Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μητρικη  asus p8p67 (rev 3.1) θα εχω προβλημα να τις βαλω?

Εχω ακουσει μνημες με 1.65 volt, κανουν ζημια σε sandy bridge επεξεργαστες.Ισχυει?

Φοραω αυτες τις μνημες. Link.png Site: Corsair CMZ8GX3M2A1600C9B Vengeance 8GB

Αν βαλω τις kingston θα ταιριαξουν με αυτες που εχω τωρα?

Να ξερω αν ειναι να ακυρωσω την παραγγελια.

Δημοσ.

^

Βαζω tag "τελος"

Πιστευω καλο ειναι να μην μπει τετοιο tag σε αυτο το thread καθώς εχουν φερει τις μνημες 5 φορες. Ενδεχομενως να μην μπει ο νεος χρηστης να διαβασει την προσφορα, την επομενη φορα που θα το φερουν, βλεποντας αυτο το "τελος" στον τιτλο.

• Moderators
Δημοσ.

Εχουμε πει, νεα προσφορα σε νεο θεμα, αν και οποτε ξαναβγει. Δεν κρινω σωστο να μην υπαρχει το tag και να αναγκαζουμε ανθρωπους να μπαινουν σε τοπικς νομιζοντας οτι κατι ισχυει.

• Like 5
Δημοσ.

Εχουμε πει, νεα προσφορα σε νεο θεμα, αν και οποτε ξαναβγει. Δεν κρινω σωστο να μην υπαρχει το tag και να αναγκαζουμε ανθρωπους να μπαινουν σε τοπικς νομιζοντας οτι κατι ισχυει.

Γενικοτερα σαν μετρο αυτο το βρισκω πολυ σωστο αλλα η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι και ιδιαιτερη. Το εχουν φερει σε προσφορα 5 φορες και μπορει να υπαρξει και 6η. Θα ανοιγαμε 6 διαφορετικα threads; Να ξερουμε και πως θα πραττουμε σε αναλογες περιπτωσεις κατι που ερχεται σε προσφορα εστω και δευτερη φορα. Σωστο ειναι αυτο που λες με το "τελος" αλλα καλο ειναι και αυτα να ειναι μαζεμενα σε ενα thread για καποιο αλλο αναγνωστη παρα να διαβαζει σκορπια σε 2-3. Δηλαδη και ενα report για ενωση μετα δεν θα ηταν κακο.

Δημοσ.

Γενικοτερα σαν μετρο αυτο το βρισκω πολυ σωστο αλλα η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι και ιδιαιτερη. Το εχουν φερει σε προσφορα 5 φορες και μπορει να υπαρξει και 6η. Θα ανοιγαμε 6 διαφορετικα threads; Να ξερουμε και πως θα πραττουμε σε αναλογες περιπτωσεις κατι που ερχεται σε προσφορα εστω και δευτερη φορα. Σωστο ειναι αυτο που λες με το "τελος" αλλα καλο ειναι και αυτα να ειναι μαζεμενα σε ενα thread για καποιο αλλο αναγνωστη παρα να διαβαζει σκορπια σε 2-3. Δηλαδη και ενα report για ενωση μετα δεν θα ηταν κακο.

http://www.insomnia.gr/forum-56/announcement-16-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF/

:shifty: Κάθε νέα προσφορά θα πρέπει να δημιουργείται σε νέο θέμα.

Εξαιρούνται οι προσφορές για μη τεχνολογικά είδη, τα οποία θα δημοσιεύονται στο ειδικό για αυτά θέμα. Επιτρέπεται ο σχολιασμός της προσφοράς μεταξύ των μελών στο ίδιο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

εχω παραγγείλει 2 σετ απο τις παραπανω μνήμες και τελικά θα χρειαστώ το 1 σετ.

οπότε οποιος θέλει μου στέλνει μνμ για να κλείσει το 2ο. είναι 2*4GB στην ιδια τιμή. 44ευρω αν θυμαμαι καλα

δεν τις εχω παραλάβει ακόμα!

περιοχή αιγάλεω. το στέλνω και με ΕΛΤΑ με έξοδα του παραλήπτη και αντικαταβολή είναι 4-5ευρω

εχουν κρατηθεί B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...