gnarkill Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μια από τα ίδια. Άψογοι πάντως. Καλή τιμή αν και τι πρώτη φορά που πήρα μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι θα γίνει και αυτό έγινε 24/10. Την επόμενη απάντησε μια πολύ εξυπηρετική υπάλληλος και μου είπε ότι Τετάρτη θα γίνει η αποστολή και θα μου στείλουν και στο κινητό και αριθμό δέματος για να μπορώ να παρακολουθώ την πορεία της. Και με καλά έξοδα μεταφοράς για εμένα που μένω σε δυσπρόσιτη περιοχή
dabla Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Παιδια αν δεν τις χρειαζεται καποιος προσφερο 50ε γιατι δυστυχως δεν προλαβα.Ευχαριστω
gnarkill Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Και σήμερα το πρωί παρέλαβα είμαι σε νησί και μου ήρθαν σε μία μέρα. Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου για την ενημέρωση της προσφοράς.
Eddy_Gordo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια αν ξανα μπει ριχτε κανα μηνυμα ειδοποιηση
gkasta Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ένα ευχαριστώ κι από μένα για τον TS, αλλά και γενικότερα για την ύπαρξη της ενότητας αυτής, που μας εξοικονομεί αρκετά ευρώ!
Mr_Terror Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ενα ευχαριστω και απο μενα για την ενημερωση. Παρελαβα τις μνημες και ''ξεκουραζονται'' στα ντιμακια της μητρικης.
gkasta Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Συγνώμη για το offtopic, αλλά τις έχει δοκιμάσει κανείς τις συγκεκριμένες σε G41M Combo μητρική?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα