Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :1000e

Χρήση υπολογιστή :gaming movies download series anime ktl

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.ναι αλλα θα ειναι εξτρα τα 1000 ειναι μονο για την μοναδα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι gg εχω

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).
απο μαγαζη της πολης μου(τρηκαλα) τιμες 5/100 περιπου πανο αλλα συνθεση τζαμπα.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ιδιο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

απτο μαγαζι

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
σπασμενα 7(δωρεαν)

λοιπόν παιδιά τώρα αρχίζει το πρόβλημα λέω να κρατήσω προς το παρόν τον σκληρό 500gb και να παο μετά σε ένα 1tb.Επίσης τα κουτί που μου αρέσει είναι το nzxt phantom 431(αν θυμάμαι καλά το mid tower) και τις corsair 400r σε όλα τα αλλα είμαι ανοιχτός σε πρότασης.A και οθόνη ips panel θα παο λογικά :D(eξτρα απτά αρχικά λεφτά)

α και παο σε intel η amd nvidia η amd γτ εχω μπευρδευτη απτα τοσα post

θα ηθελα επισης το pc να εχει και δυνατοτητα αναβαθμησις στο μελον δλδ 2-3 χρονια

Δημοσ.

Γνώμη μου ας πάει στον 8320 (εντωμεταξύ τον έχει εξωφρενικά ακριβά το vision)
https://www.skroutz.gr/s/2524847/AMD-FX-8320.html?keyphrase=8320
Μνήμες ξεκολλάτε λίγο βρε παίδες και απο τις corsair μνήμες. Δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο
Αν ισχύει αυτή η τιμή αν και το μαγαζί είναι κάπως ας κάνει τη προσπάθεια. Και στο κάτω κάτω το κούμπωμα των μνημών δεν είναι μεγάλη υπόθεση
https://www.skroutz.gr/s/335093/Adata-XPG-Gaming-Series-8GB-2x4GB-DDR3-1600MHz-Dual-Kit.html
Αποφεύγετε την XFX στις κάρτες γραφικών. Πέρα της μειωμένης εγγύησης σε σχέση με μία asus/gigabyte δεν φημίζεται για το RMA της (για τις κάρτες το τονίζω)

Και με μία 7950 θα κάνει τη δουλειά του και θα χωρέσει και ένας δίσκος για αποθήκη αφού λέει download movies (εκτός αν έχει ήδη κάποιον sata). Εχει άκυρο
Κόψε απο δω κόψε απο εκεί μπαίνει και ένα cpu cooler.

Δημοσ.

καλησπερα οριστε και απο εμενα!

κατ εμε η 7970 δεν αξιζει τα λεφτα παραπανω οταν μπορεις με την 7950 να φτασεις σε επιδοσεις την 7950 και να γλυτωσεις ποσα λεφτα!κουτι πιστευω θα σε ικανοποιηση πληρως !επισης δεν μας ειπες αν ασχοληθεις με o/cing!αν θες  τοτε καλο ειναι να βαλεις και μια ψυκτρα(ετσι κ αλλιως καλο ειναι να βαλεις ερχετε και καλοκαιρακι)

εγω προτινω!

ID772MY.png

Μνήμες ξεκολλάτε λίγο βρε παίδες και απο τις corsair μνήμες. Δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο
Αν ισχύει αυτή η τιμή αν και το μαγαζί είναι κάπως ας κάνει τη προσπάθεια. Και στο κάτω κάτω το κούμπωμα των μνημών δεν είναι μεγάλη υπόθεση
https://www.skroutz.gr/s/335093/Adata-XPG-Gaming-Series-8GB-2x4GB-DDR3-1600MHz-Dual-Kit.html
Αποφεύγεται την XFX στις κάρτες γραφικών. Πέρα της μειωμένης εγγύησης σε σχέση με μία asus/gigabyte δεν φημίζεται για το RMA της (για τις κάρτες το τονίζω)

Και με μία 7950 θα κάνει τη δουλειά του και θα χωρέσει και ένας δίσκος για αποθήκη αφού λέει download movies (εκτός αν έχει ήδη κάποιον sata).

