SPARTIAN Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Κάνε και τον καθαρισμό που λέγαμε να δούμε... Μην ξεχάσεις να μπλοκάρεις το fan με μια οδοντογλυφίδα και να επιμένεις λίγο παραπάνω από εκεί που βγαίνει ο αέρας.....
arsenal Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Θα το παω σε κανα μαγαζι να το ανοιξουν που να τρεχω τωρα σε βενζιναδικα ασε που θα μου τον κανουν καλυτερα εκει
SPARTIAN Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Κανένας φίλος η σε κάποιο συνεργείο γνωστού..? αυτοί έχουν αέρα....
tomzaribo21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Οχι ρε συ και τα βενζινάδικα μια χαρα είναι.... Αν το πας στειλε και μια φώτο την ώρα που το καθαρίζεις
SPARTIAN Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Οχι ρε συ και τα βενζινάδικα μια χαρα είναι.... Αν το πας στειλε και μια φώτο την ώρα που το καθαρίζεις http://www.insomnia.gr/topic/481714-y%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-gpu/
arsenal Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ναι αλλα αν εφτεγε οντως οτι θελει καθαρισμα απο μεσα τοτε δεν θα ειχα υψηλη θερμοκρασια και σε κανονικη λειτουργια του υπολογιστη?ποσο πρπει να ειναι η θερμοκρασια του κανονικα?
SPARTIAN Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 ο δικός μου δουλεύει 40-45 σε κανονική σε game φτάνει 55-65 δεν είναι όμως το ίδιο όλοι είχες παρατηρήσει πόσο έφτανε πριν όταν έπαιζες και πόσο τώρα...? αν πας ιδιότητες υπολογιστή>διαχείριση συσκευών>προσαρμογείς οθόνης, τι κάρτα-ες βλέπει...??????
arsenal Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δυο την AMD Radeon Hd 6570m και Intel ® HD Graphics Family
SPARTIAN Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Κάνε την intel απενεργοποίηση με δεξί κλικ πάνω τις.... πρώτα όμως δοκίμασε ενώ έχεις μπει στο παιχνίδι από το εικονίδιο του catalyst εργασιών κάτω στην μπάρα με δεξί κλικ να επιλέξεις την ati...
arsenal Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Tο δευτερο το εχω κανει ηδη σε λιγο θα δοκιμασω να απενεργοποιησω την ιντελ Με το που εκανα disable χαλασε η αναλυση της οθονης και ουτε καν ξεκιναει το παιχνιδι βγαζει ενα ερρορ 0001 κατι τετοιο
SPARTIAN Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Το ποιο πιθανόν είναι ο driver λάθος την έκδοση που σου πρότεινα την δοκίμασες...? catalyst version 11.12 http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/previous/11/Pages/radeon.aspx?os=Windows%20Vista%20-%2064-Bit%20Edition&rev=11.12 Αν δεν βγάλεις άκρη πάρε τηλ την dell και πες τους ότι κάηκε ο σκληρός σου και πήρες καινούριο αλλά δεν δουλεύουν σωστά οι κάρτες γραφικών, και ζήτα τους το recovery cd βάση του serial number του laptop σου.. Μόνο έτσι θα δεις φως αν δεν πιάσει η 11,12
arsenal Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Οκ τωρα κατεβαζω αυτο που μου εδωσες τωρα και σου λεω
tomzaribo21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Το κανατε recovery, το βάλατε καινούριους driver ,απενεργοποιήσατε την on board intel, θέλετε να το "φυσήξετε" σε ένα βενζινάδικο..... Κάτι μου λέει οτι θα το χαλάσετε στο τέλος Φίλε Arsenal Πρώτα κοίτα τι windows έχεις Κάνε ενα update to DirectX καθώς και το Microsoft Net framework Μετά διαλεξε και εγκατέστησε τη σωστή έκδοση των drivers για την ΑΤΙ Τρέξε το fifa 13 με δεξί κλικ και διάλεξε ως επεξεργαστη γραφικών την ΑΤΙ
arsenal Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Η σωστη εκδοση ποια ειναι?αυτο ειναι το θεμα μηπως βαζω κατι λαθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα