arsenal Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Tα 7ultimate /...EΠισης αυτο που μου λετε να επιλεξω την ατι οταν ανοιγω το φιφα με δεξι κλικ γινεται αλλιως ξεκιναει το παιχνιδι και μετα βγαινω και δεξι κλικ στην επιφανεια και configure switchable graphics και δειχνει το φιφα και επιλεγω High processor ...Eτσι οπως το λετε δεν υπαρχει τετοια επιλογη...φιλε Tomzaribo direct x και net 4 τα εχω περασμενα ..αν περασω τα xp μηπως θα ειναι καλυτερα
SPARTIAN Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Πάρε το πρωί την dell και παράγγειλε ένα cd recovery εφόσον το έχετε σβήσει είχα hp με εναλλασσόμενες και θα τρελαθείς δεν θα βγάλεις άκρη εύκολα...
arsenal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Οκ αφού δεν βλέπω Άλλη λύση αυτό θα κάνω έτσι όπως πάει.Τώρα που θα γυρίσω Χανιά την Πέμπτη θα κάνω εγκατάσταση τος drivers από τα αρχικά cd που περιείχε ο υπολογιστής και βλέπουμε
arsenal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Πως μπορω να κανω μια καθαρη ολικη απεγκατασταση των drivers Tης καρτας γραφικων ωστε να περασω μονο οτι εχω στα cd ?
SPARTIAN Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Κάνεις απεγκατάσταση και καθαρίζεις με program driver cleaner> http://download.cnet.com/Driver-Cleaner-NET/3000-18512_4-211161.html Δεν είπες ότι έχεις τα recovery cd...?
arsenal Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ξαφνικα εφτιαξε και απο χτες ολα καλα...τι να πω
arsenal Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Την ιδια απορια με εσενα εχω..δεν κολλαει πλεον ετσι ξαφνικα
SPARTIAN Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μήπως η κάρτα γραφικών σου δουλεύει με καρμπυρατέρ και είχε πάρει κανένα σκουπιδάκι..........lol........ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα