Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στον σταθερο μου εχω για ηχο την onboard καρτα ηχου που εχει η μητρικη μου (gigabyte ma780g-ud3h) η οποια λεγεται Realtek ALC889A codec 8-Channel High Definition και ενα φιλαρακι μου μου εδωσε μια αλλη καρτα ηχου αυτη εδω http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&subCatID=205&prodID=4847&prodName=Sound%20Blaster%20Audigy&subCatName=Audigy&CatName=Sound+Blaster&VARSET=prodfaq:PRODFAQ_4847,VARSET=CategoryID:1 creative sound blaster audigy λεγεται και το μοντελο συγκεκριμενα ειναι SB0570...το ερωτημα ειναι...ποια ειναι καλυτερη? ποια να κρατησω? θα υπαρχει καποια διαφορα στο θεμα ηχου? ευχαριστω!

Δημοσ.

Εξαρταται τι ηχεια εχεις. Η συγκεκριμενη Creative ηταν πολυ καλη για την εποχη της και ακομα κραταει. Συνηθως οποιαδηποτε καρτα ηχειου ειναι καλυτερη απο μια onboard μιας lowend/midend μητρικης. Αλλα το θεμα ειναι απο που θα βγαινει ο ηχος.

Δημοσ.

εγω να ρωτησω κατι πανω σε αυτο το θεμμα

πια η διαφορα  realtek ac97   με realtek  HD μεσα το κουτι μου εχει 2 τετοια καλωδια πιο απο τα 2 βαζουμε και γιατι;

ευχαριστω

Δημοσ.

γιατι;  εγω εβαλα το ac97  γιατι μια φορα θυμαμαι που ειχα βαλει το καινουριο αυτο που λες δεν εβλεπε το πανελ   εκτος και αν οι οδηγοι ητανε παλοιη  

επισης το πανελ το εχω πιο πολυ να ακουω μουσικη απο τα ακουστικα  αν βαλω το hd θα δω τοσο μεγαλη διαφορα στον ηχο;

Δημοσ.

Νομιζω τα παλιοτερα συστηματα υποστηριζαν μονο ac97. Εφοσον το δικο σου υποστηριζει hd δεν αξιζει να κανεις backward. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...