με το συγκεκριμενο μαγαζι  υπαρχουν πολλα και τρομερα παραπονα! απο πολλους!εχει βαλει το και berlin 630 watt σε προσφορα αλλα τεσπα!εγω το συγκεκριμενο με αυτα που εχω ακουσει δεν το εμπιστευομαι!

Δημοσ.

Γι' αυτό το είπα με κάθε επιφύλαξη. Ας δοκιμάσει όμως, η διαφορά είναι μεγάλη.

Θα έβαζα αντικαταβολή και αν ερχότανε έχει καλώς.

Δεν έχει να χάσει κάτι.

Δημοσ.

Γι' αυτό το είπα με κάθε επιφύλαξη. Ας δοκιμάσει όμως, η διαφορά είναι μεγάλη.

Θα έβαζα αντικαταβολή και αν ερχότανε έχει καλώς.

Δεν έχει να χάσει κάτι.

υπαρχουν και πολλα παραπονα με τα ελατωματικα προιοντα που για να τα κανουν αντικατασταση τους βγηκε η παναγια! τεσπα αν θελει μνημες να παρει απο ναι κ μακαρι κ ο θεος μαζι του  :devil:   να πανε ολα καλα!

Αποφεύγετε την XFX στις κάρτες γραφικών. Πέρα της μειωμένης εγγύησης σε σχέση με μία asus/gigabyte δεν φημίζεται για το RMA της (για τις κάρτες το τονίζω)

Και με μία 7950 θα κάνει τη δουλειά του και θα χωρέσει και ένας δίσκος για αποθήκη αφού λέει download movies (εκτός αν έχει ήδη κάποιον sata). Εχει άκυρο

ακριβως οτι λες ειναι στην συνθεση που του εκανα! ουτε στην σκεψη μου να σουν! οπως το λες ο 8320 στο vision εχει διαφορα 8 ευρω με τον 8350!

Δημοσ.

Mια χαρά τα parts αλλα θέλει μια δευτερη ματιά στις τιμές. Π.χ όχι 122.77 ευρώ αλλά http://www.skroutz.gr/s/345998/Corsair-Carbide-Series-400R.html?keyphrase=corsair+400r

καλη παρατηρηση 

Καθολου καλη φιλε.Αν διαβασες το πρωτο ποστ θα εβλεπες οτι ζηταει απο ενα μαγαζι τα πραγματα και οχι απο διαφορετικα.Αρα αν επιλεξεις για ολα τα parts το visionstudio τοτε θα πας και στις τιμες του vision και οχι του skroutz για καθε ενα parts.Και εκτος απο αυτο,για μενα θα μπορουσε να παει στην 7950 καρτα γραφικων,και στον fx 8320 επεξεργαστη

Δημοσ.

Καθολου καλη φιλε.Αν διαβασες το πρωτο ποστ θα εβλεπες οτι ζηταει απο ενα μαγαζι τα πραγματα και οχι απο διαφορετικα.Αρα αν επιλεξεις για ολα τα parts το visionstudio τοτε θα πας και στις τιμες του vision και οχι του skroutz για καθε ενα parts.Και εκτος απο αυτο,για μενα θα μπορουσε να παει στην 7950 καρτα γραφικων,και στον fx 8320 επεξεργαστη

Ζητάει επίσης το μαγαζί να είναι από τα Τρίκαλα . Εχουν Vision studio τα Τρίκαλα και δεν το ξέρω; :)

• Like 1
Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :1000e

Χρήση υπολογιστή :gaming movies download series anime ktl

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.ναι αλλα θα ειναι εξτρα τα 1000 ειναι μονο για την μοναδα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι gg εχω

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

απο μαγαζη της πολης μου(τρηκαλα) τιμες 5/100 περιπου πανο αλλα συνθεση τζαμπα.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ιδιο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

απτο μαγαζι

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

σπασμενα 7(δωρεαν)

λοιπόν παιδιά τώρα αρχίζει το πρόβλημα λέω να κρατήσω προς το παρόν τον σκληρό 500gb και να παο μετά σε ένα 1tb.Επίσης τα κουτί που μου αρέσει είναι το nzxt phantom 431(αν θυμάμαι καλά το mid tower) και τις corsair 400r σε όλα τα αλλα είμαι ανοιχτός σε πρότασης.A και οθόνη ips panel θα παο λογικά :D(eξτρα απτά αρχικά λεφτά)

α και παο σε intel η amd nvidia η amd γτ εχω μπευρδευτη απτα τοσα post

θα ηθελα επισης το pc να εχει και δυνατοτητα αναβαθμησις στο μελον δλδ 2-3 χρονια

Δεν αναφερε οτι το θελει απο καταστημα στα Τρικαλα σονι και καλα,ειπε οτι μενει Τρικαλα οποτε θα γινει αποστολη λογικα αφου επιλεγει απο ενα μαγαζι η συνθεση ωστε να ειναι στημενη και ετοιμη.Αρα απο ενα καταστημα.

Δημοσ.

Ζητάει επίσης το μαγαζί να είναι από τα Τρίκαλα . Εχουν Vision studio τα Τρίκαλα και δεν το ξέρω; :)

καλα και οι πιθανοτητες να βρεις online eshop στα τρικαλα ειναι απειροελαχιστες εκτος αν υπαρχει κανενα eshop multidrama plaisio οποτε περιοριζεται σε γκαμα αλλα ανεβαινει και σε τιμες ....

Δημοσ.

ρε παίδες μπορείτε να προτείνετε από όπου σας βολεύει. Το παλικάρι όμως μπορεί να έχει γνωστό μαγαζί στα Τρίκαλα (αναφέρει μάλιστα ότι οι τιμές είναι περίπου 5% πιο αυξημένες εκει) αλλά έτσι θα γλυτώσει μεταφορικά κατά την αποστολή και μεταφορικά σε ενδεχόμενο RMA.

Αν μπορεί να τα βρει απο τα Τρίκαλα τα κομμάτια ας γίνουν προτάσεις κομματιών σε τιμές skroutz και ας αποφασίσει αυτός. Δε πάει ντε και καλά από vision και προφανώς αυτό εννοούσε και ο TEOKOS Με την πρόταση του.

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ,αν ειναι ετσι ενταξει.Απλα στο ποστ αναφερει οτι θελει να γινει η αγορα απο ενα καταστημα γι'αυτο και το ειπα.Αν ειναι μπορει να παρει 2-3 πραγματα μαζι απο ενα καταστημα με τις φθηνοτερες τιμες στο skroutz και αλλα 2-3 πραγματα παλι απο ενα αλλο καταστημα,δηλαδη που να βρισκει τις χαμηλοτερες τιμες στο skroutz ωστε να μειωθουν τα εξοδα αποστολης και να παει στο μαγαζι στα Τρικαλα να του κανει την συναρμολογηση.Βασικα πιστευω οτι ισως μια η αλλη του ερθει αλλα ισως και να γλειτωσει και καποια χρηματα

Δημοσ.

μαγκες το μαγαζι δν το ανεφερα μιας και δν εχει site  οποτε δν υπηρχε και λογος αλλα να υπολογιζεται σε τιμες skroutz (πιο χαμηλη 5/100 με 7/100 πανο) και τα πραματα θα τα παρο απο αυτο μαγαζι εκτος αν υπαρχη τρομερη διαφορα στην τιμη!!Αλλα στη ουσια επειδη το chekara αυτα που χανω απτο hardware το κερδιζω απτην συνθεση και το μετεπιτα service!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...