστώ παιδια!!!

Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε. Τελικά πράγματι αυτό έφταιγε. Με την τελευταία έκδοση δεν έχω πρόβλημα.

Σας ευχαριστώ όλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...