tolis111 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Παιδια εχω 1 iPhone 5 κλειδώμενο στην sprint απο Αμερική.το κινητό όταν το ανοίγεις σε βγάζει στην διαδικασία ενεργοποίησεις της κάρτας sim και δεν ανοίγει το μενού για να μπεις μέσα.υπαρχει τρόπος να ξεκλειδώσει και να δουλέψει σε ελληνικό πάροχο;κάτι εχω ακούσει για την isamsim αλλά δεν ειμαι σίγουρος γνωρίζει κάποιος κάτι; Sent from my iPhone using Insomnia
matman Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Καλησπέρα. Και το δικό μ το 5αρι στην sprint ήταν κλειδωμενο. Απο το eBay βρήκα έναν και με το ξεκλειδωσε με κόστος πρπ 70 ευρώ. Τώρα λειτουργεί κανονικοτατα. Sent from my iPad using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Παιδια εχω 1 iPhone 5 κλειδώμενο στην sprint απο Αμερική.το κινητό όταν το ανοίγεις σε βγάζει στην διαδικασία ενεργοποίησεις της κάρτας sim και δεν ανοίγει το μενού για να μπεις μέσα.υπαρχει τρόπος να ξεκλειδώσει και να δουλέψει σε ελληνικό πάροχο;κάτι εχω ακούσει για την isamsim αλλά δεν ειμαι σίγουρος γνωρίζει κάποιος κάτι; Sent from my iPhone using Insomnia Κανε αυτό που λέει ο φίλος, δεν αξίζει να παιδεύεσαι με άλλους τρόπους γιατί μετά δε μπορείς να αναβαθμίσεις κλπ.
alexmm Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Κανε αυτό που λέει ο φίλος, δεν αξίζει να παιδεύεσαι με άλλους τρόπους γιατί μετά δε μπορείς να αναβαθμίσεις κλπ.έτσι είναι. όλα τα άλλα πεταμένα φράγκα και μισές δουλειές 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα