thodoras13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 2 σεναρια παιζουν. 1 σεναριο περιμενουν τον προμηθευτη να στειλει μνημες.Αγνωστο ποσο χρονο θα παρει. Δευτερο σεναριο που δεν θελουμε, να ριξουν ακυρωτικο για τους γνωστους λογους.Λογω μεγαλης ζητησης, δεν υπαρχει αρκετο αποθεμα και μπλα μπλα μπλα, Kαι έχουμε Νικητή το σενάριο 1 ! περιμενουν τον προμηθευτη να στειλει μνημες.Αγνωστο ποσο χρονο θα παρει. ( όταν είχα πάρει τηλ. αυτό μου είχαν πει και πιστεύω και εγώ όπως το είπε και παρακάτω μέλος πολύ σωστά δύσκολο να ακυρώσουν αφού έχουν τιμές!) 1
kristosfm Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 την πέμπτη θα παραλάβουν τις μνήμες. οποτε απο αρχές της εβδομαδας που έρχετε θα παραλάβουμε εμείς. μολις μίλησα με εκπρόσωπο της electroworld. 1
Mr_Terror Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρα τοτε.Υπομονη μεχρι να παραλαβουμε.
prometheas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά εγώ τελικά δεν θα τις χρειαστώ τις μνήμες. Αν κάποιος ενδιαφέρεται , έχω βάλει σχετική αγγελία.
paylidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 προμηθεα με ενδιαφέρει σου στελνω και πμ. τις εχεις παρει στα χερια σου;
dabla Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 εαν δεν τις χρειαζεται καπιος αλλος ενδιαφερομαι κ'γω στειλτε ενα πμ
kondoras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μόλις μου ήρθε μήνυμα από electroworld με αριθμό φορτωτικής από speedex. Η κατάσταση στην παραγγελία έχει αλλάξει σε «έχει αποσταλεί». Έκανα αναζήτηση αποστολής στο site της speedex και προς το παρόν δεν βρίσκει κάτι.
Vasilis 07 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μόλις μου ήρθε μήνυμα από electroworld με αριθμό φορτωτικής από speedex. Η κατάσταση στην παραγγελία έχει αλλάξει σε «έχει αποσταλεί». Έκανα αναζήτηση αποστολής στο site της speedex και προς το παρόν δεν βρίσκει κάτι. Αν είσαι σε πρωτεύουσα νομού η παράδοση είναι σε 24 ώρες. Νησιά και υπόλοιπη χώρα 3 εργάσιμες.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ελαβα και γω SMS, λογικα αυριο θα παραλαβω. Ευχαριστω το παιδι που ενημερωσε το θεμα και τον TS που το ξεκινησε.
gnarkill Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ποο και εμένα μια από τα ίδια ρε... καλά όχι ότι καίγομαι να παραλάβω άμεσα αλλά έχει περάσει και τόσος καιρός.. Μόλις πήρα και μου είπαν ότι δεν έχουν κάποια ενημέρωση από τον προμηθευτή και δεν υπάρχει stock....
empire_1924 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εγώ τελικά σήμερα παρέλαβα guys....!!!!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εγω παρελαβα σημερα με Speedex. Ολα καλα. Μαλιστα αναγκάστικα να παω ως την Speedex γιατι σημερα "λογω φορτου εργασιας" ο διανομεας ειπε πως "δεν προλαβαινε".Καλη φαση κ.Speedex, θα περιμενα εγω μεχρι την Τριτη επειδη η δικη μου παραδοση δεν εμπίπτει στον φορτο εργασιας σας. Το αστειο ειναι οτι το πρωι που τσεκαρα αριθμο δεματος στο tracking system τους εγραφε απ'τις 8:46 πως το εχει μαζι του ο διανομεας για παραδοση. Αντε βγαλε ακρη...
booZe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τις είχα ξεχάσει εντελώς, πριν λίγα λεπτά παρέλαβα κι εγώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο που ενημέρωσε το thread με την ανανέωση της προσφοράς.
Mr_Terror Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Σημερα ηρθε στο κινητο μου το πολυποθητο sms με τον αριθμο φορτωτικης απο speedex. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα