Προς το περιεχόμενο

Ipad mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια καταιβαζω στο ipad mini εφαρμογη με καιρο και δν μπορει να βρει το location τι λετε να συμβαινει εψω ανοιξει την υπηρεσια τοποθεσιας.

Δημοσ.

Ρε παιδια καταιβαζω στο ipad mini εφαρμογη με καιρο και δν μπορει να βρει το location τι λετε να συμβαινει εψω ανοιξει την υπηρεσια τοποθεσιας.

Για δοκίμασε και πήγαινε Ρυθμίσεις - Privacy - Location Services και δες αν είναι η συγκεκριμένη εφαρμογή ΟΝ

Δημοσ.

Αυτο ηταν το πρωτο που εκανα και δεν εγινε τπτ.

Μήπως θέλει και ιντερνετ η εφαρμογή; Γιατί ο καιρός πχ θέλει ιντερνετ για να λειτουργήσει παρα τις υπηρεσίες τοποθεσίας.

Δημοσ.

Ναι θελει ιντερνετ αλλα ειμαι συνδεμενος,να σας ρωτησω τωρα τελευταια εχω καποια προβληματα με το δικτυο μ λετε να οφειλετε εκει η μηπως εχει προβλημα το gps μ?

Δημοσ.

Ναι θελει ιντερνετ αλλα ειμαι συνδεμενος,να σας ρωτησω τωρα τελευταια εχω καποια προβληματα με το δικτυο μ λετε να οφειλετε εκει η μηπως εχει προβλημα το gps μ?

Τί εννοείς έχεις προβλήματα με το δίκτυο?

Δημοσ.

Κολαει λιγο γενικα το ιντερνετ μ

Για κάνε 2 απανωτά hard reset (κρατάς ταυτόχρονα το home και power button με΄χρι να σβήσει και να δεις το μήλο). 

Είναι 3g μοντέλο ή μόνο wifi?

Δημοσ.

Τελικα ηταν προβλημα του δικου μ ιντερνετ,το εκανα σε αλλο χωρο και επιανε κανονικα,ευχαριστω για το ενδιαφερον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...