Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι κατοχος lumia 800 , οπως ειναι γνωστο εδω και καιρο ειναι διαθεσιμη η αναβαθμιση απο 7,5 σε 7,8 ομως σε εμενα δεν γινεται . Και με wifi που ειναι συνδεδεμενο το τηλεφωνο ουτε και στο zune . Τι να κανω ???

Δημοσ.

Σου βγάζει οτι υπάρχει διαθεσιμη ενημέρωση και δεν την κατεβάζει ή δεν βρίσκει καν την ενημέρωση;

Δημοσ.

Απλα δεν ειναι ακομα διαθεσιμη η αναβάθμιση στο κινητο σου. Και εγω, αν και με omnia w, δεν έχω λάβει ακόμα την ενημέρωση. Αυτο, απο όσο εχω διαβασει, οφείλετε ή στην μικροσοφτ που δεν δίνει το update κατευθείαν σε ολους αλλα σε διαφορες χρονικες στιγμές, ή και στον πάροχο κινητης που ανήκεις. Αν θες πάντως, μπορεις να δοκιμάσεις το force update (εδω πληροφορίες) ή να επισκευτείς ενα κατάστημα ΝΟΚΙΑ που θα σου την περάσουν αυτοί.

Αν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιο αλλο μέλος ...

Δημοσ.

Απλα δεν ειναι ακομα διαθεσιμη η αναβάθμιση στο κινητο σου. Και εγω, αν και με omnia w, δεν έχω λάβει ακόμα την ενημέρωση. Αυτο, απο όσο εχω διαβασει, οφείλετε ή στην μικροσοφτ που δεν δίνει το update κατευθείαν σε ολους αλλα σε διαφορες χρονικες στιγμές, ή και στον πάροχο κινητης που ανήκεις. Αν θες πάντως, μπορεις να δοκιμάσεις το force update (εδω πληροφορίες) ή να επισκευτείς ενα κατάστημα ΝΟΚΙΑ που θα σου την περάσουν αυτοί.

Αν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιο αλλο μέλος ...

εμενα εχει μια εβδομαδα που την πηρα.και να φανταστεις ελεγα οτι ειμαι απο τους τελευταιους αλλα μαλλον οχι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...