xristakits Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 άμα το ακούσεις με ακουστικά στο 3:04 νομίζω ότι του φεύγει και μια κλα
anxolakos Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 δηλαδη οχι αλλο monkey island.. το τελευταιο ειχε βγει απο telltale (που ειχε φτιαχνει απο πρωην τυπαδες της λουκας) αλλα υπαγοταν κι αυτη στη ντισνευ?
lepaterious Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ε ναι, νομιζες και αυτο η LA το εφτιαξε; killik εξαρχης το ηξερα τα εχω λιωσει αυτα τα games απλα μαλλον δεν με καταλαβες οπως το ειπα.
keysmith Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Loom!!! Το είχα τερματίσει αυτό στον 286 μου από 5 1/4 δισκέτες!! Είχε midi ήχο αν είχες κάρτα midi (δεν έιχα). Τι υπέροχη μουσική! κλαψ.. μεγαλώσαμε. Τα παιχνίδια μας έγιναν αναμνήσεις... 2
manosnik Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Loom!!! Το είχα τερματίσει αυτό στον 286 μου από 5 1/4 δισκέτες!! Είχε midi ήχο αν είχες κάρτα midi (δεν έιχα). Τι υπέροχη μουσική! κλαψ.. μεγαλώσαμε. Τα παιχνίδια μας έγιναν αναμνήσεις... Παντως να πω την αμαρτια μου...αυτο το θεμα φταιει και εβαλα dosbox και scummvm παλι! Αντιο κοινωνικη ζωη!!!
status Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Αντίο και ευχαριστώ, για τα αγγλικά που μου μάθατε. Να θυμάστε ότι μας χρωστάτε ένα . Full throttle 2....λέω γω τώρα.;ρ 1
IcemanGr71 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Τα είχαμε λιώσει όλα τα παιχνίδια τους... όλα.... το ένα καλύτερο από το άλλο... και τα φτάναμε μέχρι το ΤΕΛΟΣ.... δεν τα παρατάγαμε στην αρχή σχεδόν όπως γίνονται με τα σημερινά.... και το ένα ήταν διαφορετικό από το άλλο.... σήμερα... όλα τα παιχνίδια είναι σχεδόν τα ίδια.... και η διαφορά μόνο στα γραφικά.... εκεί ποντάρουν και όχι στην πλοκή.... παλιές καλές εποχές..... Κρίμα.....
Karnov Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 80ηζ. H πρώτη επαφή με Lucas Arts/Lucas Games έγινε Maniac Mansion σε κομμοντοράκι. Θρύλος. Λες και παίζαμε σε ταινία νιώθαμε.
jsiskos Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Ο καθένας τώρα θα πει ό,τι θυμάται από την Lucasarts. "Θυμάμαι που έπαιζα Day of the tentacle στο 14" monitor μου το καλοκαίρι του '94 τότε που δεν είχαμε internet και αγοράζαμε από το περίπτερο το pcm για να διαβάσουμε τις λύσεις του Τσούρι. Με την ευκαιρία να πω ότι το Pixel ήταν το καλύτερο περιοδικό του κόσμου." Έι παιδιά, ξυπνήστε, ζούμε στο 2013. Τα τελευταία παιχνίδια της Lucasarts ήταν για τα μπάζα. Λογικό που την κλείσανε. Stop living in the past, μου θυμίζετε τους γέρους στα καφενεία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα