KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 στον σταθερο μου εχω για ηχο την onboard καρτα ηχου που εχει η μητρικη μου (gigabyte ma780g-ud3h) η οποια λεγεται Realtek ALC889A codec 8-Channel High Definition και ενα φιλαρακι μου μου εδωσε μια αλλη καρτα ηχου αυτη εδω http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&subCatID=205&prodID=4847&prodName=Sound%20Blaster%20Audigy&subCatName=Audigy&CatName=Sound+Blaster&VARSET=prodfaq:PRODFAQ_4847,VARSET=CategoryID:1 creative sound blaster audigy λεγεται και το μοντελο συγκεκριμενα ειναι SB0570...το ερωτημα ειναι...ποια ειναι καλυτερη? ποια να κρατησω? θα υπαρχει καποια διαφορα στο θεμα ηχου? ευχαριστω!
Zapee995 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Εξαρταται τι ηχεια εχεις. Η συγκεκριμενη Creative ηταν πολυ καλη για την εποχη της και ακομα κραταει. Συνηθως οποιαδηποτε καρτα ηχειου ειναι καλυτερη απο μια onboard μιας lowend/midend μητρικης. Αλλα το θεμα ειναι απο που θα βγαινει ο ηχος.
panos0100 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 εγω να ρωτησω κατι πανω σε αυτο το θεμμα πια η διαφορα realtek ac97 με realtek HD μεσα το κουτι μου εχει 2 τετοια καλωδια πιο απο τα 2 βαζουμε και γιατι; ευχαριστω
duffyduck Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Πάνο, βαλε το HD καλωδιο του front audio panel.
panos0100 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 γιατι; εγω εβαλα το ac97 γιατι μια φορα θυμαμαι που ειχα βαλει το καινουριο αυτο που λες δεν εβλεπε το πανελ εκτος και αν οι οδηγοι ητανε παλοιη επισης το πανελ το εχω πιο πολυ να ακουω μουσικη απο τα ακουστικα αν βαλω το hd θα δω τοσο μεγαλη διαφορα στον ηχο;
Zapee995 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Νομιζω τα παλιοτερα συστηματα υποστηριζαν μονο ac97. Εφοσον το δικο σου υποστηριζει hd δεν αξιζει να κανεις backward.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα