Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε και τον καθαρισμό που λέγαμε να δούμε... Μην ξεχάσεις να μπλοκάρεις το fan με μια οδοντογλυφίδα και να επιμένεις λίγο παραπάνω από εκεί που βγαίνει ο αέρας..... 

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα το παω σε κανα μαγαζι να το ανοιξουν που να τρεχω τωρα σε βενζιναδικα ασε που θα μου τον κανουν καλυτερα εκει

Δημοσ.

Ναι αλλα αν εφτεγε οντως οτι θελει καθαρισμα απο μεσα τοτε δεν θα ειχα υψηλη θερμοκρασια και σε κανονικη λειτουργια του υπολογιστη?ποσο πρπει να ειναι η θερμοκρασια του κανονικα?

Δημοσ.

ο δικός μου δουλεύει 40-45 σε κανονική σε game φτάνει 55-65 δεν είναι όμως το ίδιο όλοι είχες παρατηρήσει πόσο έφτανε πριν όταν έπαιζες και πόσο τώρα...?

αν πας ιδιότητες υπολογιστή>διαχείριση συσκευών>προσαρμογείς οθόνης, τι κάρτα-ες βλέπει...??????

Δημοσ.

Κάνε την intel απενεργοποίηση με δεξί κλικ πάνω τις....

πρώτα όμως δοκίμασε ενώ έχεις μπει στο παιχνίδι από το εικονίδιο του catalyst εργασιών κάτω στην μπάρα με δεξί κλικ να επιλέξεις την ati...

Δημοσ.

Tο δευτερο το εχω κανει ηδη σε λιγο θα δοκιμασω να απενεργοποιησω την ιντελ

Με το που εκανα disable χαλασε η αναλυση της οθονης και ουτε καν ξεκιναει το παιχνιδι βγαζει ενα ερρορ 0001 κατι τετοιο

Δημοσ.

Το ποιο πιθανόν είναι ο driver λάθος την έκδοση που σου πρότεινα την δοκίμασες...?

catalyst version 11.12

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/previous/11/Pages/radeon.aspx?os=Windows%20Vista%20-%2064-Bit%20Edition&rev=11.12

Αν δεν βγάλεις άκρη πάρε τηλ την dell και πες τους ότι κάηκε ο σκληρός  σου και πήρες καινούριο αλλά δεν δουλεύουν σωστά οι κάρτες γραφικών, και ζήτα τους το recovery cd βάση του serial number του laptop σου.. 

Μόνο έτσι θα δεις φως αν δεν πιάσει η 11,12

Δημοσ.

Το κανατε recovery, το βάλατε καινούριους driver ,απενεργοποιήσατε την on board intel, θέλετε να το "φυσήξετε" σε ένα βενζινάδικο.....

Κάτι μου λέει οτι θα το χαλάσετε στο τέλος

Φίλε Arsenal

Πρώτα κοίτα τι windows έχεις

Κάνε ενα update to DirectX καθώς και το Microsoft Net framework

Μετά διαλεξε και εγκατέστησε τη σωστή έκδοση των drivers για την ΑΤΙ

Τρέξε το fifa 13 με δεξί κλικ και διάλεξε ως επεξεργαστη γραφικών την ΑΤΙ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...