Προς το περιεχόμενο

xperia mini e10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα xperia mini με την μπαταρία εσωτερικά (με φισάκι). Μετά 1,5 χρόνο από την αγορά άρχισε να κλείνει μόνο του. Θεωρώντας (μάλλον λάθος) ότι είναι η μπαταρία (είχε πέσει τελείως) την άλλαξα παρά το ότι ήταν ακριβή. Το άνοιξα και επί 2 ημέρες ήταν μια χαρά , χωρίς sim και χωρίς χρήση, απλά ανοιχτό. ¨ όταν όμως του έβαλα sim και το πήρα να το χρησιμοποιήσω , κάποιες φορές παγώνει η οθόνη δεν κλείνει (άλλωστε δεν μπορείς να βγάλεις μπαταρία) και κλείνει μόνο του σε λίγη ώρα. Τότε δεν ανοίγει παρά αν περάσουν 15 τουλάχιστον λεπτά??  Το χρησιμοποιείς και μετά από 1, 2 ώρες ειδικά αν κάνεις αρκετή χρήση τα ίδια. Είναι σαν να ζεσταίνεται και κολλάει κάτι καιόταν περάσει λίγη ώρα ξανανοίγει. Μπορεί να είναι το πρόγραμμα του και να φτιαχτεί αν βάλω ξανά λειτουργικό από την αρχή ? η είναι βλάβη hardwere.

• Moderators
Δημοσ.

Για να καταλαβεις να ειναι hardware προβλημα πρεπει να του κανεις hard reset και να το λειτουργησεις λιγο χωρις καμια περιεργη εφαρμογη εγκατεστημενη (ιδανικα χωρις καμια εφαρμογη γενικα). 

Αν συνεχιστει το προβλημα δες αν υπαρχει καποιο update για τη συσκευη σου (οκ δες το αυτο ετσι κι αλλιως). 

Αν συνεχιστει ετσι κι αλλιως, ερχεται η ωρα για το service.

Δημοσ.

έκανα hard reset και πάλι κλείνει και ανοίγει μόνο του. update μάλλον τα ίδια θα έχω. Το θέμα είναι αν συμφέρει να το στείλω σε αντιπροσωπεία αφού μόνο για να μου αλλάξουν μπαταρία ηθελαν 60 ευρώ (την άλλαξα μόνος μου αφού την αγόρασα 17 + 2,5 ταχυδρομείο. Μέχρι πόσο συμφέρει ένα τέτοιο τηλέφωνο 20 μηνών περίπου να δώσω. (το πρόβλημα είναι ότι το αγόρασα μέσω ιντερνετ από εδώ(ελλάδα) ούτε θυμάμαι από που  καθώς δεν έχω τα χαρτιά αγοράς - που πιθανόν να είχε εγγύηση μια και δεν έχει κλείσει 2 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...